- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЗА ИЛИ ПРОТИВ ЛЕКАТА ДРОГА
Аз съм ЗА леките наркотици като трева, но както алкохола - НЕ СА ЗА СЕКИ ДЕН!
Naistina edin mnogo tajen,no istinski textПървоначално написано от morsmordre
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ми ЗА-пафкам си и ми е добре,по веднаж на месец,пък и понякога и през два кога има...![]()
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
narkotici-gorete gi![]()
No comment
si4ko v malki koli4estva e poleznostiga da e prednazna4eno za 4oveshkiq organizam
a THC-to ima specqlni receptori v 4oveshkiq mozuk dokolkoto znam za heroina i drugite laina nqma THC-to si e edno huavo neshto deto se namira v edno rastenie suzdadeno ot boga za nas
da si pu6im i da se usmihvame kakvo losho ima v tova da se usmihne6 tai 4e neka da ima POF-POF no po malko
ZA zelenata dama sam![]()
Vsi4ki znaem 4e kogato 4owek e sam toi e slab i 4e kogato nqma privurjenici na ideite mu te gubqt smisal siguren sam sushto taka 4e suberat li se mnogo hora s ednakvi interesi na edno mesto te stavat silni!!!
mi poprinci narkoticite ne sa hubavo neshto no se pak gotino e da se pushi trevka.az li4no si pusha po dva konusa na den i mi e super qko po cql den i sam si sviknal taka 4e az sam tvardo ZA lekite narkotici!!!![]()
Напсувайте ме, но аз ОБОЖАВАМ тревата. Вкуса, миризмата, ефектите...
Пуша по една кутия цигари на ден, а трева предимно петък и събота вечер( и когато имам много).
Ако можех да си го позволя щях да бъда с джойнта в ръката, а не с цигарата(което е истински боклук).
Други наркотици не съм взимала и нямам намерение.
Не може да се каже че съм против тях.Всеки е свободен да прави каквото иска с живота си.
Reach out and touch faith
Аз не разбирам защо са им нужни на хората стимуланти. Алкохол, наркотици...за да им е добре. Или за да им е весело. За мен веселото прекарване се определя от музиката(ако има такава) и хората около мен. Може да има един човек, който ме кефи и с който да си прекарам супер яко. Без да имам нужда от стимуланти. А повечето хора се събират с хора, които уж са техни приятели, но са им приятели само защото друсат/пият с тях и които не са им никакви, всъщност, и им е кеф.
Не ме нападайте, просто мои мисли...
Не съм пушил нито трева нито обикновени цигари и съм против това защото води до пристрастяване а тва е тъпо отделно че си е и доста вредно
И без наркотици съм си супер,т.е. съм против тях.
ZA ,za, za, za, i pak ZA!!
ZA6toto taka mi hareswa,
za6toto na nikogo nito pre4ea, nito har4a pari za droga,
tq si raste, iska se samo nqkoj da q posee.
trewata e "OPEN SORCE" droga w Bylgariq![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Против!![]()
Ми определено не съм "за"!Ако има начин да помогна на някой в такова положение веднага съм първа писта,но определено не си разграничавам приятелите на наркомани и не!
Искам те, но нямам право да докосвам твойто тяло,
гледам как целуваш - нея вярвай ми ще полудея.
http://phpbb.fhhost.com/index.php?mforum=jessicaalba
az sum "ZA" .... kakto e razre6en alkohola, koito su6to e narkotik, taka i za lekata droga sum suglasen ( demek koz4e )![]()
![]()
![]()
Сега марихуаната се приема от обществото като лека дрога, а цигарите и алкохола - не, защото са легализирани. След като се легализира марихуаната, амфетамините ще станат "лека дрога" и хората ще поискат като сега - да се легализира леката дрога.
Ти какво, баба Ванга ли си, та да знаеш?Първоначално написано от `Death`Whore`
Тревата се води "лека" дрога не защото не е легализирамна, а защото за разлика от "твърдите" дроги никой не умира от трева.
От алкохол също умират хора. легален или не , твърдия алкохол си е твърда дрога.
Може да си прав. Но замисли се - кой мисли, че алкохолът е наркотик? Ти и още двама? И аз? Защото е легален!
Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
MINOR THREAT е казал:
1. НЕ ПУШИ!
2. НЕ ПИЙ!
3. НЕ СЕ ДРУСАЙ!
А пък VEGAN REICH е казъл:
1. УНИЩОЖИ ТИЯ ДЕТО ПИЯТ!
2. УНИЩОЖИ ТИЯ ДЕТО ПУШАТ!
3. УНИЩОЖИ ТИЯ ДЕТО ДРУСАТ!
Мааааама й деба на марихуаната!
Eми да въпрос на личен избор си е. Аз нищо не казвам, просто цитирам кво е казал ВЕГАН РАЙХ! Първата ХАРДЛАЙН групичка батенце...
а защо си решил че лек наркотик есамо тревата?Първоначално написано от xDON CORLEONEx
![]()
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
Напълно съгласна с това мнение. И отделно искам още нещо да ви кажа. Скъпи тревоманчета, 90% от вас не ви касае легализирането тъй като сте под 18. Дори да я легализират вие пак ще нарушавате закона. А това да се легализира с по-ниска възрастова граница е просто невъзможно и забравете този вариант. Друго.. легализирането на тревата с нищо няма да помогне. Тогава употребата на по-твърдите наркотици ще нарастне, защото както се казва "Забраненият плод е най-сладък".. Кофти, но факт. И отделно - Българите изобщо не сме толкова разкрепостени, колкото претендираме. Легализирането на тревата може да стане единствено ако сме по-отворена страна и се обръща повече внимание на неща като наркотиците. А както виждате наще политици ги вълнуват съвсем различни неща.Първоначално написано от Sportexz
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Хихи, тези дето нямат 18 дори и да нарушават закона, не носят пълната отговорност по същия този закон.
Ако ползваш "Уиндоус" Екс-пи без да си си го платил на 4и4ко бил също нарушаваш закона, да не би някой да се е юрнал да си регистрира софтуера слу4айно?..
Много е смешно закона да забранява нещо, което е масово, защото тогава става ясно 4е закона е едно 4у4ало загубило авторитета и доверието на хората.
Направете си такива закони дето да се спазват, баси,
ина4е хората по4ват да се бъзикат...
едно време за полити4ески виц наказанието е било 12 години затвор, и какво, дане би някой да е спрял да разказва вицове тогава?
Още по отдавна , по време на турското робство на българите е било забранено да яздят кон и да носят оръжие, а дали са я спазвали тая душманска забрана хайдутите?
Какво е смешното на това закона да забранява нещо, което е масово? Закона не трябва да се съобразява с това какво правят и искат ПОВЕЧЕТО хора, с това какво е "масово".. а трябва да се съобразява с това кое е правилно и кое не! Защото ако законите ни бяха като хората, т.е. се спазваха както се предполага, че трябва да става, тогава повярвай ми тревата изобщо нямаше да е толкова "МАСОВА", колкото си мислиш.Първоначално написано от Анонимко
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
за