- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- KOq e pesenta ,koqto vi barka v zdraveto?
ama ne samo burka ami i 4ovurkaПървоначално написано от chupacabra:)
A da i super mnooooogo me drazni taq pesen na Shakira-La tortura![]()
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE
Много ме дразни на 50 cent - Candy shop...също и Gasolina(нз на кой е). Повечето чалга песни ми баркат в здравето също.
Because you know just what to say
And you know just what to do
And I want to tell you so much
I love you
Ami nai-mnogo Britney,Maikal Jeksan,...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Абе то май Бритни се пишеше Britni а?Първоначално написано от Eleonora
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Ot kade da znam,nali ne ia ponasiam,kvo zn4enie ima togava,a?Първоначално написано от Sportexz
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Алеле, няма да коментирам, че ще обидя някой... а не го желая.Първоначално написано от Eleonora
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Еми то4но ся 3в1 просто не в здравето и мозъка,ми нз в кфо ми бърка...яко ме дразни таз песен
А ина4е Pantera-Cowboys from hell просто може да ме убие тая песен,ако цялата я изслушам![]()
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
slu6am 4alga ma az slu6am po soft 4alga mrazq very hard 4algata(twa 6te re4e brutalna ma naistina brutalna ciganiq)
Чалгата е зле. Особено новите групи. Не е ли си супер добрата олд скуул чалга? Радка-Пиратка? Тигре, Тигре? Първата вълна на чалгата си е най-яка. Кви са тия позьорщини сега? Анелия, Гергана, Петкана, Наебана...АААМААХА!
Tq e edna edinstvena i moga da q sly6am ve4no
Evergrey-i'm sorry
mrazia komersialna muzika
Ne zabraviai minaloto, to suzdade bude6teto!
Black Metal rules!
ooooo i men taka prosto ne q ponasqm,a i onaq axel f mai be6e na crazy frog, taq pesen ne q poznasqm!!!Първоначално написано от pLaMa4eTo
![]()
![]()
![]()
![]()
docco docco i si4kite tam mazni 4algi mi rovqt u mozuka prosto
So never mind the darkness, we still can find a way
'Cause nothin' lasts forever even cold November rain...
Ами чалгата ама тая най-циганската...от сорта на"Доко,Доко",и тем подобни........УЖАС![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЧАЛГАТА.........ЦЯЛАТА.......![]()
![]()
![]()
![]()
Emi mraza taq 4alga 6ibana.ammm metala me otvra6tava-nekvi bradqsali oligofreni ska4at i diveqt. Ob6to vzeto slu6am samo techno
kiucheci vsiaki vidove,posle komersialni pesni koito niakoi hora smeiat da narichat hip hop ot stila na 50 cent i parcheto za koeto v momenta se seshtam e Call on me ilineshto takova s edni kaki det se kulchat na klipa e tva mi dere s lujica chervata ne mi burka samo v zdraveto....ama to shibani parcheta no toia sviat pulno,a da i edinstvenoto parch na beatles koeto ne mi ponasia yellow septmarine(mai taka se pisheshe) tva parche tolkova puti sum go chula,che kato go chuia i mi se izpraviat kosite veche
Ооо сатанке къде се изгуби, липсваше ниПървоначално написано от Satanas_daughter
.
Зависи какво разбираш под "бъркат в здравето", защото аз обикновенно ползвам този израз като искам да подчертая, че нещо много ми харесва.
Иначе, ако говорим за неща които не ми харесват, то това ще е всичко което приспада към чалга, циганско, метъл, класика.
mene mi barka v zdraveto 4algata i onia Nightwish li sa kvi sa tama
P.S.ne 4e imam ne6to protiv metala az daje i go slu6am ama tia Nightwish sa otvrat
Get rich or die trying
2pac
vsqka pesen deto q puskat vuv vsi4ki diskoteki, na koqto vsi4ki i se kefqt i e stanala tolkova komersialna 4e kudeto i da otide6 tq te presledva !!!dori namrazih Summer Moon poradi tezi pri4ini!![]()
![]()
![]()
време е за party!
Значи мразиш музика която харесват хората и следователно харесваш гадна музикаПървоначално написано от egHu4ka
.
edinstveno rap ne slusham.
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи