.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    ne si znam imeto
    Guest

Moderated by ^npocTo^a3^f^: Каква е гаранцията за успеха?

V momenta mi e edno mnogo tegawo i pisha temi4kata kolkoto da si izleia dushata na nqkogo i da bude powod za razmisul...Dori ne mislq 4e trqbva da e za tozi razdel no ima li zna4enie...Sluchvalo li vi se e iskrenno da postignete neshto? Da otdeliate prekumerno vnimanie za realizaciata na towa neshto?a rezultat - nulev ne e osobeno priatna trupka...ami kogato ste otdeliali za vuprosnoto neshto prekaleno mnogo vreme i ste s4itali 4e vsi4ki obstoiatelstwa sa vuv vasha polza ...i za kakwo? uj trqbvalo 4owek da misli realno da si preceniava vuzmojnostite i da sledi celite si, nali? no dori i towa ne e garancia za uspeha

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точки 1 и 7 от правилника!
    Благодаря!

Фен
    Град
    големото село софия
    винаги ми се случва. непрекъснато. боря се, боря се - накрая един КУР за благодарност. вече не ми прави впечатление
    registraciata mi na bif6a i nastoq6ta chupacabra e zapazena. c`est moi, obi4am fi pilenca /q elati pilenca pri batkoooooo haha/

Dobre predstavi si 4e tezi moneti sa nqkakuv vid bitka. A ne moje da pe4eli6 absoliutno vsqka bitka. 4esto se prejivqvat i zagubi. Nomera e vupreki vsi4ko da ne se ot4aiva6 i sledva6tiq put da se bori6 s dva puti pove4e usiliq i da vqrva6 4e 6te uspee6 da postigne6 tova koeto iska6
    Let`s fly away up high, from here to paradise, the sky is glad to see both of us together

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Това нещо не те заслужава, щом времето и вниманието, отделени за неговия успех, не са оценени И прекрасно знам за какво говориш и съм сигурен, че и ти знаеш за какво намеквам аз!
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

случвало ми се е и не е мн хубаво...

Любовта е най-висшата степен на омразата

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Всеки януари и всеки юни, докато съм в сесия ми се случва. Аз се спуквам от учене, а итя идиоти ми ипшат някви 3-ки или направо ме късат. И що? Щото на тях им плащат да има скъсани, понеже поправките им се водят лекторски и е в техен итерес да късат хората. И все на лотариен принцип действат. Много ме е яд на тия гадини професорите в пенсионна възраст

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си