.

Виж резултатите на анкетата: Кой е любимият ви модератор и защо ?

Гласували
69. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Aia

4 5,80%
  • aBeR4eTo

18 26,09%
  • BABY_SEXY_GIRL

16 23,19%
  • ^npocTo^a3^f^

19 27,54%
  • I don't know who I am

2 2,90%
  • Coki

10 14,49%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Голям фен
    Град
    Пловдив
    Определено просто^аз ^ф още когато се регнах във форума ми направи много добро впечатлени и все повече започвам да се обеждавам че е най-качествения модератор.

Супер фен
    Здравеите мили мои :P
    Много благодаря за всички които гласуваха за мене наистина оценявам това, че ме харесвате и искам да ви кажа, че страшно много ви обичам, но по-добре гласуваите за активните модератори..тъй като аз вече не съм модераторка и определено мисля, че не заслужавам това внимание.
    И все пак благодаря!
    Обичам ви
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Mi...prosto^az^f mnou me kefi kato mod..i aBeP4eTo e mnou gotina vupreki 4e ne e mod...az glasuvah za neq..za6toto si vur6e6e rabotata super (ne 4e prosto^az^f ne si q vur6i..naprotiv )..a i za6toto mi e ada64e

Ne glasuvah v anketata,za6toto mislq,4e vsi4ki si var6at rabotata i se spravqt dobre s neq. BABY_SEXY_GIRL se spravq mnogo dobre i e mnogo staratelna.^npocTo^a3^f^ sashto.Mnogo e otgovorna i naistina e bezpristrastna,koeto e mnogo vajno ka4estvo za edin moderator.aBeP4eTo vapreki,4e ve4e ne e sred moderatorite sashto se spravq6e mnogo dobre sas zadaljeniqta si i be6e otgovorna.Jalko,4e ve4e ne e moderator.

Фен
    Град
    Вкъщи
    ^npocTo^a3^f^ ... prosto mi dopada i mislq, che si vyrshi dobre rabotata
    Метална нежност в плътта ми се впива, без кръв, без болка, но убива!!

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Гласувах за BABY_SEXY_GIRL.Жалко, че в една анкета не може да се дава глас за няколко души, щото щях да гласувам и за просто^тя^ф, която, както казаха и мн други, си върши мн добре работата
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Цитирай Първоначално написано от morsmordre
    Гласувах за BABY_SEXY_GIRL.Жалко, че в една анкета не може да се дава глас за няколко души, щото щях да гласувам и за просто^тя^ф, която, както казаха и мн други, си върши мн добре работата
    me too , az da dobavq zashto glasuvah za BSG , tq nai-mn mneniica trie i ostvq , samo cennite savete , a i mn se starae i gi e nau4ila neshtata , kvo trqa da se trie i kvo ne
    Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
    Позволи ми аз да ти я дам!

Aia super mnogo me kefi

[size=10][b]

BABY_SEXY_GIRL защо ... ми защото само с нея си лафя пък и тя ме омагиоса!
    Целувки миличка!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    BABY_SEXY_GIRL-дава много смислени мнения,винаги е мила и се старае да е от полза на всички.Обективна е,трие безсмислените мнения и заключва изчерпали се теми,което според мен е много важно за "чистотата" на форума.Много ми е симпатична!

Супер фен
    mislq 4e BABY_SEXY_GIRL e nai-iskrenna

Мега фен Аватара на machoka
    Всички тук сте сладури

Ще вляза през прокси сървър и ще дам вота си за всеки.

с две ръце съм за BABY_SEXY_GIRL!!!
    защото тя е супер точен човек и т.н. да не изглежда че правя четки. тя си знае защо.
    а другите просто не ги познавам.
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си