- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- O6te 2 razdela,ako traa az 6te se grija za tiah napalno
ZA , no Elito ne stava za moderator(nishty li4no)
Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
Позволи ми аз да ти я дам!
ЗА![]()
![]()
Защо да има за чат канала...където почти никой не злиза...а за поезията...не
![]()
Идеята с поезията е хубава!
Аз съм и за двете... преди пишех малко във форумните игри, но сега само ме дразнят, като са изкарани най-напред, а аз искам да видя някое ново сайтче или т.н. Така, че по-добре да има такъв раздел, който не иска - да не го гледа (както смятам да правя и аз... :P)
А за раздела за творчество - по-добре ще е да има, защото така, ще е по-подредено... а и там да се пишат критики и коментари.
Така, че аз съм - за!
А за модератор, Ели не е казала, че тя ще е мод. Според мен имаше предвид, че ако не иска друг да ги поеме, тя предлага услугите си![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
ZA
Moje da ne e samo za poeziq,ami vyob6te za li4no tvor4estvooeziq,proza,romani...koi kakvoto moje i iska da spodeli s ostanalite.
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
ПРОТИВ за раздела със игрите!Раздела "фън,фън и пак фън" си е точно за това!Няма смисъл!
Но съм съгласна за раздела със поезията!Но май пак няма нужда!
и за тези раздели да отговаря
елитооооо тя да е модераторка?
какво? аз съм против!
А за модератор, Ели не е казала, че тя ще е мод. Според мен имаше предвид, че ако не иска друг да ги поеме, тя предлага услугите сиПървоначално написано от Tedka-Medka
По-скоро бих си прегризал гърлото![]()
Predi imashe razdel za poeziq i az lichno obojavah da go razglejdam i mnogo shte se radvam ako otnovo ima takyv
Метална нежност в плътта ми се впива, без кръв, без болка, но убива!!