- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- ИЗНАСИЛИХА ПРИЯТЕЛКАТА МИ
,,Приятелката ми има сериозен проблем-наскоро я изнасили циганин и сега е бремена с ром4е .Какво да и кажа?Как да и помогна ?"
mi da napravi abort estestveno psven ako ne iska da si napravi romsko pokolenie a tova nadali 6te se haresa na roditelite i!
Най-важното е да не я оставяш сама, а да си винаги до нея. Може би нещата, които правиш, няма да са все най-правилните, но нали знаеш, в такива трудни моменти човек разбира, че не е сам. Ако бременността е още в началото, най-добре ще е с майката на приятелката ти да се посъветвате с гинеколог за аборт. Предполагам, че тя е още малка, затова е необходимо и майка й да е с вас. А даже и българин да беше бащата, едва ли толкова млада и при такива обстоятелства приятелката ти би била щастлива да е майка. Случаят е сериозен, затова бих те посъветвала да поговориш с училищния психолог, понеже трябва специалист да се заеме. А ако все пак бременността е в по-напреднал стадии (повече от 3 месеца), аборт не е препоръчителен, дори е мисля незаконен. Обаче имам една позната, която беше в 5-я месец и пак абортира. Просто се раздели с мъжа, за който след месец щеше да се жени. Но има голям риск.
И както вече казах - най-важното е да не оставяш приятелката си сама. Дори тя да не иска да си покрай нея, не я оставяй!
ПП: Попитай някой от админите да даде инфо за организации, които биха били полезни в този случай.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Taq tema mai ne e za tuka,ama nishto...
Tova ,koeto i se e sluchilo e ujasno!!!Naistina ujasno!Stiga da e vqrno de.
Ami mnogo qsno,che shte napravi abort.Edva li iska da rodi deteto na iznasilvacha!?!
Kakvo tolkova se chudite?
Това горе бях аз![]()
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
Подай жалба в съюза на българските скинове.
teq mangali si tyrsqt boq!!!samo tova 6te kaja!!!Edna kamara koalicii da gi za6titavat a nas bylgarite koi ni pazi ot tqh?!
You motherfuckas just leave me be
Ya could never give me cure for the pain I feel inside!
I believe in armageddon, I've been baptised in alcohol
I'm embodyment of antichrist
I'm living for my own demise
IZVINETE 4E SUM PUSNALA TEMATA DVA PUTI NO STRASHNO MNOGO SUM PRITESNENA ZA MOQTA PRIQTELKA 4E SUVSEM SUM SE SHASHNALA !BLAGODARQ VI ZA SAVETITE I PODKREPATA !!
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html