- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На коя известна личност са ви казвали,че приличате?
На Чаплин...Само дето той е комунист и продажен актьор, а аз велик водач![]()
Admin-Coki:
Намали големината на снимките в подписа ти и не публикувай пречупени кръстове- забранено е!
eiii 4ove4e ako verno prili4a6 na nego pazi se ot mene...Първоначално написано от Sk8er4o
На Калиста Флокхард(Али МакБийл)![]()
Don't worry, be happy
Абе вие ако приличахте..на Анджелина Джоли нямаше да сте в този форум ама хайде има една красива мацка и всичките се залепиха на нея..като одавник за сламка и все пак аз приличам на това
http://img.tesco.com/pi/entertainmen...497_CD_L_F.jpg
A иначе някой някога се беше изцепил ,че приличам на Josh Hartnett
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
Хехе, значи си доста голям симпатяга. :PПървоначално написано от LunaTriCk
Надявам се, че поне в тялото не си като нея...Първоначално написано от Ейми
На себе си.
mnogo originalno beПървоначално написано от Владимир_Ленин
temata e na koq izvestna lichnost prilichash a tva che vseki prilicha na sebe si e qsno.. no i az prilicham na sebe si
На J.Lo
mene puk kato malka samo mi vikaha 4e preli4am na glavnata geroinq ot seriala "vdovicata v bqlo" ako si spomnqte
В седми клас ми разправяха че приличам на Ален Делон![]()
на тъпата Мария Илиева..
въпреки,че аз не намирам абсолютно никфа прилика
Kiefer Sutherland (странно защо... аз не виждам никакви прилики)
Ми на Сара от "Топ модели" по GTV и на Аврил Лавин,въпреки,че аз не намирам особенна прилика,ама айде![]()
mi kazvali sa mi 4e prili4am na dosta izvestni li4nosti kato napr. mishel rodrigez,alisha kiis,katrin zita-djouns,britney spearsi taka...ne 4e te si4kite si prili4at mnogo,ama....
На мен доста хора са ми казвали че приличам на фолк певецата-Магда не мога да кажа дали е така има нещо щом другите казват че имам голяма прилика.....![]()
na marisa ot O.C.
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
к`ъв Ален Делон,к`ви 5 лева?Първоначално написано от PLAMENKO
ти си минзухар![]()
ve4e nqkolko du6i mi kazvat 4e prili6am na kotaraka tom![]()
![]()
![]()
mda primerno 4e preli4am na adriana lima ima ne6y ob6to de no e malko
The pain is temporary!
Не са ми казва ли,че приличам на някой.
Приличаш на Рейчъл от Приятели,трябва да се запознаем непременноПървоначално написано от Elitooooo
![]()
![]()
![]()
ицо хазарта
Наскоро майка ми ми заяви, че приличам на Ерин Евърли (дъщеря на един от братята Евърли). Но само в носа, устата и овала.
Иначе... Непрекъсното ми казват, че приличам на Бритни Спиърс на млади години. Но само няколко човека.
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...