- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Свободна пързалка
Всички които карат кънки на лед могат да заповядата тази събота 23.07 от 18:30 в Зимния Дворец. Дано се саберем много хора ...![]()
![]()
![]()
ехааа тфа ше е суперско!! ама аз пък съм заета вече.. нищо, друг път задължително!
Ейй верно ли бачкат ? Там съм !![]()
Ама сега безплатно ли е или цените са както преди ?![]()
![]()
Нямам си идея ... Вчера разбрах и днес се потвърди. Само това знам. Айде довеждайте и свой хора![]()
Jalko 4e ne moga da karam inache i az shtqh da doida ama ne bi,nishto de zdrave da e
Първоначално написано от CRaZy_IKT
Нееее...ела..адски яко е![]()
И аз като отидох за пръв път не можех...![]()
пп:аз ще съм с една френдка..![]()
abe ne znam...moje ama...ne e mnooo jilatelno...Abe are 6tom me molish moje i da doida![]()
И аз те моля ... и доведи твой приятели
P.S. Само незнам дали ще дават кънки или трябва да си със собствени![]()
Първоначално написано от san40
Трябва да дават![]()
Аз като ходих даваха![]()
Срещу лична карта..затова си носете лична карта ! Но не ученическа а тази която е като папорт..На нас ни искаха такава![]()
CRaZy_IKT -да дойдеш![]()
Не, знам че дават но незнаех дали сега ще дават. Но току-що проверих и вече знам. Ще дават ...
Super-nadqvam se da doida.6tom davat i kynki.6e doveda i o6te nqkoiDano da uspeq da se klasiram
![]()
ахм от 18:30 ...под свободна пързалка разбирате че входа и свободен а си плащаш само кънките?
аз първия път като ходих на кънки за 10 мин. се научих и много хора ме питаха колко години съм карала. беше яко![]()
Не ! Означава че леда е свободен и можеш да караш в рамките на 1ч30мин. Иначе в останалото време е зает от тренировкиПървоначално написано от Jamalska
![]()
as ne sum karala kunki ot 100 godini, kat ni6to 6te se otrepq, a puk i kunkite ne sa mi tuk, a kato si vzema pod naem q sa mi golemi
q nqkvi malki
![]()
Абе хора идвайте няма такова "незнам ще видя" ДА СТЕ ТАМ !!!