.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66
    Фен
    Град
    вкъщи
    Мама-мноу фешън от всякъде...адски хубав човек и много се разбираме..е,някой път може и да си покрещим,ма то за авторитет...
    Тати-е,не познавам втори като него...нямам думи да опиша колко го уважавам тоя човек!
    Кучето (и то член на семейството)-лудо,побъркано от всякъде,мега-сладур и голям инат

мама >> убер яка женица! някфа готина е, купонджийка, не е философ като другите майки
    баща ми >> бляяя, мразя го
    баба >> много си я обичам, въпреки че ме ядосва понякога
    вуйчо >> абе готин вуйчо е, ама се прибира само за да спи и да яде и за тфа не го виждам често
    котету >> е такава котка няма хапе като бесен питбул, подскача навсякъде из къщата, абе не е наред с главата

Любовта е най-висшата степен на омразата

Голям фен
    maika e, prosto super qk 4ovek! imam i ujasno mnogo doverie(kakto i tq na men), super priatelka mi e!!!
    ba6ta mi ami...gotin e, golqm 6egadjia e, no prosto ponqkoga ujasno mi omryzvat tezi 6egi
    sestra mi eii, tva dete mnogo go obi4am. golqmo sladur4e e, mnogo mi pozdrajava i se radvam, 4e zapo4na da se u4i koq e istinskata muzika(!the rock!)
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Супер фен

:)

майка ми ... голямо мрънкало се едно съм на 5 годинки...
    баща ми... не му пука изобщо...
    брат ми ... прилича на мен ... но прекалява с лигавенето и не може да бъде сериозен ....

Супер фен Аватара на Exothermic
    Мама мноо печена ,лигла,металистка,BIG MAMA
    Баща ми дразни ме,трол,клошар,на моменти го мразя,иначе и той е лигльо
    Баба ми досадница,но иначе добра женица,пари ми дава,дрехи ми купува,много е устата,абе немам думи...
    Женската ми котка КУЧКА от всякъде
    Мъжката ми котка Пич,мноо печен,сладур,готин.....
    абе в крайна сметка семейство са ми какво да ги правиш!
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

мама--->много взискателна,грижовна,но когато е на кеф просто равна няма
    тате--->голям купонджия,с 4увство за хумор,абе то4ен 4ове4ец
    сестра ми--->мноу то4но хлапе...нищо 4е понякога се караме
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Фен
    Град
    Някъде там...из Софето :)
    Баща ми е нечовек много го уважавам
    Майка ми и тя е пич
    Сестра ми най-най-най-русото нещо на земята перхидрол с изпит мозък

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Мама -----> тъпа е
    Тати -----> той дава парите /обичам го!/
    бати -----> пич и много му се кефя
    сестра ми ----->човека който много ме дразни от А до Я

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Mama ---> Mnogo razgoworliwa,bubriwka si pada(ami az na koi dr da sum se metnala),dosta wziskatelna s koeto me drazni i prekaleno grijowna na momenti ...
    Tatko ---> Mnogo golqm obraz w ochite mi,rqdko powishawa ton,ama powishi li me smryzqwa,awtoritetna lichnost,wsqwa respect kato go widish,inache e golqm maitapchiq,shegadjiq i super mnogo radwa kato pochnem da se ligawim dwamata i po tozi nachin draznim maika mi :P
    Brat mi ---> Izgubih mu dirite,ot ima nqma 5 godini ne jiwee pri nas,ama do kolkoto pomnq ... neweroqtno bezotgoworen liglio,koito samo tyrsi kusurite u drugite :P

mama- storga.... ponqkoga vesela .... ot vremee na vreme mila
    tatko- naiii gotiniq tati na svetaaaa :P :P :P
    golemiq mi brat- edna duma go opisva celiq.. GLEZLIO (golqm golqm na 5 e )
    malkiq - dobri4ko malko sladko sushtestvo :P

Голям фен
    Мама,тати и бати са страхотнииииииииииииииии
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    - Майка - пълно ха-ху , супер чалната е в главата , с нея сме на периоди - или много се обичаме , или много се мразим
    - Татко - малее .. ужас , по-труден характер не съм срещала
    - Баба - тая жена така ме подлудява .. така ми лази по нервите , които и без тва са опънати като струни
    - Дядо - нисък , с голямо шкембе - много се разбираме , особено , когато се напие и почне да плаче колко ме обича
    - Брат ми - голям сладур , но на последък ме дразни адски много , някакъв бебешки пубертет изживява май

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    майка готина женица, ниска, ама много си я обичам, въпреки че един ден се обичаме, един ден се мразим...
    татко тоя човек има мноого труден характер... ама е пич
    сестрата тя е смешна, въпреки че сме на една възраст, и хората ни се чудят как може да има такива близначки като нас, аз не мога да я понасям, въпреки, че понякога се разбираме... не ми харесва нейният начин на живот, как се облича, с к'во се храни и т.н, абе има и още, ама едва ли е удачно да разбира целия свят, че не понясям сестра си...

оййй малее
    майка ми=не спира да мрънка ве4но недоволна винаги кисела
    ба6та ми=ве4но прав и невинен, с то4но 3 думи ме изкарва извън равновесие(само той може)
    баба ми=единствения свестен в целата рода
    дядо ми=ве4но е някаде, отвреме на време дава пари4ки

mama -sucks ne me kefi izob6to i se durji super tupo

ba6ta-za razlika ot neq toi e nenormalen rockajiq i kato q nqma se napivame s bira i sekfi prostotii ot toq rod

brat-na grozniq v semeistvoto po golqm e ot mene no ne i po umen! ne blesti s osobeno mozuk da ne govorime za krasota awe golqm tupak i nai-qkoto e 4e mu kradna prarite

AZ-nai-debilnoto su6tesvo v semeistvoto po cql den sviri kitarata i duni metul 4upat se non-stop razni ne6ta i t.n.
    Дъ бест аватар от галерията

мама-мн я обичамммм ама като ми вика-бляя иначе е супер
    тати-аууууу много го обичам голям пич е мн ме кефи ама понякога доста сериозен
    брат ми-абе мн е малък и си го обичам ма понякога ме дразнииии ляя иначе мн бичаме да се борим
    Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!

Супер фен Аватара на Qnchety
    Мама - мноу готинка жена! Позволява ми сичко коет искам и мн ме слушка. Само дет малко ме нерви кат ми висне на главата докат стоя на компа ама се пак и тя иска да чати де !!!
    Тате - също е готиничък. Наистина е строг ама когат искам нео винаги го получавам!!!
    Сестра ми - ми 5 месечно лапе. Понякога кат почне да реве ми иде да я фърля през прозореца, но иначе даски много си я бичкам. Мн е сладка когато се смее. Не си я давам за нищо на света !

П.П.Суперска тема!!!

Супер фен
    мама - по принцип е мн пекана жена като изключим че твърде мн се притеснява за мен; позволява ми всичко което поискам))
    татко
    - мн е забавен, готин .... също като мама(за разлика че е по спокоен относно мен)
    котката - мн сладко, мързеливо и нахално

Супер фен
    mama - mnogo dobra,mila,grijovna i pekana.Mnogo syvremenno gleda na jivota i mi voidisva mnogo.Radvam se,che mi e maika tochno tq,vypreki,che ponqkoga e mnogo stroga.(mai stanah malko poveche ot tri dumichki,ama ... )
    tatko - strog,vesel,otgovoren ... bashta na mqsto
    batko mi - mnogo sladak,mil i dobre si igraeshe rolqta na po - golqm brat,kogato jiveesh s nas.Sega daje mi lipsvat grijite ot negova strana.
    Обичам те <3 !!!

Значи.
    Брат ми Станислав-20г.Голям пич.Учи в Свищов.
    Баща ми Румен.Малко нервак.
    Майка ми Снежина.Твърде грижовна.
    Човек не е победен,докато не се признае за победен.

Майка ми- страшно добра приятелка, мила, грижовна, слядурана, много умна и никога не греши с преценката си...
    Баща ми- малко е самостоятелен като единак, но е страхотен човек, много е добър и е страшно умен, няма нещо, от което да не разбира ( освен от готвене )...
    Брат ми- малко хлапе, което трашно много обичам, понякога ме ядосва, но с него сме си велика компания, нищо че е 12 години по- молък от мен...
    Аз- инат, малко егоистче си попадам, но това е от баща ми, аз също съм малко единак, иначе съм като майка ми- грижовна, мила и от двамата съм взела гените за умът...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Супер фен
    мама-->нервна :P ,понякога много мила,хм...всеотдайна
    тати--->хм..смятам,че е мил,в редки случаи е агресивен
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

melence
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от alexaaa
    оййй малее
    майка ми=не спира да мрънка ве4но недоволна винаги кисела
    ба6та ми=ве4но прав и невинен, с то4но 3 думи ме изкарва извън равновесие(само той може)
    баба ми=единствения свестен в целата рода
    дядо ми=ве4но е някаде, отвреме на време дава пари4ки
    Моите родители са същите!

Град
    София
    мама - понякога малко се нерви ,но си е добра жена
    братко ми - ЕБАТИ ПИЧА \/
    баба ми и дядо ми - пичаги отсякъде

Голям фен Аватара на I_ve7o
    mama - mn to4en 4ovek razbirame se za vsi4ko za vsi4ko moje si govorq s neq mn pekana i razbrana mn si q lofkam
    tate - i nego mn lofkam ama imam problemi otnosno ve4erniq 4as iny4e e mn pekan

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си