- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво правите след секс
Гледам шибани мюзикъли.
Правят ме спокойна. Обичам хлебарки и да гледам как са плъзнали на всякъде. Подсещат ме за вас.
лежиме,гушкаме се,целуваме се.. Квото ни падне
![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
Къпане,говорене и евентуално втори дубъл!![]()
Пуша и се къпя
+1 И аз така действам,пък и събирам инфо да се усъвършенствам, гоня категория Про :PПървоначално написано от Anabel
И след няколко минутки започва едно опипване, и хоп наново:P
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ПЛАЩАМ НА МОМИЧЕТО И Я ИЗПРАЩАМ ДО ВРАТАТА.КОГАТО ПАК МИ СЕ ПРЕИСКА ЕЙ ТАМ ИМА ГИ КЪМ КРАЯ НА ГРАДА.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
П.С. ЕБАВКА![]()
Гушкам го и изпушвам една цигарка![]()
![]()
![]()
![]()
ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*
ям един натурален шоколад , 1 литър вода ....и наново![]()
колкото повече - толкова повече...каза мечо Пух и умря от зоб http://kachi-snimka.info/images/arx1254396390d.jpg
И т'ва е вариант, когато е на зорПървоначално написано от zlat11
![]()
най-хубаво си е да се гушнем, малко целувки и да заспим.....иначе може да си гепнем едно душче, я заедно, я не, и да се отпуснем пред телевизора гушнати
например... \
/
:P
отварям си бира
Пуша едно козче![]()
Ако се е проточило до 21:00, се прибирам на бегом в нас и се забивам в някоя книжка (не съм си вкъщи,при баба и дядо съм)![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
само чака да се прибереш и да го постнеш нали?Първоначално написано от Passi0n
![]()
Станислава
аз съвсем сер тва прая и после още няколко рундаПървоначално написано от experimental
СъгласнаПървоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Лежим и се гушкаме...и после най-често хапваме нещо дребно и айдее всички по къщитеее![]()
Got me feeling like extaZy...
След секс...отиваме в хола, гушнати на дивана гледаме тв и ядем нещо/пушим.Но в повечето случеи не остава време и аз се прибирам.
♥ ♥ ♥
всичко което изревдате е много хубаво ,но преди всичко директно в банята аз