- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЗА ИЛИ ПРОТИВ ЛЕКАТА ДРОГА
МухахахаПървоначално написано от Absconding
)
Смешното е, 4е "правилно" озна4ава "според правилата", а не "според правдата". Смешно е, също като е смешно това, 4е в щата Канзас е забранен оралния секс.. със закон от хиляда осемстотин и седемдесет и някоя.
Законите са написани от хората ,а не от някой безгрешен.
Ако законите не са съобразени с волята на хората, следва хората да си изберат нови политици да напишат нови закони, или политиците да си намерят нови поданници)
Само 4е пове4ето пуша4и на трева нвамт още право да гласуват...
нищо, от трева не се умира , нито се затъпява. Младите закононарушители ще пораснат и ще се усетят 4е са много и 4е могат да променят нещата ако поискат...
"ако законите ни бяха".. Хах, "ако"то много вони и мирише на нереалност. Минало несъстояло се.
Ако законите се спазваха винаги и от вси4ки жените още трябваше да нямат право на глас, турците още щяха да имат султан а французите крал.
Българите трябваше да са спрели да правят и да пият вино още по времето на хан Крум. който самият е нарушавал собствената си забрана по отношение на алкохола.
Само 4е хората имат СВОБОДА да избират дали кога и кой закон да спазват и кой закон да погазят
Az pyk mislq che ne e vredno pone da opitash,no inache samo vredqt![]()
Е, да...така се започва. "Само ще опитам, нищо няма да ми стане."
Az sum protiv!!!!!!![]()
Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.
Сигурно, аз не разбирам.![]()
Мързеше ме да чета цялата тема ама като гледам общо взето тука има доста хора които се водят по медийте. Неможе да говориш за нещо което даже незнаеш как ти влияе. Неможеш да кажеш че някой е зависим, а ти да не си пробвал. Просто са се навъдили супер мнооо хора който мислят че марихуаната е много вредна, а незнаят че примерно Водка-та причинява 2пъти по-големи щети.
А относно пича дето говореше за законите, ми к'во да ти кажа тук в България законите се спазват само ако изнася на хората, а в повечето случаи винаги ще се намери някой на който все нещо му пречи. Мога да ти дам един пресен пример за спазване на закона за наркотиците. Минавам аз преди 3-4 дена близо до Петрич и к'во гледам във всеки двор до входната врата стърчи едно-две 2 метрови растения. Ама иначе по новините само хвалят Бат'Бойко с това колко наркотици е заловил и незнам си к'во, пълна лъжа. Абе накратко докато се водиме по мнението на другите в скапаната държава нема да има ред!!!
HMSU.ORG
Против съм!
за!![]()
protiv!ne moga da razbera kak nqkoi moje da haresva ne6to,koeto go ubiva?!![]()
Can you remember remember my name
As I flow through your life
A thousand oceans I have flown
And cold spirits of ice
All my life
I am the echo of your past
Ами аз лично съм за легализирането на "Леката дрога" и не защото така трябва, а защото съм на мнение, че като това нещо е един вид "табу" все повече деца ще искат да го пробват! Всичко забранено и неизвестно е наистина загадъчно и винаги подтиква детските желания! Ако направят така както е в Холандия ще е по-добре! Пак и от както махнаха правото на "лична доза" вече може да съсипят живота ти заради едно листенце...![]()
![]()
Аз съм за, тъй като и сама исках да опитам, а и до колкото знам, има хора, които не са зависими, наистина рядко срещан случай, но явно съществуват, така че не виждам проблем...освен ако не се пристрастиш...Марихуаната наистина е вредна и създава психическа зависимост, кара те да изпадаш в депресивни състояния, предизвиква нарушения на паметта...или поне това знам аз...мисля, че от нея се започваше...както и да е, не съм против, явно най-вече заради желанието![]()
az sam za regaliziraneto na "lekata droga" nikoi nemoje da opredelq sadbata na horata te sami izbirat kvo 6a praqt a tapiq zakon gi ograni4ava
JAH BLESS UПървоначално написано от u3gyXaHa^
![]()
![]()
"... защото едва ли има смисъл пешеходец срещу турбо дизел ?!?"
TRUEПървоначално написано от LaPd_KoRn
![]()
![]()
![]()
"... защото едва ли има смисъл пешеходец срещу турбо дизел ?!?"
Moje bi sum za legaliziraneto,no ottam natatuk vseki re6ava dali da vzima ili ne.Az li4no bih opitala no de da znam otkude da si vzema.Ne se dvija s takava kompaniq,nqmam priqteli koito vzimat tam droga i takiva ne6ta i neznam.![]()
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
kakto spomenah i v dr tema az sam za taka i taka ne moga da gi otkaja pone da si iskaram kot mi e ostanalo a sam edva na 18
jiveq na raba za da ne zaemam mnogo mqsto
Нищо ново под Слънцето!!
както се вижда от кадрото, имало е периоди на всякакви безумни забрани.
но рано или късно ХЕДОНИЗМЪТ ПОБЕЖДАВА![]()
![]()
*хедонизъм- философско те4ение, което търси смисъла на Живота в задоволяването на страстите, нагоните и удоволствията.
хедонисти4ни девизи:
като не можеш да му устоиш- под4ини му се.
Няма да съжаляваш 4е си пробвал, ще съжаляваш ако не си.
Аскетите също умират.
най извстния хедонист в историята е бил Епикур.
Първоначално написано от Анонимко
BRAVO BRAVO MNOGO VQRNO
jiveq na raba za da ne zaemam mnogo mqsto
Abe do tuka izchetoh vsichki mneniq i samo 2-3 mi dopadnaha.Abe tuka ima hora deto sa mnogo zle...Vodat se po ezika na mediqta,i izob6tooo...Mi zemete prochetete knigata ZA KANABISA na Iuliqn Karadjov na izdatelstvo DILOK i si sviite edin chadel i togava pi6ete.OSEM LEVA nishto ne e-kupete q.
Az sum za...Legalizaciq na lekata droga,nai ve4e na marijuanata
www.promena.org
Аве вий сте некви турбо олигофрени ве. Прочетох ви само първата страница с "компетентните" мнения по темата и мога с чиста съвест да кажа че сте малоумни. Всичките. Мале как може да има такива тесногледи, живеещи в саксий хора. Тревата рушала организма аве ей пиклйо който и да си ти... Мане ще слага тревата на едно ниво с хероина с кокаина и с всичките му гадни пикливи синтетични лайна. Аргххх![]()
![]()
![]()
. Ако ви чуе някой:
1. Вожд
2. Член на Световна Здравна Организация
3. Член на комисия Ла Гуардия
4. Член на Конопена Комисия (Вицекралство Индия)
5. Член на Съвета на Европа
6. Член на Полицейската Фондация във Великобритания
7. Някой ходил на Конференцията по канабиса на ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЗДРАВНИ МИНИСТЕРСТВА
8. Член на Парламентарната Комисия по Канабиса във Великобритания
ЩЕ ВИ СКЪСАТ ГЛАВИТЕ ВЕ ХОРА.
Добре нека да го направим така аз млъквам. Вий си бъдете против тревата. Само не повтаряйте нещата които сте казали вече в темата... особено на публично място ... много ще ви се смеят....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ААргххх Аман!
samo za kupona ina4e ne tupo e da pafka6
Protiv![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"You take the blue pill- you wake up in youre bed, whatewer you want .. You take the red one- you stay in wanderland.."
тва да ти напомня нещо??
колкото и едносри4ни отговори с по много удивителни и няколко емоцийки да пуснат "НЕ"-тата,
това няма да промени нещата ..
50%50 и то от тези, дето не ги е шубе да си признаят..
п.с. то по комунисти4еско време е било забранено да разказваш и съ4иняваш вицове за Тодор Живков, и е можело затова да лежиш 7 години в затвора..
ама колко вицове за Тодор живков има.. цял камион..
200 000 ПЪЛНОЛЕТНИ българи пафкат трева, а колко от непълнолетните не се знае..
прогнозирам 4е в следващия парламент вместо "атака" ще има "Партия на Конопа"
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
LGLZ!
zna4i ,pu6ila sam treva i vsekvi drugi sam probvala.protriv trevata ne sam,dori q uvajavam makar 4e sq pu6a super rqdko.za drugite ne6ta sam protiv ,no sam gi polzvala
jivei za miga ,za6toto toi nqma da se varne!jivota e edin i e za jiveene!ne badete suhari ,a veselqci,za6toto vremeto minava bez da se usetim!i nezavisimo ot mizeriqta i problemite pak moje da ni e zabavno.badi sebe si.uspeh!!!