- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво бе вашето детство???
От 4 годишна имам само баща,но общо взето беше щастливо детсво...сега е по-трудно...![]()
Супер ми беше детството. Цели лета прекарвани на село, с компанията, игри до към 12 през ноща, през деня плаж на реката.. изобщо айляк работа дето му се вика. През останалото време от годината училище, приятели, игри пред блока, колела, ролери а у.. Майка ми и баща ми се разделиха в много ранна за мен възраст, но никога не са били в конфликт до толкова че да ми пречат да израстна спокойно и пълноценно.
Ех как искам пак да съм дете..
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Много диво детство.. бях си момче самоче в женска кожа.. играех футбол.. събирах се все с момчетата.. биех се.. (не че ся не го правя) щуро детство беше.. понмя как момчетата от квартала не приемаха други момичета освен мен .. и другите момиченца много се дразниха
и се им мислихме разни гадории
Мойто детство си беше нормално. Единственото гадно, което ми се случи беше когато наште се разделиха![]()
Моето детство беше най-прекрасното .. най-приказното.
Постоянно си мислих за игри .. и как да си прекараме по-забавно ..
Не съм била лишавана от нищо ..
Прекрасно детство .. как искам да върна дните назад ..:P
От 6 годишен по цели дни скитах из махалата и се прибирах само за вечеря и за да поспа.Имах много весело детство и съм много щастлив, че не съм го пропилял.Играех футбол, правих къщи по дърветата, карах колело.Радвам се, че не съм се родил след 2000 година, защото
щях да съм зависим от компютрите и нямаше да мога да се покефя на детството си..![]()
прекрасно![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Многоо Яко детство никога няма да го забравяяЕ то още си го изживавям не е свършило към края си е - аз все още сис си чувствам дечко - на 15 съм
![]()
Ми спокойно,на моята улица нямаше деца и все си тъгувах,но не съм скучала,правех си нормални детски неща и игри,макар и самичка.Ходех си на екскурзии,море,лагери и т.н ,имах всичко,което исках,така че,ще запомня само хубави неща.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
тъпо![]()
Като цяло детството ми беше страхотно, но тати много ми липсва![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз все още съм си дете доста честичко,но като си спомня детството ми беше доста щастливо.Не съм лишавана от нищо,винаги са се отнасяли добре с мен.Спомням си адски много хубави моменти със семейството ми . Хубаво детство имах.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
моето беше много забавно ... и продължава да е такова ... само дето сега имам повече задължения докато преди години не се занимавах с момчета ... в даскалото беше по-лесно ...по цял ден бях навън и играех с приятелките ми ... правехме много луди неща и ни беше многоо забавноооо ... никога няма да ги забравя тези весели моменти
![]()
![]()
![]()
най-хубавото безгрижно и весело детсвоникога няма да забравя този период от живота ми.. когато с приятелите чупихме прозорците на една къща и после давахме по 30 лева ест ние момичетата не дадохме шотос е отървахме ..
когато се женехме уж
хахах супер якото детство имах
![]()
![]()
.. за кой ли път молби и разкаяние..позната сцена нищо новo и мразя себе си за наказание защото те обичам твърде многоо..![]()
детство на обикновено момче родено през 90те години... играех на плейстейшъни по залите,играехме футбол в махалата...общо взето детство като детство.... липсват ми тези времена
Нормално детство - не съм имала всичко, което съм поискала, но пък и не съм била и без хич. Пошляпваха ме от време на време, и то особено баща ми (като всеки баща), майка ми беше по-кротката, която в повечето случеи ме защитаваше. Все пак не бях палаво дете, макар че те все трепереха да не направя нещо. Пращаха ме при баба и дядо всяко лято, кой ги знае дали за да се сменя обстановката или да си починат. Иначе като пораснах започнаха да ме хвалят, че съм била крокто дете - иди ги разбери. Приятели нямах много, странях и предпочитах да играя или сама или само с 1-2 "избрани" момиченцаВсъщност не е било нищо особено - детство като детство. Имало е хубави моменти, имало е и такива, които не държа да си ги спомням.
О ами мойто детство изобщо не е свършило .. сега съм на 13Но имам ацки готини моменти до сега.Например това лято беше върховно.По цял ден на колела из квартала.Като се събереме 14 деца някъде ии става купона.С две думи детството ми беше готино.Само че всекидневните караници с майка ми ..
подлудява ме тая жена
Сега се почна училище и всяка свободна минута прекарвам с хлапетата от квартала.Понеже съм втора ставам в 9 и до 12 сме навън.После след училище хвърляме раниците и пак навън.Ох искааам ваканциия
![]()
![]()
![]()
след нещата дето се случиха напоследък осъзнах че е било наистина хубаво
Детството ми беше хубаво само докато бях на 10-11.
Едни от нещата които никога ама никога няма да забравя са игрите пред блока с приятелите... леле какви криеници играехме до 12-1-1:30 и никога не ни омръзваше. Направо ми иде да ида пак там и отново всичко да е като преди...но не става.. приятелите вече пораснаха.. започнаха да учат други се изместиха в друг град.. Когато бях на село с братовчедите ми и брат ми ... как ми липсва това.. Баба ми почина това е най гадното нещо до сега..гледахме филми до късно .. играехме сред природата с животните ходихме в гората... хахах а пък с братовчедка ми се събирахме играехме на кукли А пък още по хубавите моменти са тези с родителите и близките... като бях малка като ходихме на море
с братовчедите и майка, леля ми и др.. беше супер..
![]()
После вече всичко се развали.. маика ми се разболя имаше тежка операция за шастие се оправи.. баба ми почина ... мисля по по различен начин.. вече съм по зряла. Няма време за игри няма и хора.. вече трябва да мисля за училище разбира се в последствие си намерих мн добри приятели които обожавам но много ми липсват старите...
Се една дума детството ми беше уникално и неповторимо, безгрижно.. без компютри.. Ако и моито деца след време имат такова детство ще съм много щастлива
![]()
![]()
Това с компютрите всъщност е много важно. Нали все пак детето трябва да спортува, да играе на чист въздух. А сега какво? Сядат на компа от сутрин до вечер, а детството си минава и когато се обърнат след време какво ще кажат за своето детство? "Прекарах го пред компа и по дискотеки като се напивахме като свине" Жалка работа!Първоначално написано от PCDfenka
Живота ми като цяло нее хи4 лек като се замисля кви работи са ми се лу4вали сам имал горе долу добро детство но нямам и много хубави спомени от тогава
Интереси:Момичета,Трева,На
Имах прекрасно детство. С най-хубавите и най-щастливите спомени. Беше безгрижно и весело. Имах едно прекрасно семейство, имах братовчеди като брат и сестра. Имах приятелка като сестра, можех да й кажа всичко, можех по всяко време да я потърся, не си отказвахме помощ никога. Смеехме се, споделяхме както само децата могат. Бяхме нон-стоп заедно и никога не си омързвахме. Когато се разделяхме ми се искаше пак да си говорим и пак да играем. Не ни пукаше какво казват другите, важно беше какво мислим ние двете.
После всичко свърши.