- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЗА ИЛИ ПРОТИВ ЛЕКАТА ДРОГА
незнам дали е по добре да се легализира или не...защото дори когато си е забранена това не спира хората да пушат...единственото малко нечестно е това че примерно..някой може да реши да си земе 10 грама трева за да се изфука пред приятели не толкова защото пуши (то една фукня..просто давам пример)...и да го осъдят за 3 години а някой който пуши сигурно по 10 пъти на ден пак да го хванат с толкова и да лежи същата присъда...или да не си взел трева за теб а за приятели и пак...
не мисля че е много честно...
пък и да не си мислите че като я легализират ще може някъв 13 годишен пиклио да отиде в специалния магазин и да си купи...не става така...
пък и по тая тема 1000 пъти е говорено...едни са 'за' други са 'не'...винаги ще има различиа в мнението,винаги ще има някой който нищо не разбира и пак си налага мнението,винаги ще има мнения от сорта на 'от тревата се минава към хероин...от тревата се умира...от тревата ставаш наркоман...',просто ми става мн забавно понякога как някой говори и си налага мнението без нищо да знае...![]()
Образът на милото дете,нявга озарило моя праг,в спомена възкръсва-чист и драг-и скръбта расте, расте, расте...
Винаги ще те помним,мила Ани!![]()
Az izop6to ne mislq da upotrebqvam leka droga ili da pu6a cigari prosto mirisa im me otvru6tava.I s tqx uvrejdam sobstvenoto si zdrave.![]()
PROTIV![]()
Против!Дрогата нито те прави по-готин човек,нито е решение на проблемите.Тя води човек до пълната му деградация!
Наркотиците смучат![]()
Всичко започва с началото на края....
Аз съм против всякаква дрога!Тя не те прави по-щастлив,не ти решава проблемите,не те прави по-готин,а просто ти руши живота!
Protiv vsqkakva droga ... Marihuanata e SUX vijdal sam kakvo stava kato piesh alkohol i posle pushish treva - ne iskam da sym taka ... edin bivsh poznat zapo4na ot trevata - sega go kara na po tvardi medikamenti - sled nqkoq godina shte ostanem bez nego - ima li smisal da se pushi treva?4uvstvash se super otpadnal i t.n.![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Леле и без наркотици съм толкова издухал, че няма накъде повече, за кво са ми ?! Точно тоя приятел дето много ме убеждава да пафкам ще го разубедя и няма да пуши, квото и да ми коства !
Леки,леки ама ако не спреш на време...минаваш на по-голяма доза,след това на по-тежки и накрая няма хепи енд...Първоначално написано от Sapphir
![]()
Против съм всякаква дрога!Лека,тежка,малко,мног о...всичко!Тези,които употребяват наркотици са психично слаби хора!Такива,които искат да се скрият от проблемите си или просто да се направят на интересни,без да си дават сметка колко опасно е това!
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
А какво различно имаПървоначално написано от Forgotten
![]()
![]()
Против!Всякакъв вид дрога съкс!Сега слушам на БТР - СПасение![]()
Приятелю, прости ми, отивам си сега!
Не намерих сили аз да спра.
Ти казваше, аз помня, тогава не повярвах, че изходът съвсем не това.
Защо не светят пак звездите?
Защо и слънцето угасна?
Аз изгубих всичко докрай!
Остана моята душа!
Аз не искам нищо сега,
само нея да спася!
Аз изгубих всичко, докрай,
плаче моята душа
Аз не искам нищо сега, помогни да я спася!
Виж сега, помни ме, за друго нямам сили!
Отровата реши съдбата ми...
Ти казваше, аз помня, тогава не повярвах, че изходът съвсем не е това..
На раздяла ви целувам и моля аз простете мойта грешкааа!
.................
Чуйте ме аз моля, чуйте ме за миг понееее,
Не погубвайте живота, даже пътят ми да спрееее!!!
Написах я току щоНе съм копирал, защото я знам песента и ми е една от любимите
Надявам се текстът да влезе дълбоко в душата ви
![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Аз пък чета резултатите от официалното преброяване на хероиновите наркомани и ХИВ заразените в българия - 5000 към 150-200. За какво ми е тогава тая песен...отдавна се знае, че хероинът е наркотикът на ниската класа хора...на боклуците. В момента на херца са почти само мангали.
Бай дъ уей, щом сте против леките наркотици, трябва да сте против алкохола, цигарите, кафето и още няколко битови наркотици...ама къде толкоз акъл.
az sam neutral![]()
blqblq...
Аз съм против тях а в днешно време на всеки ъгъл някои ще ти предложи нещо такова............
BUDI ZVEZDA ZA VSICHKI
NO SLUNCE SAMO ZA MEN
S DYSHATA SI OBICHAI VSICHKI
NO SUS SURCETO SI SAMO MEN!!
PRUTIV DROGATA
![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Protiv
tfa pa e nai-golqmata prostotiq i selqniq i sqkfi takiva sinonimi bih izpolzvala da hodi6 i da se napu6va6....nqmam dumi.tfa go pravqt puber4eta koito mislqt 4e taka 6te se izvisqt ili 6e napravqt vpe4atlenie ili se uverqvat 4e sa mnoo pe4eni
Ние от FBI няма да позволим днешната младеж да расте сред хаос и наркотици!
За мен сички дет ползват дрога са убитаци,пълни.
Ако имате възражения пишете ми на liebeskummer@abv.bg .Внимание при явна проява на агресия/неуважение ще бъда принурен да съобщя на агентите Купър и Мълдър!
-------------------------------------Първоначално написано от Desert Rose...
Аз съм пушила трева, но не сериозно. Иначе, смятам, че не е хубаво да се използват наркотици в големи количества, но си и знам, че нищо не мога да помогна, затва няма да ви натяквам мнението си.
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
Каквито е даса, под каквато и да е форма, твърди или леки те убиват и затова съм против!
Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.
amI az poprincip ne sum opotrebqvala tei 4e... ama vse pak sum protiv.. osobenno ako se opotrebqva postoqnno i po4va da se usilva koli4estvoto...
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
mi narkoticite ne mogat da dovedad do ni6to kubavo.znam go ot li4en opit.moi rodnina umrq ot narkotici i ot togava kato 4uq za tqx mi e gadi! [/i][/b]
4estno da ti kaja ne si na qsnu ama hi4:Paz sum za narkoticite kato trevata 6otot smqtam 4e trqa da e zakonna!est na kukite im e mn po lesno da hva6tat takia kat nas det pafkat vmesto da se zanimaat s prestypnici 6otto e mn po trydno:Pot narkotik do narkotik ima razlika be horaobrazovaite se malko:Pima siteove ima si literatyra:Pnarkoticite se delqt na ralzi4ni grypi:Pio tyi 4e drusa6 ne6to ne te prai velik kakto kazah si e tvoi izbor da si prekra6 vremeto
ne moa razbera kaf e problema na nqkoi-seki si izbira kak da si izjivee jivota:Pi tyi e adski typo:ne si opotrebqval ama govori6
kak moje da govorite za ne6ta s koito ne ste naqsnu:Ppo dobre si zamul4i vmesto da govori6 gluposti!!!!
k
ЗА
Dobrite mom4eta Orivat V raq,
A Loshite Kydeto Si POISKAT!!!!
e che bez neino velichestvo Ganjata kakvo li bihme pravili ??? mai edno golqmo nishto zatova neka da si q ima az si q bofq po cql den i mi e got
Nqkoi pyt moje bi...