.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 81 от общо 81
    Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    Drupvala sam samo 1 pat, no nqma od kakvo da kriq! Kakto kazvat (i vkluchitelno maikami), che v jivota vsichko trqbva da se probva! No nqmam namerenie da stavam narkomanka itp. Nqmam nemerenie da povtariam i nishto svurazano s tova! (samo sam drupnala i to 1 pat od joint, i to beshe silen)

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Мега фен
    Дума "од" няма в българския език. И "няма от какво да крия" няма смисъл.

Guest
    пуша бонг в момента

Еми случвало се е няколко пъти-15-20
    Feel my pain

Супер фен
    pu6il sam to4no 2 puti ....no pove4e ne povtarqm...hubavoto na taq gadost e 4e si po zle ot piqn (ako se napu6i6 qko) i ne povru6ta6 :P ne e kato alkohola

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

CRaZy_IKTe
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    тревата вреди единствено на краткотрайната памет и единствено докато трае ефекта от нея
    знам че няма да разберете понеже сте доста глупави затова перифразирам:
    като се напушиш не ти се отдава зубренето

тревата те прави по-позитивен, по-весел, насочва вниманието ти към радостта от обикновените неща в живота, обръщаш се с надсмешка към ежедневните проблеми, защото те наистина са смешни

слабо канцерогенна е, води до слабо психическо пристрастяване (като това към компютрите), ефектът от нея се достига при много по-малки количества от тютюна, същото се отнася и за неговата продължителност
    семките НЕ те правят импотентен, да пушиш трева НЕ означава да се инжектираш с хероин и т.н.

всеки си избира сам какво да прави
    затова който не иска да не пуши трева, но и да не говори, че тя е боклук, защото очевидно въобще не е наясно
    а за всяка тъмна и озлобена личност с мазна коса и черни дрехи, която се чуди кого да набие или да наплюе, тревата е единственият стопроцентов лек
    evalarkata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си