- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Opisanie na vseki chlen na semeistoto
Мама-мноу фешън от всякъде...адски хубав човек и много се разбираме..е,някой път може и да си покрещим,ма то за авторитет...![]()
![]()
![]()
Тати-е,не познавам втори като него...нямам думи да опиша колко го уважавам тоя човек!
Кучето (и то член на семейството)-лудо,побъркано от всякъде,мега-сладур и голям инат![]()
мама >> убер яка женица! някфа готина е, купонджийка, не е философ като другите майки
баща ми >> бляяя, мразя го
баба >> много си я обичам, въпреки че ме ядосва понякога
вуйчо >> абе готин вуйчо е, ама се прибира само за да спи и да яде и за тфа не го виждам често![]()
котету >> е такава котка нямахапе като бесен питбул, подскача навсякъде из къщата, абе не е наред с главата
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
maikae, prosto super qk 4ovek! imam i ujasno mnogo doverie(kakto i tq na men), super priatelka mi e!!!
ba6ta miami...gotin e, golqm 6egadjia e, no prosto ponqkoga ujasno mi omryzvat tezi 6egi
![]()
sestra mieii, tva dete mnogo go obi4am. golqmo sladur4e e, mnogo mi pozdrajava i se radvam, 4e zapo4na da se u4i koq e istinskata muzika(!the rock!)
No MaN, No CrY!!!
\m/
майка ми ... голямо мрънкало се едно съм на 5 годинки...
баща ми... не му пука изобщо...
брат ми ... прилича на мен ... но прекалява с лигавенето и не може да бъде сериозен ....
Мамамноо печена ,лигла,металистка,BIG MAMA
![]()
Баща мидразни ме,трол,клошар,на моменти го мразя,иначе и той е лигльо
Баба мидосадница,но иначе добра женица,пари ми дава,дрехи ми купува,много е устата,абе немам думи...
Женската ми коткаКУЧКА от всякъде
Мъжката ми коткаПич,мноо печен,сладур,готин.....
абе в крайна сметка семейство са ми какво да ги правиш!![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
мама--->много взискателна,грижовна,но когато е на кеф просто равна няма
тате--->голям купонджия,с 4увство за хумор,абе то4ен 4ове4ец
сестра ми--->мноу то4но хлапе...нищо 4е понякога се караме
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Баща ми е нечовек много го уважавам
Майка ми и тя е пич
Сестра ми най-най-най-русото нещо на земята перхидрол с изпит мозък![]()
Мама -----> тъпа е![]()
Тати -----> той дава парите /обичам го!/
бати -----> пич и много му се кефя
сестра ми ----->човека който много ме дразни от А до Я![]()
Mama ---> Mnogo razgoworliwa,bubriwka si pada(ami az na koi dr da sum se metnala),dosta wziskatelna s koeto me drazni i prekaleno grijowna na momenti ...
Tatko ---> Mnogo golqm obraz w ochite mi,rqdko powishawa ton,ama powishi li me smryzqwa,awtoritetna lichnost,wsqwa respect kato go widish,inache e golqm maitapchiq,shegadjiq i super mnogo radwa kato pochnem da se ligawim dwamata i po tozi nachin draznim maika mi :P
Brat mi ---> Izgubih mu dirite,ot ima nqma 5 godini ne jiwee pri nas,ama do kolkoto pomnq ... neweroqtno bezotgoworen liglio,koito samo tyrsi kusurite u drugite :P
mama- storga.... ponqkoga vesela .... ot vremee na vreme mila![]()
tatko- naiii gotiniq tati na svetaaaa :P :P :P
golemiq mi brat- edna duma go opisva celiq.. GLEZLIO(golqm golqm na 5 e
)
malkiq - dobri4ko malko sladko sushtestvo :P![]()
Мама,тати и бати са страхотнииииииииииииииии![]()
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
- Майка - пълно ха-ху , супер чалната е в главата , с нея сме на периоди - или много се обичаме , или много се мразим
- Татко - малее .. ужас , по-труден характер не съм срещала
- Баба - тая жена така ме подлудява .. така ми лази по нервите , които и без тва са опънати като струни
- Дядо - нисък , с голямо шкембе - много се разбираме , особено , когато се напие и почне да плаче колко ме обича
- Брат ми - голям сладур , но на последък ме дразни адски много , някакъв бебешки пубертет изживява май
майкаготина женица, ниска, ама много си я обичам, въпреки че един ден се обичаме, един ден се мразим...
![]()
таткотоя човек има мноого труден характер... ама е пич
сестрататя е смешна, въпреки че сме на една възраст, и хората ни се чудят как може да има такива близначки като нас, аз не мога да я понасям, въпреки, че понякога се разбираме... не ми харесва нейният начин на живот, как се облича, с к'во се храни и т.н, абе има и още, ама едва ли е удачно да разбира целия свят, че не понясям сестра си...
![]()
оййй малее
майка ми=не спира да мрънка ве4но недоволна винаги кисела
ба6та ми=ве4но прав и невинен, с то4но 3 думи ме изкарва извън равновесие(само той може)
баба ми=единствения свестен в целата рода![]()
дядо ми=ве4но е някаде, отвреме на време дава пари4ки![]()
mama -sucks ne me kefi izob6to i se durji super tupo
ba6ta-za razlika ot neq toi e nenormalen rockajiq i kato q nqma se napivame s bira i sekfi prostotii ot toq rod
brat-na grozniq v semeistvoto po golqm e ot mene no ne i po umen! ne blesti s osobeno mozuk da ne govorime za krasota awe golqm tupak i nai-qkoto e 4e mu kradna prarite![]()
AZ-nai-debilnoto su6tesvo v semeistvoto po cql den sviri kitarata i duni metul 4upat se non-stop razni ne6ta i t.n.
Дъ бест аватар от галерията
мама-мн я обичамммм ама като ми вика-бляя иначе е супер
тати-аууууу много го обичам голям пич е мн ме кефи ама понякога доста сериозен
брат ми-абе мн е малък и си го обичам ма понякога ме дразнииии ляя иначе мн бичаме да се борим
![]()
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
Мама - мноу готинка жена! Позволява ми сичко коет искам и мн ме слушка. Само дет малко ме нерви кат ми висне на главата докат стоя на компа ама се пак и тя иска да чати де!!!
Тате - също е готиничък. Наистина е строг ама когат искам нео винаги го получавам!!!
Сестра ми - ми 5 месечно лапе. Понякога кат почне да реве ми иде да я фърля през прозореца, но иначе даски много си я бичкам. Мн е сладка когато се смее. Не си я давам за нищо на света!
П.П.Суперска тема!!!
мама - по принцип е мн пекана жена като изключим че твърде мн се притеснява за мен; позволява ми всичко което поискам))
татко - мн е забавен, готин .... също като мама(за разлика че е по спокоен относно мен)
котката - мн сладко, мързеливо и нахално
mama - mnogo dobra,mila,grijovna i pekana.Mnogo syvremenno gleda na jivota i mi voidisva mnogo.Radvam se,che mi e maika tochno tq,vypreki,che ponqkoga e mnogo stroga.(mai stanah malko poveche ot tri dumichki,ama ... )
tatko - strog,vesel,otgovoren ... bashta na mqsto
batko mi - mnogo sladak,mil i dobre si igraeshe rolqta na po - golqm brat,kogato jiveesh s nas.Sega daje mi lipsvat grijite ot negova strana.
Значи.
Брат ми Станислав-20г.Голям пич.Учи в Свищов.
Баща ми Румен.Малко нервак.
Майка ми Снежина.Твърде грижовна.
Човек не е победен,докато не се признае за победен.
Майка ми- страшно добра приятелка, мила, грижовна, слядурана, много умна и никога не греши с преценката си...
Баща ми- малко е самостоятелен като единак, но е страхотен човек, много е добър и е страшно умен, няма нещо, от което да не разбира ( освен от готвене)...
Брат ми- малко хлапе, което трашно много обичам, понякога ме ядосва, но с него сме си велика компания, нищо че е 12 години по- молък от мен...
Аз- инат, малко егоистче си попадам, но това е от баща ми, аз също съм малко единак, иначе съм като майка ми- грижовна, мила и от двамата съм взела гените за умът...
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
мама-->нервна :P ,понякога много мила,хм...всеотдайна![]()
тати--->хм..смятам,че е мил,в редки случаи е агресивен
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Моите родители са същите!Първоначално написано от alexaaa
![]()
мама - понякога малко се нерви ,но си е добра жена![]()
братко ми - ЕБАТИ ПИЧА \/
баба ми и дядо ми - пичаги отсякъде![]()
mama - mn to4en 4ovek razbirame se za vsi4ko za vsi4ko moje si govorq s neq mn pekana i razbrana mn si q lofkam
tate - i nego mn lofkam ama imam problemi otnosno ve4erniq 4as iny4e e mn pekan