- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЗА ИЛИ ПРОТИВ ЛЕКАТА ДРОГА
Против!
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
преди некой да каже дали е за или против да се узакони леката дрога
да помисли малко....ако се узакони ти или аз или трети ше си купува
без проблем...тва е донякъде добре
ма я се замисли че тогава и некое пишлеме 5-6 клас ще може да си набави
и оттам ше мине на по твърдо и т.н
така че аз съм твърдо против..макар че пуша трева често..
Аdmin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.
ох....ЗА всеки да прави каквото си иска ,ма да не прекалява![]()
Ако искаш да участваш в поп група-кликай смело тука:http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=57974
КАТЕГОРИЧНО ПРОТИВ СЕКЪВ ВИД ДРОГА!
по добре си пийвай от време на време!![]()
![]()
Ама не ми се вслу6вай в съветите аз съм закален пйяница!
Е не съвсем деАма се пак според мен е по добре да пие6 отколко се друса6
- поне алкохола по лесно се придобива!
![]()
![]()
![]()
No, we can't go back. Your old life's dead - and if they catch us, there's a fair chance that your new life won't last much longer. They'll probably have silver this time.
ха ха..ти така си мислиш....ако си наркоман ,знаеш къде да търсишПървоначално написано от Silverfang
![]()
Ако искаш да участваш в поп група-кликай смело тука:http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=57974
И дай Боже никога да не стана!Първоначално написано от love_bad_boys
Добре, поне тогава алкохола е по евтин!
No, we can't go back. Your old life's dead - and if they catch us, there's a fair chance that your new life won't last much longer. They'll probably have silver this time.
za no predi da prodadat TREVA na niaki purvo da mu napravat test za sklonnost kum pristrastiavane
Дъ бест аватар от галерията
zaaa....![]()
![]()
![]()
МИЛИ ДЕЦА,КОИТО ДРЪНКАТЕ ГЛУПОСТИ,
/НЕ СИ МИСЛЕТЕ,ЧЕ ГОРНИЯ РЕД НЕ ВАЖИ ЗА ВАС/
Ако вземете да се поинтересувате,да прочетете някоя книжка/чийто автори мога и да кажа ако някой се интересува/,да се запознаете с един-двама закоравели,дърти тревомана ще ви се изяснят следните нещица:
Тревата НЕ вреди на организма ако не се използва
в прекалено големи количества.Щот то и люти чушки като
ядеш по прекалено много,после имаш язва.
Тревата и всичките и разновидности са се използвали
под различна форма за лечението на нервноболни.Такива,
които не могат да заспят,треперят.Също така се е използвала като обезболяващо средство.Обаче /би трябвало да се досетите/ щом даден медикамент се използва като лекарство,колкото и предпазни мерки да се вземат,той става по-лесно достижим за неболните,демек за тия дет пушат за кеф.За това правителството започва да пропагандира,че тревата е ОПАСЕН /забележете/ наркотик,който трябва да се забрани и дори е въвело закони срещу употребата на трева.И така..болните започват да взимат сънотворни към които НАИСТИНА се пристрастяваш и то много бързо/едната ми баба беше пристрастена към диазепам/,а невежите дечица като вас,с промити мозъци от родители,учители,политици и всички които крещят "ТРЕВАТА Е ОПАСНА",започват на свой ред да го крещят без да знаят за какво става въпрос.
Последствията от бялото виктори и алкохола/особено ненормално менташкия/ могат да бъдат много по-сериозни,но тва не ви пречи да се напивате всяка събота в амор и после да плямпате за тревата.
Мога да ви кажа,че самата аз пуша от година и половина/смея да кажа доста редовно/ и не усещам да съм се пристрастила.Като има трева-има,налазваме.Като няма трева-няма.А като има много-спира да ти действа.Между другото ми бяха вадили зъб и ме болеше мястото,ходих да пуша един джойнт в междучасието и след тва не ме болеше..не че зацепих веднага от какво не ме боли.
Познавам и хора,които пушат от 5,от 7 години
и също НЕ СА ПРОПАДНАЛИ НАРКОМАНИ,а най-обикновени
пичове/е,с малко по-зелени мисли може би/,които
си ходят на работа,някои имат жилище,деца/да,и такива има/ ..
Има дори известни личности,които пушат трева,ако това ще помогне
да достигне до розовите ви мозъчета мисълта,че тревоманите не са
пропадняци..например Тери Пратчет.
+ аз съм много весел човек и винаги ми е изключително добре
с хората около мен..винаги успявам да се хиля като идиот,
да пея силно някоя чалга,да скачам в локвите /или в езерцето на Борисовата/ или каквото там ше се прави,за да става весело.
Аз не пуша трева,за да ми е весело или за да съм ЯКА в очите на някой си /на приятелите ми може би?!!/,нито за да се правя на смела или голяма..
ИМА ТРИ ВИДА ХОРА
1.ТОЗИ ВИД СИ МИСЛЯТ,ЧЕ ХОРАТА ПУШАТ ПОРАДИ ВСИЧКИ ГОРЕПОСОЧЕНИ ПРИЧИНИ И В СЪЩОТО ВРЕМЕ ТЕ НЕ ПУШАТ КАТО СЕ УСПОКОЯВАТ С МИСЪЛТА,ЧЕ ТРЕВАТА Е ОПАСНА ЗА ЗДРАВЕТО.
2.ТОЗИ ВИД ПЪК СИ МИСЛЯТ,ЧЕ ПУШАТ,НЯКОИ МОЖЕ БИ ДОРИ УСПЯВАТ ДА ИЗЛЪЖАТ И СЕБЕ СИ,И СЕ НАКАЧУЛВАТ С НЕКВИ ДЖОЙНТЧЕТА ПО ВРАТЛЕТАТА.
3.ТОЗИ ВИД ЯКО ПАФКАТ И ТО НЕ ЗА ДРУГО,А ЩОТО Е ЯКО!
И ВСЕКИ КОЙТО СИ МИСЛИ,ЧЕ ПУШАТ ЗАРАДИ ДРУГО Е ГЛУПАК.
Ох,айде стига толкова,че ше фана некоя болест.
Внимание:тва не го писах,за да ми кажете как съм се правела
на специалистка и на пушачка,а за да ви покажа как ви манипулират.
Ако искате го възприемайте,ако искате не,само не се впускайте да ми обяснявате къв поузър съм,щото изобщо не ме интересува,тия които няма да разберат кво говорят.. ; )
ПП:Накълваните в розово да не се обаждат.![]()
Категорично против съм
Word!Първоначално написано от SlasHDaFiveNine
![]()
I az sum na su6toto mnenie!!!Samo taka,bro! =]
аз винаги съм била ЗА всичко кфото носи удоволствие на човек..така че съм ЗА леките наркотици
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.