- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Искам да я иЗнУДа таЯ
хора 6е се грьмна ....на 13 сьм искам мн мн мн ама мн обеца на пьпа...а аз живея с баба и дядо 6тото маика ми е в германия а ба6та ми идва всяка седмица да ме вижда доколкото маика ми идва през 5 годинита зна4и...в4ера говорих с баба и тя се изсмя и вика тфа са глупости....
казах и 4е аз ре6авам кфо 6е правя с ммоито тяло и тя вика глупости глупости глупостии!!!да я еба и нея....
кажете кфо да права...аз сьм метьлка а нямам обеца никьде др освен 3 на едното ии 1 на др у6о
хелпп мии...как да я накарам??? вие как наакарахте ва6те???
и да да не ви праи впе4атлвение 4е сьм на 13 и сьм 6 клас....да метьлка сьм...по то4но готи4ка!!
и сьм единствената от тоя скапан град дето живея!!!
хора хелп? как да ги накарам??? баба ми вика о6те...вика ми ако се прибере6 с обьрнат крьст о6те ведньж 6е го изхвьрля през терасата в градината!!!
![]()
![]()
кфо и пре4и на тая женаа вее???? имам си китарка...обожавам я...за нми6то не бих я дала...баба ми отказва да влиза в стаята ми дори и да е болна 6ттото ведньж като влзна и видя плакат на мерилин менсьн ви казвам...припадна в буквалния смисьл..!!!питам се тая фред ли е??
имам си скеит и него мн си го оби4кам...стаяата ми е пьлна с плакати ..комп и др работи...питам си се аз...как да я накарам...??? хелпп мии
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 6 от правилника!
Благодаря!
пробий се без да я питаш тогаваи аз ако видя marilyn manson и аз ще припадна има хубави песни,ама...
![]()
Normalno e da reagira taka. Tq ako ti be6e maika 6te6e da se upla6i, a ti e baba. Smetni kolko godini razlika imate. Ima suvsem razli4ni shva6taniq i razbiraniq ot tvoite. A za obicata....moje i da si q napravi6 bez tq da razbere i prosto nqma da se pokazva6 pred neq. Nqma da hodi6 s kusi potnici kogato tq e nablizo i gotovo. I ve4e kato mine izvestno vreme, moje i da i kaje6...oba4e pri svur6en fakt kakvo moje da napravi :P
Let`s fly away up high, from here to paradise, the sky is glad to see both of us together
искам да питам наи яката в тоя форум .... познаите коями как коя...Marder...ne6to si
ohh сама ли си проби пьпа...аз пуснах тая тема и преди малко си пробих сама пьпа...
искам да питам с кфо да го мажа ся?
Хах, 'метълка'.. Спокойно, ще ти минеи да да не ви праи впе4атлвение 4е сьм на 13 и сьм 6 клас....да метьлка сьм...по то4но готи4ка!!![]()
4 обеци по ушите не ти ли стигат на 13?
Emi kvo da ti kaja, az moq pyp kato go probivah kazah na na6te, te mi tegliha edna ve4er obqsneniq i razobejdavane, opitaha se da me napla6at i da me otkajat, ama na sledva6tiq den otidoh i go probih... posle moje bi edin mesec se mina bez da razberat i nakraq im q pokazahTa taka, moje6 da si go probie6 i da ne i pokazva6... ama trqbva mnogo dobre da se grii6 za obicata, 6toto ako se polu4i problem i 6e ima "AZ NALI TI KAZAH !!!"
![]()
The art of love is not to let your heart get broken !
Как така сама? Тва супер възпаления стават малее. По-добре отиди на лекар да ти го дезинфикцира иначе кви неприятности можеш да си навлечеш..мале малеПървоначално написано от ;)
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
xexe 13 godi6na metulka![]()
![]()
brao be,mackapone ne si 4algarka..
ami kvo da ti kaja .. tq baba ti normalno
da ne reagira dobre ,4e si metulka i
da pripada pri vida na Marilyn Manson ,vse pak
e stara jenata,ima drugi razbiranie i ne moje
da te razbere...![]()
ne znam za kvo tolkoz iska6 obica na pupa..
mnogo e kli6arano...puk i si samo na 13
godini,ima vreme .. ima6 dostata4no obici za sega..
are iz4akai pone o6te godina - dve![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
produp4i se puk da ne ti puka! na neq 6e i mine sled vreme, 6e ti se surdi, surdi i 6e i mine. spoko! ne i se korkai, vse pak tq e jivqla v suvsem drugo vreme!
evala 4e si goti4ka! tva e mn qko! az ne sum, ama me kefat takiva horica1!
Jivota e samo edin - jivei go kato za posledno :P
http://www.mindistortion.net/iwantyo..._am=dead_devil
Спокойно,утре ще се запознаеш с някой чалгарски гей и ще хукнеш по дискотеките,а баба ти със сигурност ще приветства това.А обецата на пъпа така си изглежда страшно чалгарско,така че си я направи.Ще ти влезе в употреба и после.
мерси за отговорите...сама си пробих пьпа...никои не знае ни6туbtw забраих да спомена 4е освен тези обици на у6ите имам и body piersing...ama kfo da vi kaja..ni6tu osobeno ne e...ne boli
i nali znaete kato pandelka ti minava prez si4ki tam otzad obeci ama boli pri spane...zabiva ti se navatre i...
abee napraih si sama...obeca nikoi neznae ni6to..ne mi se vazpalqvaa samo go maja s hininova voda i nekfo tam dr mi kazaha
hodih pri hirurg toi mi kaza 4e sam se spravila perfektno i sam speciaistka i mi namigna vika koi pa e toq deto te e probil..tolkova e qka i obicata i nqma da se vzpali spored men..taka mi vika toi i daje kato otidoh i me pita za kfo sam tam vikam ..za pap4eto probih si go sama i toq mi se smei i vika ama to si e dobre we
xixixi
) ae sladuri {} 4a{}
готичка ф 6ти клас ще кажа само - БухахахахахахахАаХАхаХХАх аХАхаХАххаХАаАха![]()
не стига че жената се грижи за нея - пък и идвало да я убие... личи си че си селянка... 6ти клас ше ми се пробива... без коментар![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Murder нещо си всъщностПървоначално написано от ;)
ми сама го пробих, първата седмица не
съм го пипала само около обицата ако ти
се събира някфа жълта гадост я събирай с
памук там с спирт или кислородна вода...
общо зето не го пипай особено и ше се
оправи самичко...когато усетиш че можеш
да сфаляш обицата я сфали, почисти я,
почисти и мястото(със спирт) и я сложи пак..
честито
п.п. може да го мажеш с гентамицин има го
на кремче по аптеките за да ти зарасне по-бързо
...Romance Is For The Weаk-Minded
...
ei murderdoll^^ kajiiii s kfo si go probi ti?![]()
УаОо не си ли твърде малка за такви неща .. не ти ли стигат тез за сега.. все па си на 13,има време още колко много да се дупчишстани поне на 15 г
![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Ааа,извинявай много ,но тя е готичкааа...и то в 6-ти клас е вече,тооолкова голяма...а може би шестокласна готичка..и понеже е тооолкова голяма вече вика на баба си 'тая',ако ти бях баба и те чуя да ми казваш 'тая',щях да направя обувките ти сираци,готичке..баба ти със сигурност не заслужава неблагодарна внучка,която да я нарича 'тая',като теб.Първоначално написано от Iliqn4eto
Горкичката ти баба!
абокат 16 или 14 номер(14 е по-дебел)Първоначално написано от gothichkAaaa
п.п. пфф...готичка и скейт...@.@
ноу комент![]()
...Romance Is For The Weаk-Minded
...
Мн ясно ,че няма да ти даде и аз да бях и аз нямаше да позволя!А пък мисля че си трърде неблагодарна.
Разбирам да искш и да търсиш начин да я убедиш,но да й викаш "тая",да искш да я убиваш и т. н.Моя баща е същия,не дава а аз вече имам по ушите 6.Не я наричай така,неблагодарно същество такова!