Любимият ми администратор...всъщност те са 2ма - Цецо и Цоки. :P Не че имам нещо против Алекс де...
Но аз лично познавам Цецо и Цоки, чатила съм много пъти с тях и най-хубавото им качество е, че те се отнасят еднакво с всички, нямат някакви пристрастия, а и дори и да ги имат, не ги оставят да им повлияят. Държът се професионално, а това според мен е най-важното в поддържането на един сайт! Защото правилата са за всички...
Също така от одавна съм в сайта и все още помня какво стана преди малко повече от една година - Алекс подаде оставка заедно с повечето модератори, тогава Цецо остана! След известно време назначи и Цоки, и двамата се опитваха да "задвижат" сайта, който не по тяхна вина беше западнал...Аз ценя хората, които въпреки всичко остават и вместо да се предават пред трудностите ги преодоляват.
Та..Цецо и Цоки малко по малко почнаха да съживяват сайта...назначаваха модератори и положението почна да се оправя. Появи се Алекс и всички "овации" сякаш останаха за него. НЕ казвам, че той не е направил нищо за сайта...НЕ казвам, че не е бил от изключителна полза за сайта...напротив!
Аз съм нямала възможността да общувам с него, било то лично или по интернет. По няколкото ЛС-та, които съм получила от него ми изглежда страхотен човек, всички сте прави!
Но ние говорим за администратор - администраторът е човек, който се държи професионално както казах, не се поддава на провокации и когато един човек е задлужил БАН, независимо от каква полза е бил за сайта, той трябва да си получи БАН!
Възхищавам се на Цоки, че винаги се е отнасял (и все още го прави) еднакво към всички и без много колебания дава БАН на заслужилите си го...
Не подценявам ни най-малко заслугите на толкова много хора за сайта!
И това не е тарторство както повечето го наричате - това демокрация! Всеки е свободен да прави каквото си иска, в границите на нормалното, когато не нарушава правилата. Същото е както да живееш в България - има закони и повечето от тях се спазват, най-малкото заради някакви морални ценности.
Ясно е защо всички повече харесвате Алекс и това е право на личен избор...но аз не мисля, че това е правилният начин за задвижването на сайта напред.

И най-важното: Не забравяйте трудните моменти за сайта и че някои хора са дали адски много то себе си!