- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На море ... Къде ?... и Защо ?
Лято е и съвсем естествено този период да се свързва най-вече с морето. Та въпроса ми е Къде ще ходите вие ? /място, на бунгала или квартира, даже цени може да кажете - така ще сте полезни на останалите/. И също така ми е интересно да ви попитам Защо отивате на море? Просто за да си починете, лежейки на плажа по цял ден или пък, за да прекарате дните там в невероятен купон изпълнен с нови запознанства. Естествено има го и варианта, в който всеки отива с надеждата да забие някоя готина пичка по морето![]()
.. Знам ли ... Кажете си вие ?
as 6te hodq na Bs, i okolnostite, tam sa babata i dqdoto, a lqtoto apartamenta si e za men i brat mi(6toto "starite"sa na vilata)
super qko si iskarvam i mislq 1 mesec da sum tam(avgust)![]()
Аз пък ще ходя на Китен тази година (3та поредна)
Много се кефя като отида там, защото не е като в някои от големите курорти...наспирали мутрите и са бахти пичовете и прочие!
Там е пълно с млади хора, с дискотеки и всеки гледа да се забавлява без да пречи на другия!
Ще бъда на квартира вероятно...
В Испания, защото ще ходя на гости на вуйчо![]()
a az kakto obiknovenno shte si hodq na obzor v1v vtornik tr1gvamaa cenite tam sa v nashata kvartira (tazi v koqto shjte hodim za 3ta godina) sa 10 lv na leglo i e mnogo priqtno chisto , spretnato i novo. hodq tam zashtoto ne obicham golemite i pret1pkani plajove kato varna burgas i prochie . tam e spokoyno i mnogo krasivo . plaja e chist i vsichko si e kakto mu e reda mnogo mi haresva
![]()
Koito ne iska kogato moje nqma da moje kogato iska
Ще ходя на лагер на Обзор..Отивам за да си прекарам яко с приятели![]()
Пфффффф как ти завиждам представа си нямашПървоначално написано от eNigMaTic^
На лагерите стават такива купони запомнчщи се цял живот. Ходила съм 3 лета на лагер... вече няма да ходя, защото не ми се ходи с 8мо класници. Ще ходя с приятелките си на квартира във Варна
Някаде от 15ти Юли до началото на Август.
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Ами аз в Бургас си живея. Тука си ходя на море. Аз на планина май ще ходя. Нашите ще ме замъкнатНо то тва не е по темата
![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
аз пък съм от Варна и морето ми е до трибуквеника. Вече не ми е толкова интересно да ходя на море. Свикнах да го гледам. Имам само 3 бани досега. Не е като едно време да се радвам като видя голямото необятно синьо...
то и аз съм от морето (Бургас)
така че редовно си ходя на плаж (почти всеки ден) и за мен не е нещо , кой знае колко интересно да отида на море ...
значи аз първо ще ходя на лагер на Приморско
от 12 август и ще е яко
после сигурно ще ходя някъде със сестра ми и майка ми,но вече може да става дума за планина![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Аз ще ходя на лагер в Созопол за една седмица...Ще отидем на 6 август и ще се върнем на 13(на рождния ми ден)Като си представям къв купон ще е...Защото ще сме(аз и по-добрите ми френдове)при малките и даскалите няма да и командват...ще излизаме и ще се прибираме когато си поискаме(както правеха големите миналата година)А после отивам с една фр в Приморско(за съжаление със семействата)и така ще си изкарам общо взето ваканцията...Бях запланувала и други работи,но...аре и на тва съм доволна
![]()
От 27-ми юли съм в Долна баня на лагер, а на 15-ти август заминавам за Приморско с нашите.
През останалото време ще съм си в София.
"Hominem te esse memento"
Az puk ve4e bqh na more.Bqhme na Ravda i sled tova v Primorsko.V Primorsko be6e mnogo qko.Vurnahme se to4no predi 2 sedmici.Bqhme na kvartira.Stai4kata be6e mnogo hubava v Primorsko-ima6e 6tori,balkon4e,televizor s kabelna,be6e mnogo 4isti4ko i hubavo.Ku6tata be6e ne mnogo dale4 ot moreto.![]()
ох, как ви завиждам, че всички тия дни заминавате.. аз сигурно чак към средата на август.. ще ходя на приморско /даже не е сигурно/ .. на квартира е най-добре.
ако някой знае готино и чистичко местенце, да пише тука или да ми пусне 1 лс щото в миналотогодишната квартира имаше мннооооооооооого мравкии стоножки.
и въобщеееее драйфус
registraciata mi na bif6a i nastoq6ta chupacabra e zapazena. c`est moi, obi4am fi pilenca /q elati pilenca pri batkoooooo haha/
ММ след няколко дни с приятели..не знам за колко време и къде...![]()
Хващаме си автобуса и бръммммм до където стигнем
![]()
Завиждай колкото щеш - поне ще ходиш някъдеПървоначално написано от SixSense
Майка ми прецака единствения ми шанс да ходя на море тази година
Щях да бъда с момичето, което обичам и щеще да си ми е супер, ама неееее!Родителите трябва да си кажат думата
Има минимален шанс все пак да замина (за Варна), но той е толкова малък, че почти не го различавам в реалността
Иначе щях да си изкарам прекрасно - дискотеки почти всяка вечер; нови хора; море; всичко щеше да е тип-топ
![]()
![]()
И пак аз съм прецакания
![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Az sym na Nesebyr i rabotq. Turisti nema no kato cqlo e super. Cenite sa kato na Obzor (minalata godina hodih i znam) a kvartiri moje da se namerqt za 10 leva na 4ovek. V4era razcepvah v Amneziq i beshe full ot kurvi, mutri i vsqkakvi tarikati. Za sreshtata v Nesebyr sym nalice.
Левски шампион але але!
Първоначално написано от Naughty
И аз така. Само че 13-та поредна година. Ще бъдем на бунгала извън самия Китен, но пак там. Даже ще се засечем с Gerytto. Ходим там всяка година, защото си плащаме само консумативите без никакви пари за самото нощуване, а и компанията, която е с нас всеки път е много готина
![]()
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Ami az 6te hodqna SOZOPOL!Zaminavame na 23!6te budem vuv hotel!Mnogo gotin grad e Sozopol.Mnogo si go obi4kam!
Хаха сп0к0, ще си правим к0мпания във ф0рума д0 п0средата на Август. Даже незнам с к0й и къде ще х0дя вечеПървоначално написано от SixSense
![]()
май че ще сме си само двамцата като гледам как се дигат сички. мизернци такиваПървоначално написано от NoEx
![]()
registraciata mi na bif6a i nastoq6ta chupacabra e zapazena. c`est moi, obi4am fi pilenca /q elati pilenca pri batkoooooo haha/
п0не няма к0й кв0 да ти каже за фл00даПървоначално написано от SixSense
м0же да пием п0 бира :P
закъде сме без бираПървоначално написано от NoEx
![]()
аз към китен или приморско за да мога да ходя от едното в другото :P то и аз средата ако не и края на Август ще ходя...миналата година си намерихме перфектна квартира за 9лв,ама предполагам август месец ще паднат малко цените...просто трябва повече да се обикаля и се намират мн яки местенца..отивам да си направя купона и да се запозная с хора..после като се върна ще почивам...вярно обаче че е най яко на лагер щото отвсякъде млади хорица...от друга страна ако си с голяма компания и на квартира става...само дето нали се сещате че бензина скача и всичко поскъпва мамка му! миналата година билета с автобус София-Китен беше 20лв
Beat The Bastards!!!