.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Фен
    Град
    Сексът и Градът
    Хотелът е наистина удивителен ще ви поканя всички там,на сватбата ми Червената спалня е за мен!

Guest
    Хотелчето си е супер яко... мн ме кефи (кой не би го кефело!). Аз четох, че един от архитектите правили този хотел е българин и мн готино ми стана

Desert tear
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от morsmordre
    Ами...Не ми хареса...Много е навътре в морето и...Ако земе да дойде некое Цунами, простооо... Ужас, безплатен билет да ми дадат, пак нема да отида!

V Dubai nqma 6ans da ima cunami 100%. Za6toto se namira na p-v Arabia, koito e stara plo4a ( ot praistori4eskiq kontinent Gondvana. A v starata plo4a ne moje da ima cunami...zemetresenie.
    Az sam hodila v hotela 2 puti. Mnogo e gotin. 2007 6te hodq pak

Guest
    Цитирай Първоначално написано от luDo_LaPe^
    Отде толкоз кинти?!Тва е направо...лукс и половина!По дискавъри и аз го гледах...някви позлетени тоалетни,стаите бяха просто перфект,....
    А по дискавъри казаха,че това е най-скъпия хотел в сета И ти ще ходиш ам?!Ако не остеш снимки ще те убия!
    Разгледай снимки, информация и всичко за това нещо и след това ще си говорим кое е лукс. 1 седмица в оня хотел е нищо пред това тука! Също ако говорим и за гледка, тъй като от хотела ще има 100% гледка

Повече от фен
    Град
    На Гъзъ На Курабията
    ем...кво да кажа...познавам двама човека които са ходили.. ..тай че съм се нагледал на снимки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си