.
Отговор в тема
Страница 1 от 7 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 163

ЗА ИЛИ ПРОТИВ ЛЕКАТА ДРОГА

Аз лично сум пушила трева ..и продалжавах да я пуша в продалжение на 2 години и половина! но сега я спрях заради гаджето ми,защото мрази да ме вижда под въздеиствието ан дрогите..а вие какжо мислите за НАРКОТИЦИТЕ изобщо[/b]
    ))

ludi4ka
    Guest
    az sam protiv!

Guest
    kakvo stava dnes be.Samo temi za droga se puskat.
    Drogata ot vsi4ki vidove e skapana i ti ru6i organizma i ia vzimat samo hora koito ne sa silni i se poddavat lesno.Polovinata mi priateli sa takiva drogita koito karat kola napu6eni no ni6to ne moze da se napravi.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Eric Draven
    kakvo stava dnes be.Samo temi za droga se puskat.
    Drogata ot vsi4ki vidove e skapana i ti ru6i organizma i ia vzimat samo hora koito ne sa silni i se poddavat lesno.Polovinata mi priateli sa takiva drogita koito karat kola napu6eni no ni6to ne moze da se napravi.
    Абсолютно, хора които не могат сами да си създават щастливи емоции, ами зимат некви лекарства за да се почувстват и те поне веднъж велики .

Град
    София
    Против! Това са глупости !

А какво общо има този раздел с дрогата?
    Chainer's dark gift to a darker soul.

Narkoticite susipvat zdraveto ti, razru6avat jivota ti, kakto i tozi na horata okolo teb.
    Nz nqkoi ot vas dali e prejivqval razdqla s blizuk priqtel zaradi narkotici. Az sum...i ne go pojelavam na nikogo.
    Molq vi se hora...prosto ne zapo4vaite nikoga da izpolzvate takiva shits. Dori i ot liubopitstvo. Edinstvenoto ne6to, koeto mogat da vi donesat e ne6tastie
    Let`s fly away up high, from here to paradise, the sky is glad to see both of us together

kiLL-joy
    Guest

kos4e

mi narkoticite ne mogat da dovedad do ni6to kubavo.znam go ot li4en opit.moi rodnina umrq ot narkotici i ot togava kato 4uq za tqx mi e gadi! [/i][/b]

Повече от фен
    Град
    izvan grada...v kofite...u vas
    Amm...temata ne e za tuk

Ami leka-tvarda,za men pak si e droga,taka 4e...dale4e ot neia po dobrre
    Докато има Балъци ще има и Тарикати.
    Има ли смисъл, когато няма значение?
    Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
    Пите бира, защото от водата се раздясва.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Protiv Protiv Protiv
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    Blagoevgrad
    ЛЕКИ НАРКОТИЦИ НЯМА!

Въпреки че знам това в миналото имаше един период,
    в който пушех трева - не много, но все пак...
    Не се пристрастих. Познавам и човек, който доста
    стабилно е пушил, но от 3 години е чист. Мога да дам
    още примери, но не е там въпроса. Хора, според мен
    сме във възраст, в която се беснее
    Просто всичко си има граница, която обаче е доста
    тънка и всеки трябва да много да внимава
    Аз ще направя каквото мога, пък да става каквото ще!

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Magrat 4esnova
    ЛЕКИ НАРКОТИЦИ НЯМА!

Въпреки че знам това в миналото имаше един период,
    в който пушех трева - не много, но все пак...
    Не се пристрастих. Познавам и човек, който доста
    стабилно е пушил, но от 3 години е чист. Мога да дам
    още примери, но не е там въпроса. Хора, според мен
    сме във възраст, в която се беснее
    Просто всичко си има граница, която обаче е доста
    тънка и всеки трябва да много да внимава
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Фен
    Град
    sofia
    i trevata i po-tvurdata droga rushat organizma az sum protiv vupreki che povecheto mi priqteli pushat koz,no za men e adski tupo ama vseki s mnenieto si

Град
    Where love is free!
    izcqlo protiv ! poznavam mn hora koito yj ot syvsem malko treva v momenta sa na heroini i sqkvi takiva gadosti .Kato se setq 4e za malko i az da trygna po tehniqt pyt i se radvam 4e se osyznah .
    "Jivota e hubav, za6toto e defekten !!!" Ivan Radoev

Не съм пушила треви и такива работи,но съм против тях.

Град
    maina town :D
    tvurdo protiv

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от mixmike
    На последните 3 мнения - отговарям. НЕ може да сте против, ако не сте опитвали. В най-добрия случай, може да НЯМАТЕ мнение.
    Като сте твърдо против, да Ви запитам...а алкохола, за него пак ли сте против. Щото от grass досега няма умрели, докато от алкохол...постоянно мрат или заболяват от секви цирози и т.н.
    Не Ви се дразня, карам, или търся конфликти, просто не може да изказвате мнение без да сте пробвали нещо.
    Първо употребата и разпространението в България на марихуана е противозаконно и наказуемо. Затова дори да не е опитвал човек е съвсем нормално да е против.
    А марихуаната е психотропно вещество и имаше доста постове, че не била вредна - т'ва са пълни глупости.
    Убива мозъчни клетки, повлиява отрицателно дихателната, сърдечно-съдовата и половата система.
    Да не говорим, че в много случаи води до употребата на други наркотични средства - така наречените "твърди" наркотици.
    От алкохол има умрели използвали в много големи дози или използвали фалшив такъв, с всяко нещо ако прекалиш става опасно. А съм уверен, че ако някой прекали дотолкова с тревата, колко се прави с алкохола то той доста по-лесно ще "гътне".

Не съм пушила трева и не проявявам интерес. Не смятам, че легализирането ще промени нещо. Дори и днес всеки, който реши може да си купи веднага трева или какъвто и да е наркотик. А ако това се легализира... просто не ми се мисли.
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Аз съм против наркотиците.Добре,че си спряла,защото това само вреди!

Град
    In Zangetsu`s world
    Малко или много това си е наркотик, така че по добре да си седи забранен
    So it began...

Po dobre e da se legalizira!!!!nqkoi hora prawat tezi neshta koito im se zabranqvat..
    Админ-Цоки:
    Моля, въздържай се от подобни призиви!

az li4no sum protiv trevata ni6to 4e nika mi e takuv

Фен
    Град
    Вкъщи
    drogata prevryshta edin normalen chovek v pylen bokluk ... nqmam kakvo drugo da kaja
    Метална нежност в плътта ми се впива, без кръв, без болка, но убива!!

Повече от фен
    Град
    nqkade tuk ... ili tam... deaznam
    narkoticite kato cqlo sa super vredno i kovarno ne6to.vse pak pu6ila sam joint i mi e bilo gotino 6toto e super hilej...ama ne go pravq 4esto.samo ako se nameri slu4aaaiiino ot nqkade ili puk saberem pari...a tfa stava 1 na 2-3 meseca...taka 4e -ako pu6ite joint trqbva da e v umereno koli4estva i ne mnogo 4esto.6toto sled jointa se po4vat i drugite ne6ta.primer-saseda mi-po4na i amfetamini...
    WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE

Narkoticite sa ujasno ne6to.Az sum tvurdo PROTIV tqh nezavisimo dali e leka droga ,treva ili kvoto i da e.

:)

exxeex i az sum kozil verno 4e taq godina mi be6e za 1 put ama kvo ot tva do sa sum probval treva 3 puti i nito 1 ot tqx ne me xvana?!?!? no nqma zna4enie drogata e za xora koito ne mogat da si napravat kefa sami:} te izbqgvat ot realnost-a a puk i da ne govora 4e moje da se skara6 s roditelite si i s frendovete(koito ne pu6at s vas)a we DROGA SUXX

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си