- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Opisanie na vseki chlen na semeistoto
Mama-mn qka maika :* Tate-qko pe4en tip,zabaven abe vs :* Setra mi -pi4e sladuranka mn si q obi4kam i neq:*
Мамамного е притеснителна, не е консервативна, но много се тревожи за мен и брат ми...
Татетой е по спокоен и по-малко се тревожи, пичага :P
Брат миНе го усещам близък, защото имаме 6 години и половина разлика, но иначе е пичага
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
И с мами и с тати много добре се разбирам.Те са най-важните неща в живота ми![]()
Смехът е слънцето, което пропъжда зимата от лицето на човек !!!
dvamata mi bratq - to4ni sa makar4e ne go slu6a mnogo glavata
tatko - super pekan
maika mi - ne jelaq da komentiram
майка ми - разумна, традиционалист, честна.
баща ми - ограничен, деградирал, добродушен.
аз - зъл рошав пубер.
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
Майка ми--->Абе мн готин човек ама по някога мн вика и се нерва яко ама иначе е мн добричка и се разбираме, но има кво да се желае още...
Баща ми--->Е него мн си го обичкам мн се разбираме и е по-добър от майка ми щот не ми се кара много много и винаги е съгласен с мен
![]()
Сестра ми--->Тя е мн печена и е мн готина(метнала съм се на нея
)Мно си я обичкам и с нея си споделям мн рабутки
![]()
![]()
![]()
![]()
Секс,
пози,
дози,
алкохол,
дим от цирари,
това е девиза на
всички гъзари
zna4i mamamn razbran 4ove4ec,mn e pe4ena
tatemalko nerven i drupnat 4ovek
sestra mimalko nerazbrana i stranna,ama e mn dobra
nai-golqmata mi sestramn pe4ena stra6na e napravo
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
майка миалкохоличка има си и любовник при който спи и почти не се връща в нас баща ми
не съм го виждала от 5-6 години смятайте сестра ми
злобна егоистка,но поне почти не се връща в нас
![]()
Мама- мн печена и весеа,но прекалено често ме МАЧКААААА![]()
Тате - малко е досаден!
Брат ми - той е МНООООООГО печен!
Баба - абе тя стана известна тука по едно време![]()
Дядо - Супер дядо![]()
Абе сички си ме обикат ама не го показват по най- подходящия начин![]()
![]()
mama-liberalna,otgovorna,dobra
tati-po-konservativen,liubq6t syprug i ba6ta,pe4en
sestra mi-stesnitelna,mila,krasiva![]()
DEBILI !!!!
бан по ип и профил 12 точка от правилника ( подстрекаване към употреба на наркотици )
мама - много си я обичамСупер е добра,разбираме се чудесно и рядко се караме (да чукам на дърво).Иначе е много грижовна и винаги ме насърчава.
тати - той е супер!Голям шегаджия и е малко по-повърхностен човек.
Баба-оо супер еМнооооооого добра ,мила,всеотдайна абе изобщооо..яка баба
![]()
Дядо - голям пич.На много неща ме учи само че е по- строг ама нищо![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Мама-много готина, разбира ме, много рядко не е на моя страна, но често се джафкаме за глупости.Позволява всичко.
Татко-Често е доста заядлив, ама много, кара ми се за всичко, но като е в добро настроение е супер с изключение, че живее с мисълта, че всичко е като по негово време.
Сестра ми-Много е добричка, много кротка, интелигентна, но не живее с нас.
mama - super,ponqkoga nai-dobra pr-ka.Ponqkoga nai-golemiqt mi vrag.
tatko - super tatence,no ponqkoga e golqm dqvul :P
ina4e nqmam brat,nito sestra,noo imam strahotni bra4di - super priqteli sa))))))
Jalko , che ne moga da kaja sushtoto za maika mi i bashta mi , kakto powecheto hora!Abe te sa razwedeni ot 8 godini .. i mi e nqkwo bezrazlichno .,. smisul v nachaloto mi beshe nqkwo super shit .. ama sea mi e se edno .. iam edno strashno qko bratche , koeto e super pecheno .. maika mi e malko po nervna .. ponqkoga adski mnooo se karame .. s bashta mi pochti ne komunikiram samo za nqkwi typi neshta .. kolkoto da otmine nomera![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()