- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- KOq e pesenta ,koqto vi barka v zdraveto?
Iskam da vi popitam koi sa pesnite,koito naistina i bukvalno vi barkat v zdraveto?za6to?6te mi e interesno da razbera?ade vie ste![]()
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE
Най-маразя да слушам кючек.Ужас!!!Тссс.Така мразя такава циганска музика,направо полудявам като я чуя!!
А кой песни ме дразнят,не знам,защото не служам такава музика,но се сещам за един Амет(май така се казваше.).
Мога да покоря всички върхове,защото притежавам необходимите качества.
циганска музика и някакув бесен метъл направо ме побърквата точно да кажа някаква песен не мога ама има такива
![]()
vsi4ki 4alga pesni mi burkat v zdraveto![]()
![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
чалга фъф фсякъв вид ми бърка ф здравтооооо...
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
майната й на тая чалга. стига вече.
рапърите тип Шамара и 50 Стишки. мразя и всички от стила на Hit My Heart, ако въобще се казваше така ... няква мацка със син бански се въргаля в един пясък. е, такива песни не ми бъркат в здравето, а просто колабирам на тях. групи тип Гууд Шарлот. както и повечето поп песни. и огромна част от бг изпълнителите
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
аа мерси порче, че ме подсети..
РнБ също ми бърка в мозъка адски лошо бззззз![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Vsqka maloumna,li6ena ot smisal pesen,koqto sudurja po 1,max2 izre4eniq me ubiva!tip amet ''guci gugu''!su6to imam nqkakva silna alergiq kam BRATQ MANGASARQN i tehniq stra6en hit''bai mangau"UJAS![]()
LOVE IS LIKE WAR!EASY TO START,HARD TO END,IMPOSSIBLE TO FORGET!
4alga, RnB pove4eto, ima nqkoi koito sa mi prosto sme6ni... tfa 4erno li kak mu se vika, gangsta... abe mai tova sa "nai - byrka6tite", ina4e ot seki stil si ima nqkoi det sa zle i syotvetno dobre de..
Една интересна тема,браво
За мен няма отделни песни който да ме дразнят...много...вярни-има противни ама са рядкост.Докато стиловете...ейййй колко много не понасям метъла дето сички се дерат колкото могат..т.ва е некво отврат!!!Също не търпя и бългърските "рапЪри"(всичко...от шамара до DRS[особенно DRS не мога да слушам...такива смешни текстове...такива глупости...])Дето ги слушат от 5ти клас и надолу.
Bob Marley ей тва е музика!!!
na men mi barkat v zdraveto 4algiite,metala(ama ne vsi4ko de) i edna pesen na KINGSIZE.tq e gotina po princip ama saseda mi q naduva non-stop i naprauuu ve4e super mn mi e vtrasnala..kazva se Ofanziva..ako nqkoi vse pak iska da q 4uee...da vidi za kfo staa vapros i da se postavi na moe mqsto ako q slu6a po 100000000 puti na den i to dosta silni4ko![]()
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE
Първоначално написано от tra^la^la
DRS IMAT SME6NI TEKSTOVE..EI TFA E NOVO..
Песента на която колабирам е K Liber- Viben. Просто
ми е толкова противна, че тия лайнари дето я пеят всеки път като чуя, си представям как умират. А иначе изпитвам непоносимост към комерса от сорта на Евънесенс, Линкин Парк и т.н. Както чалгата, и прослувутот ар ен би.
Give me your best shot motherfucker!
ohoooooooo tolkova mnogo sa prosto. ima6e predi edni na kucko e te sa otvratitelniiii.iii da bulgarskiq tyi nare4en rap(az si go nari4am bolkuk)za neponosimi, a i da ne zabravqma 4algata!!!
Всички гръцки кавъри на АзисИ всички фолк певици които неим достига мозъка че да си измислят сами мелодии на песните си
като чуя някой гръцки кавър направо ми блокира мозъка от яд
![]()
Мнооо са прости, не могат да си измислят сами.Аз слушам гръцка музика,поп-фолк(някои песни само)
но като чуя кавър и.....![]()
Всички чалгии ми бъркат в здравето и поп също.
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
da kaje 4e ne haresvam Dimi burger kakto i dani fiild no ne obi4am amet nargiz i habibi. vsi4ki tehni samostoqtelni i suvmestni pesni me ubivat
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
a, mrazq i novopoqvilite se "hit4eta" PO 4ALGA KLUBOVETE.. eni kam bora bora i nqkfi ot sorta, ei tez naistina sa neponosimi!
Мене еминем нещо ме дразни сериозно, преди му бях фен ама напоседък много тъп стана.
preslava-gor4ivi spomeni
tazi pesen ne mi haresva za6toto imam mnogo spomeni na neq koito ne iskam da si spomnqm
hmmmmmmmmm... ima edna pesen... ne 4e e tolkova izvestna... na 50 cent - Candy shop. e taq pesen kurti mivki...50 cent na tigan... ako moje i vsi4kite mu bozici da se opurjat s nego![]()
ima edna pesen na Kaffe
ne si spomnqm imeto kak beshe ...
ama onzi kato zapee samo : ot kolko vreme slusham samo za tova...iiii mi ide da go ubia
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
Limp Bizkit - Leech.mp3 ... i nekoi pesni na Shamara ve4e me draznqt 6tot e prekaleno... ae kakto i da e
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P