- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пу6или ли сте джойнт?
Da be i az ne moga da si predstavq takova neshto kato dovolna 2kavij dovolna 5ca dovolna 10tka i t.n... dovolna 1/4 ...1/2 (ako govorim v Oz)...
Za pusheneto - za 1vi pat pushih na 15 sq sum na 17 i za sega 17tata mi godina mi e nai trevomanskatva lqto za 2 meseca si bqh v bg - tva sa 9 sedmici 8 ot koito bqh napushena
Spored men za edno napushvane e vajno kolko e...kolko e natapkano, kvo kachestvo, s koi go pushish i imash li s neshto da zatapish! 1viq pat kat pushih pochti ne ma hvana shtot ne darjah...
Naposledak pusha seki den ili pone 4 pati v sedmicata..v bg po nqkolko pati na den, no i az kato vsichki sam imala loshi useshtaniq.... edin pat mn ama mn sduhah sled 7miq masur ine pushih 2 dena sled tva..prosot trippa na poslednoto beshe gaden i...
Inache ako trqbva da izbiram m/u glavi i hashish (govorq mn obshto) shte izbera glavite...hashisha mn razmazva, no za tva pak kato smesish s nqkoi mix (napalno legalni substancii ili primerno diva zelka li kvo beshe tam) i stavat dobri halucinacii...nai dobrata kombinaciq s mixove e hashisha ot prashec SPORED MEN...sq seki si ima predpochitaniq..
Glavite za tva pak sa mn povdigashti i te sa istinskiq kef za men...ne si igraqt tolkova s podsaznanieto...
Za haresvaneto - da mn mi haresva no moga da pusha moga i da nepusha (no predpochitam da pusha)
Btw (sigurno znaite de) trevata e po lek narkotik ot alkohola i ne razbiram shto ne e legalno...
p.s. moje da e hubavo no za tva pak napalno ti se ebava s pametta... az lichno sum stanala mn po razseqna...ima i kapka ednoobrazie i bezrazlichie kam vsichko ot kakto pafkam tolko redovno...
Хах ти да видиш 7 пъти за час и половина...Първоначално написано от pLaMa4eTo
Пък и от коза няма такова явление ,,Не знам каде се намирам"...
are we hora kakvo vi stava? mnogo qko bilo. ami da qko e ama zashto da mu eba mamata se pushi taq shibana treva. vse edno ne mojete da si pravite show-to bez neq. de da znam taka az razmishlqvam no moje bi gresha. poznavam pushachi i az sam pushila ama bez treva sam si izkarvala nai-qkite momenti v jivota. tva si e fakt. i ne mi trqbva toq bokluk (predpolagam vsichki shte se suglasite che trevata e bokluk) za da mi e kef, ailqk. e tva e moeto mnenie
"Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд
kfi gi govorish be??!!Първоначално написано от Kittie_
![]()
аз пък не съм пробвала обачe скоро мисля да опитам само да видя какво е....:P
Mii...puftql sam i to ne vednuj..predpochitam da e home-made tova koeto poafkam che teq manii za 2 lea v kvo li na sa nakisvani...
amI ne sUm ama ne moga i da kaja 4e nqma da probvam!
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
Sq Kfo da vi kaja Ne iskam Da Se PRaQ Na Umen Obache Taikato si pafkam redovno Sam Se IntereSuval Ot sichko Za Damata v zelenoZnachi moga da vi kaja che trevata vredi 3 pati po malko ot cigarite , dori ne te pravi zavisim .
A sega bi trqqlo da obesnq za zavisimosta?
Znachi tfa e opiat no s ne postoqnno deistviq ako pushish mn chesto spira da ti vliae i kato iskash da se drobish ne pomaga togava s po slaba psihika barash po tfard narkotik i zagivash..!
P.S. Ne pushete semenata vredi na POTENTNOSTA!
pushila sum i to ne vednuj i nqmam namerenieto da spiram !!!! ne 4e pusha redovno kogato nqkoi kaje are da pushim da ama rqdko si kupuvam!!! ina4e me kefi super qko e!
ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли
Пуших доста редовно като бях 9 клас. Оттогава не съм. Да, хресваше ми, после реших, че и без трева си имам достатъчно пороци и достатъчно малко пари![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
mda pu6ila sum si Marry-to i 4estno kazano mn me kefi:Pot dve godini nqkade pu6a i ne sum spirala 6otot mi haresvane sum zabelqzala da sum zatapqla osobeno:Pkefi me 4e razviva abstraktnoto mislene:PPdaje si spomnqm 4e parv propu6ih treva a posle cigari
spored men si stryva da se probva vednuj
i se pak ne poznaam 4ovek koito da e probval i da ne go e zaribilo
kofti i e 4e mn razqjda kat puska
super mn se typ4i6:Pama ko:Pizpolzvat q na zapad da stimulira apetita i za razni menstryalni bolki
hubuto i 4e ne se pristrastqva6
i vkusa
ne men me kefi
![]()
Neznam men veche poveche ot diskotekata me kefi da se saberem kompaniqta v nqkaf apartamenta seki da dade po 20kinta da zemim piene i qdene da sedmen na masa seki da iskara po malko trevka da se razmajem parvo s trevkata posle s alkohola i posle dance ...sex i posle v kashti![]()
da pushila sam joint mnogo puti![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Пафкам си от време на време и си ми е кеф...то трабва и разнообразие...![]()
![]()
![]()
![]()
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
ne ne sum pu6ila i ne mislq da probvam :P
ne mi haresa, ne mi podeistva dobre![]()
![]()
![]()
"Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд
mi az li4no ne sam pu6ila no sam vijdala toest pu6ili sa do men vijdala sam kak stava no men li4no ne me privli4a mn mn zaradi s1stoqnieto v koeto se izpada posle
Пушил сам и даже много ми харесваше.Но сега вече не поради простата причина че жсичко на този свят Рано или късно омръзва![]()
![]()
![]()
Dobrite mom4eta Orivat V raq,
A Loshite Kydeto Si POISKAT!!!!
пробвала съм какво ли не. от джойт до кокаин. за каквото се сетите сичко ми е минало през ръцете, но това беше когато бях по млага и когато живота не ме обвзе в ръцете си. сега нямам време за тези неща.
тревата вреди единствено на краткотрайната памет и единствено докато трае ефекта от нея
знам че няма да разберете понеже сте доста глупави затова перифразирам:
като се напушиш не ти се отдава зубренето
тревата те прави по-позитивен, по-весел, насочва вниманието ти към радостта от обикновените неща в живота, обръщаш се с надсмешка към ежедневните проблеми, защото те наистина са смешни
слабо канцерогенна е, води до слабо психическо пристрастяване (като това към компютрите), ефектът от нея се достига при много по-малки количества от тютюна, същото се отнася и за неговата продължителност
семките НЕ те правят импотентен, да пушиш трева НЕ означава да се инжектираш с хероин и т.н.
всеки си избира сам какво да прави
затова който не иска да не пуши трева, но и да не говори, че тя е боклук, защото очевидно въобще не е наясно
а за всяка тъмна и озлобена личност с мазна коса и черни дрехи, която се чуди кого да набие или да наплюе, тревата е единственият стопроцентов лек
В тези времена на достъпност и разпространеност вече може да се счита почти за ненормално да има човек, който не е опитвал.
Не е задължително, но в повечето случаи човек пуши
Преди пушех...сега предпочитам да си пия ракията!![]()
и във ващо село ли прекараха интернет
Не и нямам намерение...
oh zle ste otsqkyde![]()
![]()
![]()
![]()
Napravo otvarqm toq podforum i se hilq kato razprana....Tova e idealniq razdel v koito moje da se vidi kolko ste neinformirani i kak edva li ne vsichko se prai 6toto e FASHION
![]()
tc tc tc
vednuj samo se napushih i se skusah ot smex...na nai-malkoto daje se hileh kat nenormalna...i posle se spukah ot qdene i spane![]()