- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kakvo mislite za pi4a :D ?
![]()
![]()
![]()
![]()
Не знам как сте се докопали до строго секретните архиви за мутанти на FBI, но ще помоля темата да се изтрие! Това е недопустимо. Снимката, която е дадена е строго секретна и не трябва да бъде виждана от външни лица! Все пак това са генетични мутанти
![]()
Не беше ли продукт на изнасилване извършено от "ТЯХ"Първоначално написано от Special Agent Dale Cooper
?
Не и в този случайПървоначално написано от Oyama-no problem
![]()
чак пък толкозПървоначално написано от Aanabolen_Xumuk
![]()
![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
Do kolkoto znam ima6e nekva tema za snimki... Tva e nqkvo mn tupo i kompleksarsko da si pusne6 snimki za obsujdane! Az ti preporu4vam da si smeni6 avatara. Malko e...hmmm, kak da go kaja... ligav i jenski.
P.S.: Izob6to ne si padam po metro- sexualni pi4ove tip Azis! Kak puk re6i, 4e vsi4ki momi4eta gi haresvat teq???
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Mi ima nqkvo izlychvane ama ne e moi tip...KVO TI PUKA NIE KVO MISLIM?!
emi ako trqbva da s1m 4estna-v1ob6teeeeeeeee ne mi xaresva,ama nikak
Всъщност този който пусна темата не е ли негова снимката или аз се лъжа яко?!?!?Първоначално написано от Eric Draven
![]()
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
Не е пич...
NA men mnogo mi dopadatyrsq si priqtel ai da me zapoznaesh s nego
![]()
Keep smilin'
Mdaa prav si! I az mislq 4e moje bi ne e izlqzal dobre na snimkata - i mi se struva 4e e sladur ina4eПървоначално написано от Oyama-no problem
![]()
Mnogo e "gotin" pi4a....![]()
shte posledvam primera ti :
http://www.flirt4e.com/picgallery.php?u=36060
kakvo shte kajete za tozi ?![]()
ako iska nqkoi da pusne i tema za nego - shi i dobre kato she praim spam da go praim kato horata!
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
сатанист ли си?Първоначално написано от tedo_davis
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Awful !![]()
nemoje da se govori che sym satanist... chak do tam ne sym stignal i ne mislq da stigam - az sym neopredelno syshtestvo - slusham kakvoto mi haresva (predimno Gothic metal) ... oblicham se super stranno i t.n.Първоначално написано от пор
mrazq osobenno nqkoi kato mi kaje 4e sym metyl,pynkar ili reivyr ...
inache gothic kulturata me vleche.
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
е, то не е задължително да си запален по готик течението, за да си сатанист или пък да слушаш метъл ... например готическите църкви са построени като знак за голямото уважение на хората към бог. така че е чудно защо някои си мислят, че почитател на гота = сатанистПървоначално написано от tedo_davis
но ениуей ... добре си се ориентирал
![]()
Ne me kefi...ni6to li4no
![]()
*nikoga ne se celuvai pred vrata,za6toto lubovta e slqpa,no sasedite ne sa*
Got=satanist? NIKOGA !pone za men deПървоначално написано от пор
satanistite sa dooosta dezorientirani ... e ne che ima neshto losho v tqh ama v pLd skoro kvito orgii si praviha po grobishtata ... ne mi se vqsva da hodq da kolq ku4eta i t.n.
![]()
Admin-Coki:
хаха ... това не са истински сатанисти. една от заповедите в сатанизма е да не се убиват никакви животни освен при самозащита или за прехрана ... тея са били некви последователи на КрейдълПървоначално написано от tedo_davis
и другите върли сатанисти на нашето време ... иначе сатанистите така се крият от обществото, че направо е невъзможно да ги откриеш. камо ли да пиянстват публично на гробищата
![]()
както и да е ... темата няма нищо общо със сатанизма![]()
hehe are za obicite da vupreki 4e ne sa zaduljitelni,ama nekuf tukuf gei deto ti go opisfash...ahahah puk i ne e tolkova vajen vunshnia vid,a haraktera...e vajen e,amaПървоначално написано от Oyama-no problem
![]()
a za tebe pi4-4estno ne me kefish,ma moje da si pe4en i btw mojeshe da kajeshot na4aloto 4e tfa si ti...abe temata po princip ne e iaka ideia![]()
Пфф братле щом пускаш такава комплексарска тема явно не си никав пич...![]()
Basi ludoto kopele ne me kefi palen selqndur ba po zle i ot men e basi 6outo![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!