- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- KOq e pesenta ,koqto vi barka v zdraveto?
ne prosto ne obi4am komersialnata muzika.. i mi dai opredelenie za gadna muzika koeto da e universalno... za6toto tuka edni smqtat 4e 4alga i rapa sa gadni drugi 4e metula i house... nz kak 6te ugodi6 na vsi4ki.. puk i tova si e moito mnenie.. a 6to se otnasq do muzikata koqto slu6am..e da za teb moje i da e gadna no na men mi haresvaПървоначално написано от Oyama-no problem
![]()
време е за party!
Конкретната песен, която ми бърка в здравето е оная .. "Случайно срещнах те аз в бара.. " бла бла.. незнам даже кой я изпълнява и не искам и да знам. Тая изобщо не пее, а само квичи. Адски дразнеща...!!!
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Най-голямият дразнител е Малките кристалчета(мангалчета)-як мотуру.Тази песен е отвратителна, както и всички който спадат към нейния жанър.Мразя чалга(само като се напия я слушам), кючек, индииска музика.
Finley
"milo moe" na valq tva e bahti tupata pesen po nesmislena i typa i po golema smrad prez jivotfa si ne beh 4uvala !!!!!!!!!!!!11 SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUX
Определено най-тъпите песни са Crazy Frog (всички песни на тия), Akon - lonely и има една песен, която въртят по MCM и клипа е с някаква кукла, която танцува. Но на първо място категорично е Crazy Frog!![]()
Левски шампион але але!
E tyka sled toa post se zamislix dali ferny sa seshtam za po drazneshta pesna ot taz....mne...ne mislqПървоначално написано от Absconding
...i za 90% ot xorata f tozi forym, koito za sajalenie ili ne mogat da chetat ili predposhitat da ne go praqt temata e "PESEN" koqt` fi drazni a ne STIL
цялото творчество на потния негър 50 CENT блях....![]()
Като начало чалга,
Това е най-бруталната музика 'ора,казвам ви![]()
А също и техно.
На дискотека-да,
Обаче ей така да го слушам в нас...![]()
а вие някаква габба слушали ли сте. тав е някво супер агресивввв. има и агресив ДнБ ама габата е по мощна.
за какво я ползвам. тъй като тренирам карате, преди тренировка си пускам 1 час габа, ама яко хард габа, хард техно, секви core и като дойде време заа тренировка кво става. креща и фърчат ръце. не само мойте де. изобщо агресиииииииияяяяяяяяяяяя я
+
Първоначално написано от wicked.witch
Рап /особено български/![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
shto be drs imat mngo zverski pesni4ki...izrodi sa teПървоначално написано от tra^la^la
a ina4e i azz suuuuuper mnoo se drazna na bg rap...shamara napr ebasi shibanoto bezdarno kopele...chalgata kato cialo naprao mi burka v zdraveto osobeno edni takiva baladki s iako smislenite txt-ve...
a ti seti li se ve4e 4e 4algiata suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuxxxxПървоначално написано от S8K
az znam kak se kazva pesenta ot reklamata na fantaa- The Ting Tings - Shut Up And Let Me Go am vie kak mislite haresva li vi pesenta na lady gaga i beyonce-telepfone![]()
![]()
![]()
![]()
az znam kak se kazva pesenta ot reklamata na fantaa- The Ting Tings - Shut Up And Let Me Go am vie kak mislite haresva li vi pesenta na lady gaga i beyonce-telepfone![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И защо по дяволите си извадила тема от 2005 ГОДИНА ?!!
Noha - Tu cafe, Estelle - American boy, Britney Sprears - If you seek amy![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
Всякакви бг рап "песни" в които се пее само за ебане и амфети.
Тая дето Кристина я посочи Britney Sprears - If you seek amy също е едски малоумна и ме дразни.
Нищо че темата е от 2005 год.,винаги ще ги има тъпите песни...
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...