- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- KOq e pesenta ,koqto vi barka v zdraveto?
Mnenieto mi za pesni,koito me draznqt se pripkriva s na mnogo ot vas.
1.Si4ki tupi ciganski kiu4eci
2."Gasolina"-ujasna e taq pesen
3.Maq-"Party time"
4.Black Eyed Peas-"Don't phunk with my heart"9za razlika ot novata im-"Don't lie",koqto e super)
Emi,mai tea sa nai-ve4e.
Look before you leap!
S golqma uverenost moga da kaja,4e BJORK mi barka i zdraveto i mozaka i nervite![]()
Ujasno mi e nepriqtna,klipovete i sa edni stranni,gadni,a pesnite-ujas!!!!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
такам... сички мазни чалгий
Don`t phunk with my heart
сичко на оная "хубавица" гуен стефани
BJORK също щях да я забравя, добре, че sherry ми напомни
ГЪЗолина също ме нервира
My number one
3 ф 1
сичко на блу, westlife, BSB... и всичко на evanescence (неее не ми гледайте ника, вече не ги харесвам ама хиииич)
Любовта е най-висшата степен на омразата
tova eПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
Живей всеки ден така, все едно ти е последен, защото рано или късно ще се окажеш прав...
с извинение към едни от любимците ми, но:
children of bodom-she is beautiful ми действа зле. и като текст и като музика ...
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Да,и мен чалгицата не ми е любима-простоо...проосто не мога и една песен да изтрая,а като си помисля,че четох една тема за турне на всичките фолк-идолки.... Дразня се и на Britney Spears,Shakira и всякви такива лигави изпълнения.;] За мен те нямат свестни песни!...Да прибавя и 50cent-Candy shop.
I'm sorry for the times that I made you scream
For the times that I killed your dreams
For the times that I made you cry
For the times that I told you lies...
It's too bad, but that's me!
az mnogo mrazq vsi4kite pesni na Vesela i pove4eto ot popfolk izmislicite, no ima i takiva ot tqh na koito mnogo se kefq![]()
![]()
Shte te obicham moje bi vednaj s lubov kakvato samo v sanishtata ima. Za teb shte buda topal leten dujd dori navan da bude liuta zima!!!
абе, хорица!
успокойте се малко!
ами не тряа да храните такава злоба в душата си. тъпи песни валяло. ама слушайте само каквото ви харесва. не се тровете с това което ви дразни. а ако ви надъват главата с долни цигански чалгии тем подобни просто не им обръщайте внимание. аз също не харесвам чалгата, но не си тровя живота да и се дразня така. просто я приемете и се заслушайте в това, което ви харесва. а аз казах кое не ме кефи - чалгата.
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
и коя по дяволите е тая Весела???Първоначално написано от Samo_za_teb
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
в добрия смисал ... сички песни на корн ми бъркат в здраветодоста ми помагат и още няколко групички също а в лошия смисал ... сички песни в които няма грам мелодия и никав смислен текст ! тва предимно са чалгиите и некви подобни пишлигари като мишо шамара
![]()
Мразя чалга ама Prodigy ми бъркат в здравето щото почва да ме боли главата като ги слушам ама въпреки това са ми от любимите![]()
haha az ei sq se setih za pesenta na raina (4alga izpalnitelka za tezi koito ne slu6at 4alga) ha ta v teksta se pee: Dobre si dobre si , no 6te se opravi6 pomni! hahahahah mn se smeq na tazi pesen mn e tapa i nqq nikakav smisal!Koito namira smisal da mi pi6e xqx
Живй за денес , защото вчера няма да се върне а утре може и да не дойде
Ми...метъл, бг рап, всички песни на райна, амет, хабиби или кви бяха ония дребните циганета гнусни, кондъо и лия и другите цигански кючеци, люси и рейхан, наргиз (чалга певци се водят, който се чуди), Светла няква си...ми тези са май, а и Братя Мангасарян, ама те май се водят от бг рапа.
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Mrazq:hip hop, rap, 4alga, pop i sqkva bg muzika
!!!PEACE!!!
Orlina Pamukov-Pis,Pisanke
Galena-Chupkata
Galin-Na Banq
e tva sa ebati selskite izpulneniq
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Всякаква чалга и тем подобни!!![]()
no coment
на Славка Калчева "бяла роза" ъъъъъъ мразя я!
Chalga RNB i vsqkakvi novi pesni nqma znachenie kakav stil. Vsichki sa mi ednakvi.
Метална нежност в плътта ми се впива, без кръв, без болка, но убива!!
Akon-Lonely eii taq peseen ujas s tfa ligavoto'lonelyy i'm mr lonelyyyy'![]()
![]()
![]()
Bublin na nz koi be6e
La tortura ili kaktu tam se pi6e6e na 6akira![]()
na lili ivanova-vsi4kiiii i razni 6lageri ala bala...
a daaa...i na ruslan myinov razni praseta na mezeta...kateri4ki![]()
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
bg 4alga..blue!teq mi byrkat v zdraveto ne moga da gi tyrpq!!!
You motherfuckas just leave me be
Ya could never give me cure for the pain I feel inside!
I believe in armageddon, I've been baptised in alcohol
I'm embodyment of antichrist
I'm living for my own demise
Азис -- Умри
Иска ли обясняване?![]()
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.