- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На коя известна личност са ви казвали,че приличате?
на Фреди Люмберг..(Арсенал) :P
По характер ми казаха,че приличам на Стоянка Мутафова,Мая Новоселска и моя любим актйор от английските-Мистър Бийн-тоест забавна.А иначе в лице не помня на някой да са ме оприличавали
Казвали са ми,че приличам на Миша Бартън,но аз лично така леко се съмнявам.![]()
На Мика с голямата мотика![]()
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
Бритни Спиърс
на млади години, уж.
Е тва тука е равно на е тва тука
хаххаха
Да, да...
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
Kazvali sa mi 4e prili4am po fizionmiq na Misha Bartyn oba4e ne namiram prilika....prili4am nai mnogo na obraza v ogledaloto ama nekoi pyt ne iskam da e to4no taka
![]()
Hehe i na mene kato na aver4eto sa mi kazvali 4e prili4am na Beyonce.
A az vaob6te NE prili4am ni nay malko na neq..Na malkie prast ne moga da stapa lol.Nqma nikakva prilika lol.O6te predi kato se bqh izvadila ki4ori i naskoro edin mi kaza ma e mislq 4e tav e naseriozno 6toto nqma kak lol..Ta tq e bezumno krasiva![]()
I am the substance and the one who has no substance.
ами ако си ти това на аватара ти,наистина няма прилика с неядоста по-различна визия вадиш, пък и то цвета на кожата също си дава отражение
![]()
Everything around you is HIP-HOP!!!
Ами на мен като се вържа и са ми казвали,че приличам на Самър от Ориндж Каунти...тоя сериал не съм го гледала много,но прилика особена не виждам.
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Хах една приятелка ми изръси че съм приличала на Деси Слава, но аз нито я харесвам тая "певица" нито имам прилика с нея... за щастие ...![]()
Който ме обича - след мен да тича
Който ме мрази - под мене да лази
ееее, все на разни красавци приличате...никой ли не мяза на Зуека или Анастасия Мозер?
на мен последно ми бяха казали, че приличам на Вики о Стар Академи-и на външен вид и по характер![]()
Ма аз нямам пиърсинг, нито съм изрусена с ефтина боя..иначе нищо против момичето, де
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!
na andjelina djoli,dori me nari4aha lara kroft
Momi4e ti nikoga ne naraniavai,4e ne znae6 kolko ia boli.S momi4e nikoga ne se ebavai,za6toto nakraia ebania 6te si ti!!!
На мен са ми казвали, че приличам на Uma Thurman! Има нещо вярно, като се замисля!
![]()
Haghahaha!Ou...Vie vsi4kite napravo ste i kopiq na Angelina Jolie...Tztztz!Verno,kak ne se nameri edna da kaje,che mqza na nqkoq moma s po skromna fiziq?! :P
Ха... на мен са ми казвали, че приличам на Хари Потър.![]()
![]()
Това бях аз и това ще бъда следващия път.
Аз пък приличам на Маикъл Джексън, изяжте се!!!![]()
Иначе са ми казвали, че приличам на чипикао(онова човеченце с перчама)![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
na daniel ot star academy, makar 4e tfa e super tapo![]()
Az na nikogo pyk ne prilicham...po tochno na nishto ne prilicham ama tva e drug vupros ;p
ami za men ne znam...no moga da kaja che tedo_davis mnogo prilicha na vokala na Green Day!![]()
така е ! също ми прилича и на Честър от Линкин Парк , но маалкоПървоначално написано от She-Devil
също и на вокала на Горилаз
![]()
Сара Мишел Гелър..или там както се пишеше,абе актрисата дето играе в "Гняв"
Казаха ми че приличам на нея"малко"![]()