- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Кой е любимият ви админ и защо ?
Оставете момичето да си изрази мнението, ви ще го изядете още малко...
Такъв период наистина имаше, но за щастие той отмина.
И за мене са казани, много неща които не са верни, но не искам да налагам нещо на някой, нека всеки свободно да си пише!!!
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html
Първоначално написано от BG
1:Coki me e slojil da sam moderatorka,zashtoto taka e precenil!!!A ti ot kade vijdash che az ne si varsha rabotata?Da ne bi da vijdash kogato tria mnenia???
2.Ne se pishe Цоци a Coki ako nevijdash!!!
3.Glasuvam za Coki,ne zatova che mi e priatel,a zatova che toi si varshi rabotata v FORUMA perfektno sravnenie s drugi chlenove ot ekipa, koito ne jelaq da nazovavam!!!
Absolutno protiv sam s mnenieqta na nqkoi moderatori, koito dori ne spomenavat Coki, vupreki 4e toi gi e nazna4il, podgotvil gi e i gi e podkrepql vuv vseki edin moment, v sravnenie s drugi, koito vuob6te ne vlizaxa vav foruma po tova vreme!!!
Алекс - Много точен човек, несъмнено най-добрия админ, който естевствено много уважавам. Учтив и справедлив, не е чак толкова много, но несъмнено той е първия "шеф", в който ги виждам тези качества.
Цецо - Той нещо напоследък не влиза често във форума, а може би аз не влизам достатъчно често, за да го видя. Досега не съм обръщала внимание на работата му. Не ме е впечатлил като Алекс, но не ме е и подразнил като Цоки. Може би това е добре за админ - да не привлича цялото внимание към себе си. Заради това качество го уважавам.
Цоки - Еми... Ще се опитам да го кажа по-учтиво. Не одобрявам неговия начин на властване над форума. Това е не по друга причина, а по лични. Тъй като той стана виновен за махането на ВСИЧКИТЕ ми приятели. Няма да коментирам работата му безпристрасно, не заради друга причина, а защото просто не мога да го направя. Не уважавам този администратор и няма и да го уважавам някога. Заради което се извинявам.
1. Алекс
2. Цецо
3. Цоки
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
За Алекс мисля, че се изяснихме и казах, че няма да пиша по темата вече за него, но ще защитя мнението си.
Aia е много права във всичко, което каза и още повече, че BG ако ти беше админ 99% щеше да избереш за модератор човек, който познаваш, на който имаш доверие, че няма да злоупотребява с правата си и който знаеш, че ще се справи с дадената му задача. И това е много повече от добре обмислена стъпка, това е начинът за подтикване на сайта към добра посока.И странно как някои хора преценявате кой как си върши работата...а мога да ви кажа, че това изглежда въобще не ви е ясно.
За "махането" на всичките ти приятели са си виновни само, изцяло и единствено те! Помисли защо.Първоначално написано от devil4e
![]()
alex-Забелязвам,че отговаря винаги на зададените въпроси по възможно най-разбрания и учтив начин.
I'm sorry for the times that I made you scream
For the times that I killed your dreams
For the times that I made you cry
For the times that I told you lies...
It's too bad, but that's me!
NoEx, това е дъвкано толкова много време, толкова много пъти...
Нормално е след като някой неспазва правилата, да бъде баннат! Ако нямаше правила тук щеше да настъпи някаква пълна анархия, а повярвай ми, тогава положението щеше да е още по-лошо, мисля, че дори не можеш да си го представиш.
А за I don`t know who I am - ти не можеш да прецениш той как модерира по простата причина, че не можеш да видиш. А и това е човек с малко, но всичките до едно, мнения помогнали на много хора в "Любов".![]()
Alex No 1![]()
yeah, that`s rightПървоначално написано от Iska6_li_E3u4e
you rule, dude![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Aia, въпроса беше кой ни е любомия админ и защоПървоначално написано от Aia
А не да пишем мненията си за всеки един от тях поотделно
Аз назовах своя и се аргументирах - това е
Не че не оценявам кой от тях какво е направил за мен и с какво ми е помогнал, точно аз съм човек, който обръща голямо внимание не това...
P.E.A.C.E
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Просто, ясно, кратко, но съдържателно - АЛЕКС!!!
ceco![]()
Keep smilin'
любимия ми админ беше алех жалко че си тръгна
![]()
![]()
![]()
f@nt@zi@
CECO RAZBIRASE!!!I ne mislq taka zashtoto go obicham,tuk ne burkam lichnite si chuvstva,prosto tova si e moeto mnenie!
I pri men e takaПървоначално написано от f@nt@zi@
![]()
Ami ... Nqmam pristrastiq kym nit0 edin 0t Adminite n0 nai-svesten mi se st0ri Alex! Ne sym pr0tif drugite n0 0predelen0 0tkakt0 t0i si trygna ima k0renna pr0mqna!
Алекс![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Алекс! Щото е пич, според глупостите, които прочетох, а и Цоки е калъф и не стаа за работата, доколкото забелязах от глупавите му мнения, а пък Цецо не звучи като хубаво име.
АЛЕКС
Аз и колегите не уважаваме местната власт !
FBI е държавна организация и се подчинява само на президента на USA!
Всъщност [B]aned беше пуснал такава ! Дали БСГ още му е любимия модератор ?
А дали е твоя работа?Първоначално написано от Special Agent Fox Mulder
Най-накрая нещо, за което да съм съгласен с теб!Първоначално написано от machoka
![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE