Здравеите милички
Днес серизоно се замислих над въпроса...
Променяме ли се?
И усетих, че аз с всеки изминал ден се променям. Или по-скоро всеки ден научавам по нещо ново което ме променя. Например кажете какви бяхте преди 3-4 години и какви сте сега.
Аз например преди 3 години ( 8ми клас ) бях лиглата на класа, дразнител в семеиството, вечно пречещата. Винаги бях с променливо настроение още незнаех нищо за живота, за любовта, за приятелите. Обаче ето изведнъж в 9ти клас ми се наложи да се променя да се сблъскам с всички проблеми. Ето 9ти клас.. първата любов тя определено ме промени научи ме на много неща като например, че не всяка история си има хубав край. Много е гадно, когато сме малки и просто живота ни променя и ни сблъсква смного неща и просто се налага да пораснеш. Докато всички на твоята възраст мислят за купони, ти да мислиш как ще станеш сутринта за работа. Да. Никога не е било лесно, но поне се научих намного неща.
А какво съм сега? Това което исках да бъда преди.
Станах такава каквато исках винаги да бъда. Свободна и най-важното силна! Никога не се притеснявам да кажа това което мисля, дори то да ми отнеме нещо ценно. Знам какво исками и най-важното знам за какво се боря и няма да се откажа докато не го постигна.
Хубаво е да се променяме. Независимо към какво...
човек е способен да се промени по какъвто начин иска стига да има истински приятели до себе си.
Тук идва другия въпрос а тези приятели с които бяхте преди години още с вас ли са?
Аз от опит да си кажа доста се провалих в приятелските отношения. Като бях 7ми клас си имах компания от приятелки от даскалото "отворените" никога не се възприемах в тази компания, защото аз си бях обикновенна и естествена. Не ми харесваше да се правя на пичка... Но нещата коренно се промениха когато смених даскалото ... Там си намерих истинската приятелка с която ( да чукна на дърво ) сме си приятелки вече 4 години по-скоро вече я възприемам като част от моето семеисвто като .... сестричка.
А новия ви клас променили ви?
Моя клас определено ме промени.
В началното у-ще класа ми беше разделен на групички докато в гимназията саучениците ми ме научиха на това, че можем да бъдем едно цяло без да се делим. Естествено, че има някой които са ти по-близки отколктоо други, но важното е, че когато трябва да правим нещо заедно НИКОГА не се делим, напротив гледаме да сме максимално единни.
Разкажете вашата "еволюция" през годините...