.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 163
    Guest
    Аз съм ЗА леките наркотици като трева, но както алкохола - НЕ СА ЗА СЕКИ ДЕН!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от morsmordre
    Цитирай Първоначално написано от Forgotten
    А какво общо има този раздел с дрогата?
    А какво различно има

Против!Всякакъв вид дрога съкс!Сега слушам на БТР - СПасение

Приятелю, прости ми, отивам си сега!
    Не намерих сили аз да спра.
    Ти казваше, аз помня, тогава не повярвах, че изходът съвсем не това.
    Защо не светят пак звездите?
    Защо и слънцето угасна?
    Аз изгубих всичко докрай!
    Остана моята душа!
    Аз не искам нищо сега,
    само нея да спася!
    Аз изгубих всичко, докрай,
    плаче моята душа
    Аз не искам нищо сега, помогни да я спася!
    Виж сега, помни ме, за друго нямам сили!
    Отровата реши съдбата ми...
    Ти казваше, аз помня, тогава не повярвах, че изходът съвсем не е това..
    На раздяла ви целувам и моля аз простете мойта грешкааа!
    .................
    Чуйте ме аз моля, чуйте ме за миг понееее,
    Не погубвайте живота, даже пътят ми да спрееее!!!

Написах я току що Не съм копирал, защото я знам песента и ми е една от любимите Надявам се текстът да влезе дълбоко в душата ви
    Naistina edin mnogo tajen,no istinski text
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Повече от фен Аватара на S8K
    Град
    извъН Вселената...:P
    Ми ЗА-пафкам си и ми е добре,по веднаж на месец,пък и понякога и през два кога има...
    "Всички гъби се ядат някой само по веднъж"

narkotici-gorete gi
    No comment

si4ko v malki koli4estva e polezno stiga da e prednazna4eno za 4oveshkiq organizam a THC-to ima specqlni receptori v 4oveshkiq mozuk dokolkoto znam za heroina i drugite laina nqma THC-to si e edno huavo neshto deto se namira v edno rastenie suzdadeno ot boga za nas da si pu6im i da se usmihvame kakvo losho ima v tova da se usmihne6 tai 4e neka da ima POF-POF no po malko
    ZA zelenata dama sam
    Vsi4ki znaem 4e kogato 4owek e sam toi e slab i 4e kogato nqma privurjenici na ideite mu te gubqt smisal siguren sam sushto taka 4e suberat li se mnogo hora s ednakvi interesi na edno mesto te stavat silni!!!

mi poprinci narkoticite ne sa hubavo neshto no se pak gotino e da se pushi trevka.az li4no si pusha po dva konusa na den i mi e super qko po cql den i sam si sviknal taka 4e az sam tvardo ZA lekite narkotici!!!

:::

Напсувайте ме, но аз ОБОЖАВАМ тревата. Вкуса, миризмата, ефектите...
    Пуша по една кутия цигари на ден, а трева предимно петък и събота вечер( и когато имам много).
    Ако можех да си го позволя щях да бъда с джойнта в ръката, а не с цигарата(което е истински боклук).
    Други наркотици не съм взимала и нямам намерение.
    Не може да се каже че съм против тях.Всеки е свободен да прави каквото иска с живота си.
    Reach out and touch faith

Мега фен
    Аз не разбирам защо са им нужни на хората стимуланти. Алкохол, наркотици...за да им е добре. Или за да им е весело. За мен веселото прекарване се определя от музиката(ако има такава) и хората около мен. Може да има един човек, който ме кефи и с който да си прекарам супер яко. Без да имам нужда от стимуланти. А повечето хора се събират с хора, които уж са техни приятели, но са им приятели само защото друсат/пият с тях и които не са им никакви, всъщност, и им е кеф.
    Не ме нападайте, просто мои мисли...

Супер фен
    Не съм пушил нито трева нито обикновени цигари и съм против това защото води до пристрастяване а тва е тъпо отделно че си е и доста вредно

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    И без наркотици съм си супер,т.е. съм против тях.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Guest
    ZA ,za, za, za, i pak ZA!!
    ZA6toto taka mi hareswa,
    za6toto na nikogo nito pre4ea, nito har4a pari za droga,
    tq si raste, iska se samo nqkoj da q posee.

trewata e "OPEN SORCE" droga w Bylgariq

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Против!

Ми определено не съм "за"!Ако има начин да помогна на някой в такова положение веднага съм първа писта,но определено не си разграничавам приятелите на наркомани и не!

Искам те, но нямам право да докосвам твойто тяло,
    гледам как целуваш - нея вярвай ми ще полудея.

http://phpbb.fhhost.com/index.php?mforum=jessicaalba

az sum "ZA" .... kakto e razre6en alkohola, koito su6to e narkotik, taka i za lekata droga sum suglasen ( demek koz4e )

Мега фен
    Сега марихуаната се приема от обществото като лека дрога, а цигарите и алкохола - не, защото са легализирани. След като се легализира марихуаната, амфетамините ще станат "лека дрога" и хората ще поискат като сега - да се легализира леката дрога.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    След като се легализира марихуаната, амфетамините ще станат "лека дрога" и хората ще поискат като сега - да се легализира леката дрога.
    Ти какво, баба Ванга ли си, та да знаеш?

Тревата се води "лека" дрога не защото не е легализирамна, а защото за разлика от "твърдите" дроги никой не умира от трева.
    От алкохол също умират хора. легален или не , твърдия алкохол си е твърда дрога.

Мега фен
    Може да си прав. Но замисли се - кой мисли, че алкохолът е наркотик? Ти и още двама? И аз? Защото е легален!

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Против!
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

xDON CORLEONEx
    Guest
    MINOR THREAT е казал:
    1. НЕ ПУШИ!
    2. НЕ ПИЙ!
    3. НЕ СЕ ДРУСАЙ!

А пък VEGAN REICH е казъл:
    1. УНИЩОЖИ ТИЯ ДЕТО ПИЯТ!
    2. УНИЩОЖИ ТИЯ ДЕТО ПУШАТ!
    3. УНИЩОЖИ ТИЯ ДЕТО ДРУСАТ!

Мааааама й деба на марихуаната!

xDON CORLEONEx
    Guest
    Eми да въпрос на личен избор си е. Аз нищо не казвам, просто цитирам кво е казал ВЕГАН РАЙХ! Първата ХАРДЛАЙН групичка батенце...

Повече от фен Аватара на S8K
    Град
    извъН Вселената...:P
    Цитирай Първоначално написано от xDON CORLEONEx
    MINOR THREAT е казал:
    1. НЕ ПУШИ!
    2. НЕ ПИЙ!
    3. НЕ СЕ ДРУСАЙ!

А пък VEGAN REICH е казъл:
    1. УНИЩОЖИ ТИЯ ДЕТО ПИЯТ!
    2. УНИЩОЖИ ТИЯ ДЕТО ПУШАТ!
    3. УНИЩОЖИ ТИЯ ДЕТО ДРУСАТ!

Мааааама й деба на марихуаната!
    а защо си решил че лек наркотик есамо тревата?
    "Всички гъби се ядат някой само по веднъж"

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Sportexz
    Първо употребата и разпространението в България на марихуана е противозаконно и наказуемо. Затова дори да не е опитвал човек е съвсем нормално да е против.
    А марихуаната е психотропно вещество и имаше доста постове, че не била вредна - т'ва са пълни глупости.
    Убива мозъчни клетки, повлиява отрицателно дихателната, сърдечно-съдовата и половата система.
    Да не говорим, че в много случаи води до употребата на други наркотични средства - така наречените "твърди" наркотици.
    От алкохол има умрели използвали в много големи дози или използвали фалшив такъв, с всяко нещо ако прекалиш става опасно. А съм уверен, че ако някой прекали дотолкова с тревата, колко се прави с алкохола то той доста по-лесно ще "гътне".
    Напълно съгласна с това мнение. И отделно искам още нещо да ви кажа. Скъпи тревоманчета, 90% от вас не ви касае легализирането тъй като сте под 18. Дори да я легализират вие пак ще нарушавате закона. А това да се легализира с по-ниска възрастова граница е просто невъзможно и забравете този вариант. Друго.. легализирането на тревата с нищо няма да помогне. Тогава употребата на по-твърдите наркотици ще нарастне, защото както се казва "Забраненият плод е най-сладък".. Кофти, но факт. И отделно - Българите изобщо не сме толкова разкрепостени, колкото претендираме. Легализирането на тревата може да стане единствено ако сме по-отворена страна и се обръща повече внимание на неща като наркотиците. А както виждате наще политици ги вълнуват съвсем различни неща.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Guest
    Хихи, тези дето нямат 18 дори и да нарушават закона, не носят пълната отговорност по същия този закон.

Ако ползваш "Уиндоус" Екс-пи без да си си го платил на 4и4ко бил също нарушаваш закона, да не би някой да се е юрнал да си регистрира софтуера слу4айно?..

Много е смешно закона да забранява нещо, което е масово, защото тогава става ясно 4е закона е едно 4у4ало загубило авторитета и доверието на хората.

Направете си такива закони дето да се спазват, баси,
    ина4е хората по4ват да се бъзикат...
    едно време за полити4ески виц наказанието е било 12 години затвор, и какво, дане би някой да е спрял да разказва вицове тогава?

Още по отдавна , по време на турското робство на българите е било забранено да яздят кон и да носят оръжие, а дали са я спазвали тая душманска забрана хайдутите?

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Много е смешно закона да забранява нещо, което е масово, защото тогава става ясно 4е закона е едно 4у4ало загубило авторитета и доверието на хората.
    Какво е смешното на това закона да забранява нещо, което е масово? Закона не трябва да се съобразява с това какво правят и искат ПОВЕЧЕТО хора, с това какво е "масово".. а трябва да се съобразява с това кое е правилно и кое не! Защото ако законите ни бяха като хората, т.е. се спазваха както се предполага, че трябва да става, тогава повярвай ми тревата изобщо нямаше да е толкова "МАСОВА", колкото си мислиш.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Фен
    Град
    София
    за

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове