- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 10 neshta koito MOMCHETATA hareswat w edno MOMICHE???
BRO,ei tfa beshe mnenie,koeto zaslujava edin adski golqm R E S P E C T ! Adski sum ZA tiq 10 tochki !!!Първоначално написано от alexxgold
SMOKE WEED EVERY DAY !
Аз съм такава,но само за едно момче...За моето специално момче!Първоначално написано от LordRa
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
1 Да е готина, а не да задава въпроси в интернет на некви тъпаци как да я харесат мъжете![]()
![]()
!
taka zna4i za mom4etata:
1. da e gore dolu hubav (tolkova 4e da ne me e sram da izlqza s nego na ulicata, no i da ne e krasavec 4e da go svalqt si4ki momi4eta)
2. da e dobri4ak ne samo kum men no i kum okolnite
3. da ne bude po umen ot men, za da ne me kompleksira
4. da ne pravi gluposti za da se dokazva kolko golqm myj e
5. da ima 4uvstvo za mqrka
6. da izpitva duhovna i fizi4eska potrebnost sprqmo men
7. da nosi na maitap![]()
8. da ne se sardi za nai-malkoto ne6to
9. da ne me obi4a, pove4e ot vsi4ko(da ne iska da e s men na vsqka cena)
10. da spazva pone polovinata ot gorespomenatite 9 to4ki i 6te e idealen![]()
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
ТВА И НА МЕН МИ ДОПАДНА (НАЙ-СЕТНЕПървоначално написано от santRi
)
А и защо всички нещо се дразните на тея с изискванията. Аз съм на мнение, че всеки един трябва да се цени и да иска най-доброто за себе си. А не да се задоволява с кварталната курва, която май само него не е направила татко! Така че колкото повече искате момчета, толкова повече ще дават момичетата до вас! Така че ИСКАЙТЕ,ЗА ДА ПОЛУЧИТЕ!!!!!!!!!!
И поздрави то мен!
П.П. Надявам е santRi да не ми се сърди много, ама благодарение на теб ми дойде музата :P [/b]
По-добре да плачеш след удър от приятел отколкото да се радваш на целувката на врага!
1. da me obicha istinski
2. da me uwajawa
3. da me haresva takuv kakuvto sam
4. da ne mi izneweriawa
5. da ima gotin harakter
6. da bade predi wsichko jena
7. da e do men kogato imam nujda ot neia
8. da me razbira
9. da ne e naduta
10. da e inteligentna
to se vide kakvo se iska ot vas
Tedka,moga da ti kaja 4e ima takiva momi4eta,a tova 4e ti ne si sred tqh e tvoi problem!!!Първоначално написано от Tedka-Medka
1.Лице
2.Задник
3.Гърди
4.Винаги до мен
5.Характер
6.Акъл
7.да не е курва и да не е с мен заради пари...
8.хубава дълга коса
9.да си прави маникюра
10.да е мила с мен
11.тялото да е готино... поне мен да ме кефи
4akaite be az 4eta tuk kvi otgovori sa pusnali momi4eta spored vas tova e mnogo li da iska6 da te obi4a da te uvajava da e 4arovna da e umna i t.n..Mislia 4e va6te pretencii sa mnogo po golemi ot na6te ili pone moite tva 4e trudno se namira takova momi4e e taka i takova mom4e ne se namira lesno makar 4e vie tursite ne6to ot tipa na 180sm 65 kg niama zna4enie kakvi sa o4ite mu ama da sa sini niama zna4enie kosata ama da e rusa i na igli4ki bez zna4enie godini ako moje da e pone 5 godini po-goliam ot men aaa o6te sto ne6ta taka 4e ne se pravete na svetici
Трудно ми е да го призная, но си много прав. Ама аз имам обяснения за някой неща които ти си описал около външността. Аз лично гледам външността само когато вътрешноста липсва. Повечето момичета искат приятеля им да е 180, за да е по-висок от тях самите. Тва за 65-те кг е смешно щото той с мен ли ще се конкурира по слабост? За сините очи - ами просто повечето са с кафеви и ако мойто гадже е със сини значи супер ще е по уникален от другите. Русата коса пък направо е излишна, а игли1ките с авече демоде.А за 5-те години разлика - аз лично мн се чудя пък как вие мъжете успявате да ходите с момичета 5 год по-малки от вас. Ами на мен ще ми е доста скучно. За какво да си говоря с някой мой връсник? За послените му постижения на CS ли? Щото тях тва ги вълнува. За тва по-добре да малко по-голям че да се е усетил малко. А и нали ние момичетата сме по-бързи в развитието си и за това така.Първоначално написано от Анонимко
По-добре да плачеш след удър от приятел отколкото да се радваш на целувката на врага!
Са има много признаци и да ви кажа то си зависи и от човека но естествено е че първото нещо по което съди едно момче е красотата(1.задник 2.цици 3.лице 4.корем)Това е живата истина за съжаление!Аз мисля че съм надрастнал този вид на оценка но въпреки това естествено не мога да не се загледам по красивите момичета(жени)щом видя някоя на улицата или където и да е било!
Suglasen s teb do nemainakade!!!Първоначално написано от alexxgold
Ako vsi4ki si tarsite momi4eta po napisanoto tuka nqma da si namerite nikoga...Ili ako tarsite opredeleno momi4e koeto uj vi e ideal...Ne stava taka...Stava spontanno...Kato se zapoznae6 sluchaino i taka...Ne tarsi po ideali ili po iziskvaniq!Kato trqq da stane sha stane i tva e.!
Light.That.Shit.Pass.That.Shit.Smoke.That.Shit.... .
<-->
This Post by Th3`Pr1s0n3r...
Аз имам 6-то чувство, когато си харесвам момичета => с последствие влюбване. Някаква тръпка усещам веднага. И всичко идва от излъчването на момичето. Така че за мен най-важно е излъчването на дадено момиче, което пък е комплекс от външен вид, глас, поведение и много други неща, които нямат определения, но се усещат на подсъзнателно ниво. Такова нещо ми се случва много рядко (3 пъти за 25 г. живот) - но по него си знам, че влюбването е истинско...
Когато си харесвам някоя просто за секс - там не усещам нищо - просто ми харесва на външност и това е... Това харесване е много по-повърхностно и отминава много бързо - поне при мен...
-Slayer
Аха значи вие не можете да ни утешавате ако ни е гадно или нещо такова но ние винаги трябва да сме при вас на разположение ако нещо ви потрябва...Ем на този егоизъм само ще кажа едно нещо.. "Дъъ!"Първоначално написано от alexxgold
Mn iskash!Takava jena nqma ! BAsi 6to nqma takav maj?
Nqkoi den nie shte bydem zaedno...,zashtotosi obeshtahme che shte bydem.{}
NE JENITE SA GROZNI A MYJETE SA SLEPI !
Първоначално написано от Sportexz
хахахах на същото мнение съм
aide i az drasna edno mnenie :
1. da q haresvam (za istinska lubov ne se i nadqvam)
2. tq da me haresva
3. da e qka(se pak i bez tva ne staa)
4. abe da razbira se pak ot seks![]()
(za6toto v tozi forum ima vaprosi ot sorta na "za6to gajeto mi ne moje da stigne orgazam" takava ne 6ta
)
Dominator !!
* - задължително
1. Да е заякнала
2. Да има месо около кокала*
3. Да изпира всякакви петна
4. Да готви закуска (в леглото), обяд и вечеря*
5. Да е тигрица в леглото*
6. Да не пита къде съм, с кого съм и т.н
7. Да има добри земеделски умения в сферата на копаенето на компири*
8. Да ми носи вестника*
9. Да носи килоти*
10. Винаги са ми харесвали тези девствени мустачки при жените.
I HAVE IT ALL!
mnogo sa malko takiva momicheta
Tu resteras toi mon amour,le seul,l'unique merveilleuse lumiere dans mon coeur qui ne s'eteindra jamais...
1. da moje da gotvi bobec
2. da mie 4iniite
3. da 4isti ku6tata
4. da ne hodi po muje
5. da pie
6. da pu6i
7. da psuva(osobenno durja na tova:P)
8. da stava diva kogato trqbva
9. da se bie s drugite jeni za mene:P
10.Da e gotina i oble4ena v bqlo da q pruskam s marku4:P
MNOGO LI E???
ako nekoq se e opoznala da svirka![]()
Брейййй как уцелииии!А аз си мислех,че няма да си намеря...майстора!!!?Първоначално написано от morsmordre