- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Аз съм го писала...
О4ите на съдбата
О4ите на съдбата гледат жално,те гледат просто уникално,о4ите на съдбата,това са твоите о4и.Те ме гледат,тях ги санувам,те ме пленяват.Ти си мойта садба,с тебе 6те умра,с тебе гроба 6те споделия,ти си мойта садба.За6тото оби4ам на4ина по който ме гледа6,харесва6 ми...искам да съм с теб.Но дали ти го иска6...
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
Не е лошо..става
Kato izkliuchim pravopisnite greshki,koit sa mnogo,e dobro![]()
mmmDA hubavo e!![]()
![]()
celta opravdava sredstvata!
Haresa mi dobro e![]()
"садбата" СЕ ПИШЕ С "Ъ"![]()
![]()
![]()
"тиах" СЕ ПИШЕ С "Я"![]()
![]()
![]()
"санувам" СЕ ПИШЕ С "Ъ"![]()
![]()
![]()
"които" СЕ ПИШЕ С "Й"![]()
![]()
![]()
"сам" В СЛУЧАЯ СЕ ПИШЕ С "Ъ"![]()
![]()
![]()
"За6тото оби4ам на4ина по които ме гледа6.." ЗАПЕТАИ НЕ СЛАГАШ ЛИ???
100 пъти ги написа...не ти ли направи впечатление![]()
![]()
![]()
Po temata: dobro e...
I CAN'T GET NO SLEEP
vidq li, eli, kritikata dava rezultati. Az ti kazvam, 4e si glupava, a ti se stremi6 da mi dokaje6 obratnoto. Verno, li4i, 4e ti si go pisala.muhahahah
Bravo Eli,super e milo!![]()
Dobre de saje;liavam 6te se opravi,no se pak po balg.imam 5Първоначално написано от mani4eto
![]()
NE SI LICHIПървоначално написано от Elitooooo
SORRY AMA SE QDOSVAM NA TAKIVA RABOTI
Първоначално написано от Elitooooo
5 v daskalo ili 5 na izpita?!??
ako e bilo 5 na izpita,ako ne si pravila takiva MALOUMNI gre6ki,temata ti e bila za 6,a tezi
TUPI gre6ki sa ti smuknali s cqla edinica![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
В училище.Не вие просто не разбирате аз го бях написала другаде,но просто си го копнах за това...Първоначално написано от miloto_girl-4e
Казах ти, че 'копи - пейт" е тъпо нещо, ама ти Не и НЕПървоначално написано от Elitooooo
tq spi
izvednuj se 4uva hlop hlop
...v susednata staq toi 4uka nai dobrata i priatelka
e tva sum go pisala az-4udni4ko a
PS:hora nemate li si druga rabota???
Ще добавя още нещо:Първоначално написано от mani4eto
"мойта" е грешно спрямо българския правопис. Пише се "моята", а не "мойта". По принцип, може да се използва в стихотворение за благозвучие. Но това не е стихотворение и при това "мойта" е остаряла форма на "моята". Така че, ще те помоля да гледаш в някой правописен речник, не за друго, а защото е страшно дразнещо.![]()
По темата: Не казвам, че съм много добра в поезията, но за мен това нещо не е особено поетично. Не е много зле, но не е и толкова добре. Нещо средно. Малко е банално, но би могло да се оправи, ако се напише св няколко коплета, като стихотворение![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
яхахахаПървоначално написано от miloto_girl-4e
не стига че неграмотно , ами и съдържащо само едни и същи думи яхаххаха ми и тъп смисъл!!! офффф без коментар !!!
И аз така мисля. Но правописните грешки в случая са доста неприятни и трудно се четеПървоначално написано от CRaZy_IKT
![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Vse pak vseki pravo gre6ki. ni6to 4e neinite sa malko pove4ko , no temata ne e za tova!!!![]()
![]()
celta opravdava sredstvata!
Emi napi6ete vie togava ne6to po-umnokato ste mnogo otvoreni vsi4kite!!Momi4eto pone se e opitalo i spored men se e spravila dobre..vse pak tuk ne ste, za da se obijdate i da se podigravate edin na drug
![]()
![]()
![]()
!!
точно... като ще плюете другите поне първо погледнете себе си..Първоначално написано от LoLiTa_
всезнайковци...
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Първоначално написано от Elitooooo
споделЯ се пише....въпреки че грешката не е толкова голяма....все пак за да не я правиш повече ти я напомням....а иначе...не е лошо...браво![]()
Abe da ima6 5 p0 BG v 7mi klas si e mn l06a rauta! Zaslujava6 da ti kaja! t0 p0-princip u4itelkite p0vi6avat ama na tebe mn sa ti dali ...Първоначално написано от Elitooooo
Ama tva az sam gp pisala,ama prosto 6toto go pisah drugade i za tova...Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Dobre veee... ne moga da razbera- Napravihme i vednaj zabelejka za pravopisa i tq prie kritikata, kvo prodaljavate da se nervite!!!Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
I CAN'T GET NO SLEEP