.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 163
    Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    za, vseki si izbira sam kvo da pravi s jivota si i nikoi ama NIKOI nqma pravo da go sudi
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Guest
    Аз ще хвана те убия тогава и никой не може ми каже нищо, камоли да ме съди... Логиката ти куца.

fake
    Guest
    супер ЗА...с 2 ръце и 2 крака

госта горе нещо се омота...мнението ти беше без сякфа връзка ако не разбра

Супер фен Аватара на Sarabi
    Виж за треволяка нямам нищо против
    Ама другите наркотици не са най-добрия избор за живота.
    ТВЪРДО ЗАААААААААА
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    аз съм твърдо за

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аз ще хвана те убия тогава и никой не може ми каже нищо, камоли да ме съди... Логиката ти куца.
    dobre bee 6e si pravq s jivota kvoto iskam, ako mi se saka 6e se metna o6te sega ot terasata i nqma da me spre6, su6toto e i s trevata ako iska6 6e se napu6i6 dori i da e super neotkrivaema

p.s. ne osuznavam kvi gi drunkam
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Голям фен

Re: ЗА ИЛИ ПРОТИВ ЛЕКАТА ДРОГА

Цитирай Първоначално написано от u3gyXaHa^
    Аз лично сум пушила трева ..и продалжавах да я пуша в продалжение на 2 години и половина! но сега я спрях заради гаджето ми,защото мрази да ме вижда под въздеиствието ан дрогите..а вие какжо мислите за НАРКОТИЦИТЕ изобщо[/b]
    ako spirash trevata samo zaradi gajeto ti ..pff zle si ! tegli mu edna maina tam 6tom ne haresva trevata.. az sam ZA lekite narkotici
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Guest
    NE MOGA DA VI SPODELQ ZASHTOTO MOZ1KA MI E IZPARJEN OT KIRLIVITE AMFETI.SAMI SI PRECENETE

az sam protiv
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    ми аз съм ЗА легализирането на леките наркотици..имам си и 1 мечта-да отворят в България кофи-шопове,където се продава лицензирана трева САМО и ЕДИНСТВЕНО на хора,навършили пълнолетие..и да спрат разни тулупи да се мъкнат покрай училищата и да зарибяват децата...е на такива по 1 куршум в тиквата...
    ...таааа квото и да си говорим,1 човек на 18години има къде къде повече акъл от 15-16годишно лапе,решило да се прави на отворено и 'голямо'..плюс тва по-порасналите да ги наречем малко или много знаят кога да спрат и каква им е мярката..е,въпреки всичко то си зависи от конкретния индивид де.. то може и на 40 да си,пък пак с акъл на 5токласник...тъжна работа...
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

stefitoooo1
    Guest
    DOKAZANO E 4E TREVATA NE E PO VREDNA OT ALKOHOLA,ZA6TOTO ALKOHOLA UBIVA MOZ14NITE KLETKI A TREVATA SAMO GI ZAM1GLQVA!ALKOHOLA V POVE4ETO SLU4AI VODI DO NASILIE A TO TREVATA TI E QKO I ISKA6 SAMO DA IZBUHVA6 NA QKA MUZIKA!OT ALKOHOLA TE BOLI GLAVA A OT TREVATA NI6TY TI NQQ!SPORED VAS KAKVO E PO-DOBRE APIQN I POSLE S GLAVOBOLIE ILI NAPU6EN I POSLE NI6TY,KAKTO PREDI?????

stefitoooo1
    Guest
    tova 4e poznava6 hora koito sa po4nali ot joint i sa stignali po dale4 ne ozna4ava ni6ty!ot trevata nemoje6 da se pristrasiti6!vsi4ko e na prohi4eska osnova!ako si vnu6i6 4e nemoje6 bez treva 6te pu6i6 postoqnno!az pu6a ot 6 god. i s1m probvala i drugi ne6ta no ne s1m pristrastena k1m nito edno za6toto znam kak da se kontroliram!p1k tezi koito mislqt 4e nemogat da se kontrolirat gi s1vetvam izob6to da ne po4vat kakvito i da e narkotici!

Супер фен
    Град
    HeLL ..

Re: ЗА ИЛИ ПРОТИВ ЛЕКАТА ДРОГА

Цитирай Първоначално написано от HaPKoMaHqk
    Цитирай Първоначално написано от u3gyXaHa^
    Аз лично сум пушила трева ..и продалжавах да я пуша в продалжение на 2 години и половина! но сега я спрях заради гаджето ми,защото мрази да ме вижда под въздеиствието ан дрогите..а вие какжо мислите за НАРКОТИЦИТЕ изобщо[/b]
    ako spirash trevata samo zaradi gajeto ti ..pff zle si ! tegli mu edna maina tam 6tom ne haresva trevata.. az sam ZA lekite narkotici
    подкрепям мнението ти !!!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

az sam za lekata droga

CRaZy_IKTe
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    ми аз съм ЗА легализирането на леките наркотици..имам си и 1 мечта-да отворят в България кофи-шопове,където се продава лицензирана трева САМО и ЕДИНСТВЕНО на хора,навършили пълнолетие..и да спрат разни тулупи да се мъкнат покрай училищата и да зарибяват децата...е на такива по 1 куршум в тиквата...
    ...таааа квото и да си говорим,1 човек на 18години има къде къде повече акъл от 15-16годишно лапе,решило да се прави на отворено и 'голямо'..плюс тва по-порасналите да ги наречем малко или много знаят кога да спрат и каква им е мярката..е,въпреки всичко то си зависи от конкретния индивид де.. то може и на 40 да си,пък пак с акъл на 5токласник...тъжна работа...
    Ot takiva kakichki me fashta drisyk ahhahahahha ti kvo za mnogo golqma li se imash?!

Голям фен
    Град
    София
    shtom ste za kfo praite tuka we zemete hoite se drusaite ebati kfo mladi hora she si provalqt jivota veche zagubih edin fr koito se pristrasti kum drogata i po4ina NEISKAM DA ZAGUBQ I DRUGI!!

Голям фен
    Град
    София
    против съм...много животи са съсипани заради тях.няма значение трева ли е,нещо по-твърдо ли е.пушила съм и други неща съм правила,но може и без тях.много по-хубаво е да се забавляваш,но без такива в-ва,защото изживяваш реално нещата.

Голям фен
    Град
    София
    opitvam se da im obqsnq che si provalqt jivota

Guest
    ТРЕВАТА Е МАЛКО КОФТИ ЗАЩОТО ТЕ ДЪРЖИ НЕОРЕНТИРАН,ПРАВИТЕ КАТО ОЛИГОФРЕН КОГАТО СИ ПОД ВЪЗДЕИСТВИЕТО МУ.ПРОТИВ ТРЕВАТА СЪМ,НО ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ СИ ЗИМАМ АМФЕТИ И МОГА ДА КАЖА НА ПОЛОВИНАТА ОТ ТОЯ ФОРУМ ДЕТО СИ МИСЛЯТ ЧЕ РАЗБИРАТ ОТ ТЕЗИ НЕЩА И СЕ ПРАВЯТ НА ГОЛЕМИ ФИЛОСОФИ ОТ РОДА НА "ЛЕКА ДРОГА,ТЕЖКА ДРОГА" ТРЕВАТА И СИНТЕТИЧНАТА ДРОГА НЯМА ФИЗИЧЕСКА ЗАВИСИМОСТ,ПОВЕЧЕТО Е ДО САМИЯ ЧОВЕК ДО ПСИХИКАТА МУ И ПОРАДИ ПРИЧИНАТА КОЯТО Я ЗИМА.ЗАТОВА, ЧЕ ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА ПРАВИ ВСЕ ПАК КАКВОТО ИСКА И ДА ЗИМА КАКВОТО ИСКА,А ТЕЗИ ТРЕВОМАНЧЕТА ДА НЕ ГОВОРЯТ ЧЕ АМФЕТИТЕ И ДРУГАТА СИНТЕТИЧНА ДРОГА ЧРЕЗ НЕЯ СТАВАШ НАРКОМАН НЯМА НИЩО ТАКОВА

za za za tvurdo za DECA TROVETE se JOINTA e kato sladoled
    Дъ бест аватар от галерията

Град
    BOURGAS
    Цитирай Първоначално написано от leko_otkachena
    shtom ste za kfo praite tuka we zemete hoite se drusaite ebati kfo mladi hora she si provalqt jivota veche zagubih edin fr koito se pristrasti kum drogata i po4ina NEISKAM DA ZAGUBQ I DRUGI!!
    Може ли да ти задам един въпрос?Как точно почина твоя приятел и от къкъв вид дрога?
    OBI4AM SKOROSTA DA E VISOKA,OBI4AM DA OTBIRAM NAI-HUBAVATA STOKA!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Леката дрога трябва да се узакони и да се продава в специализирани магазинчета, както е в цивилизованите страни. Но да не се допуска продажбата й на неполнолетни, които лесно от лека, могат да преминат и на твърда, което вече е лошо.

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    az sum protiv vsqkakva drogataka 4e sum pristrastna kum tozi vupros

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    Леката дрога трябва да се узакони и да се продава в специализирани магазинчета, както е в цивилизованите страни. Но да не се допуска продажбата й на неполнолетни, които лесно от лека, могат да преминат и на твърда, което вече е лошо.
    da i az sum na tova mnenie!!! =D>

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Guest
    az sam za lekata droga da se prodava specialni magazin4eta no da ne se minava na drugo da si pu6at treva da si smarkat i tva e da ne minavat na po tvardi narkotici

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си