.
Затворена тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 119 от общо 119
    Цитирай Първоначално написано от Oyama-no problem
    Цитирай Първоначално написано от egHu4ka
    vsqka pesen deto q puskat vuv vsi4ki diskoteki, na koqto vsi4ki i se kefqt i e stanala tolkova komersialna 4e kudeto i da otide6 tq te presledva !!!dori namrazih Summer Moon poradi tezi pri4ini!
    Значи мразиш музика която харесват хората и следователно харесваш гадна музика .
    ne prosto ne obi4am komersialnata muzika.. i mi dai opredelenie za gadna muzika koeto da e universalno... za6toto tuka edni smqtat 4e 4alga i rapa sa gadni drugi 4e metula i house... nz kak 6te ugodi6 na vsi4ki.. puk i tova si e moito mnenie.. a 6to se otnasq do muzikata koqto slu6am..e da za teb moje i da e gadna no na men mi haresva
    време е за party!

Голям фен
    Град
    Sofia

Re: KOq e pesenta ,koqto vi barka v zdraveto?

Конкретната песен, която ми бърка в здравето е оная .. "Случайно срещнах те аз в бара.. " бла бла.. незнам даже кой я изпълнява и не искам и да знам. Тая изобщо не пее, а само квичи. Адски дразнеща...!!!
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Най-голямият дразнител е Малките кристалчета(мангалчета)-як мотуру.Тази песен е отвратителна, както и всички който спадат към нейния жанър.Мразя чалга(само като се напия я слушам), кючек, индииска музика.

Finley

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    "milo moe" na valq tva e bahti tupata pesen po nesmislena i typa i po golema smrad prez jivotfa si ne beh 4uvala !!!!!!!!!!!!11 SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUX

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Определено най-тъпите песни са Crazy Frog (всички песни на тия), Akon - lonely и има една песен, която въртят по MCM и клипа е с някаква кукла, която танцува. Но на първо място категорично е Crazy Frog!
    Левски шампион але але!

Фен
    Град
    PloFdiF

Re: KOq e pesenta ,koqto vi barka v zdraveto?

Цитирай Първоначално написано от Absconding
    Конкретната песен, която ми бърка в здравето е оная .. "Случайно срещнах те аз в бара.. " бла бла.. незнам даже кой я изпълнява и не искам и да знам. Тая изобщо не пее, а само квичи. Адски дразнеща...!!!
    E tyka sled toa post se zamislix dali ferny sa seshtam za po drazneshta pesna ot taz....mne...ne mislq ...i za 90% ot xorata f tozi forym, koito za sajalenie ili ne mogat da chetat ili predposhitat da ne go praqt temata e "PESEN" koqt` fi drazni a ne STIL

Фен
    Град
    In the middle of the nothin'
    цялото творчество на потния негър 50 CENT блях....

Като начало чалга,
    Това е най-бруталната музика 'ора,казвам ви
    А също и техно.
    На дискотека-да,
    Обаче ей така да го слушам в нас...

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    а вие някаква габба слушали ли сте. тав е някво супер агресивввв. има и агресив ДнБ ама габата е по мощна.

за какво я ползвам. тъй като тренирам карате, преди тренировка си пускам 1 час габа, ама яко хард габа, хард техно, секви core и като дойде време заа тренировка кво става. креща и фърчат ръце. не само мойте де. изобщо агресиииииииияяяяяяяяяяяя я

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    +
    Цитирай Първоначално написано от wicked.witch
    цялото творчество на потния негър 50 CENT блях....

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Рап /особено български/
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от tra^la^la
    Една интересна тема,браво
    За мен няма отделни песни който да ме дразнят...много...вярни-има противни ама са рядкост.Докато стиловете...ейййй колко много не понасям метъла дето сички се дерат колкото могат..т.ва е некво отврат!!!Също не търпя и бългърските "рапЪри"(всичко...от шамара до DRS[особенно DRS не мога да слушам...такива смешни текстове...такива глупости...])Дето ги слушат от 5ти клас и надолу.
    Bob Marley ей тва е музика!!!
    shto be drs imat mngo zverski pesni4ki...izrodi sa te
    a ina4e i azz suuuuuper mnoo se drazna na bg rap...shamara napr ebasi shibanoto bezdarno kopele...chalgata kato cialo naprao mi burka v zdraveto osobeno edni takiva baladki s iako smislenite txt-ve...

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от S8K
    ЧАЛГАТА.........ЦЯЛАТА.......
    a ti seti li se ve4e 4e 4algiata suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuxxxx

az znam kak se kazva pesenta ot reklamata na fantaa- The Ting Tings - Shut Up And Let Me Go am vie kak mislite haresva li vi pesenta na lady gaga i beyonce-telepfone

az znam kak se kazva pesenta ot reklamata na fantaa- The Ting Tings - Shut Up And Let Me Go am vie kak mislite haresva li vi pesenta na lady gaga i beyonce-telepfone

Мега фен Аватара на teenems
    И защо по дяволите си извадила тема от 2005 ГОДИНА ?!!

Мега фен Аватара на lenito_sf
    Ъпнали сте тема от 2005 ..

Град
    in my weird world
    Noha - Tu cafe, Estelle - American boy, Britney Sprears - If you seek amy
    --Лудите, лудите - те да са живи!

Мега фен Аватара на December
    Всякакви бг рап "песни" в които се пее само за ебане и амфети.
    Тая дето Кристина я посочи Britney Sprears - If you seek amy също е едски малоумна и ме дразни.
    Нищо че темата е от 2005 год.,винаги ще ги има тъпите песни...
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си