- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Среща в Бургас
wijdam che ne mojete da stignete do konsensus.
qvno datata shte e 09 :) ot 2 chasa ...
taka kato gledam vsichki shte doidat na tazi data
levon sigurno shte doide, anto,.. :)
vecherta shte otidem na karaoki :)
Пий Бира За Да Станеш Човек
На 9 ми е по-удобно щото вечерта заминавам на село ... жалко че LunaTriCk не можеискаше ми се да дойде ...
![]()
Мило..аз ...незнам..кaк..дa ти гo..кaжa..aмa мaй...aз..такoвa..aз..тe...OБИЧAM!
12...13...11...9...ае що не вземем да е направим на 6ти, а? Мене вчера ще ми е най-удобноТа последно казвайте кога, щото накрая нищо няма да се получи...и вечерта на караоки,а? Оооооо пак ще пея! Йеее! Ще поизпразня малко места
![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
q vernu se razberete pls ,4e sq trygvam za primorsko,i da znam koga da mina kym burgas![]()
Бу,ако искаш кат се разберем, щото май няа е скороПървоначално написано от *DeaTHri-BacK*
ще ти пратя смс...Само нз аз дали ще ходя...Ма се пак да знаеш, да си прецениш
![]()
Слушайте сега всички, няма да повтарям, стига сте ги сменяли тея дати, защото ми писна.Една среща не можете да организирате като хората.Срещата ще е на 13 от 14.30 на паметника!Това е!Без никаква смяна повече и без право на обжалване!Съжелявам много само за monka, която май няма автобуси, наистина много бих искала да се запозная с нея, но иначе пък много други хора може да не успеят да дойдат.Все пак Симонке, ако намериш превоз, ела!![]()
*DeaTHri-BacK* тебе те искам на първа линия там!Да дойдеш ей!Ако не знаеш къде е паметника,пиши ми едно ЛС с номера на ГСМ-а ти аз ще те взема от някъде.Само да не забравиш ей!![]()
alex & Ignis , и вас ги очакваме с най-голямо удоволствие.Само дано да прочетете темата.
Дано да се съберем голяма компания.Айде \/
Аз...
идвам,когато и да е![]()
![]()
ам ай бе :)
не мога да разбера защо не може всеки да направи един компромис, .. а гледа да му е удобно.
:P Posledno ne razbrah kude i koga, za6toto mnogo dati mnogo ne6to mi mina prez glavata. Tozi pametnik, za koito govorite - tozi pred Svobodniq universitet li e?
Uto - Az na teb sum ti surdita tuk ot edin krajputen klub ti pi6a, kolko kilometra izvurvqh ti daje otgovor ne mi dade dali me 4aka6!?!
Ej, i nikoj da ne mi otnema pravoto na objalvane!!!
Hajde, 4e Aleks s neturpenie 4aka sre6tata!
Вярвай в себе си и ще постигнеш всичко, което пожелаеш!
Ми 13 наистина е перфектно. Дано и бащата е дежуренНа Албена съм й пратила смс, защото тя днес май заминава. Писа, че има време и дотогава ще звънне. Та ако се навие да дойде, обещавам да я докарам жива и здрава до паметника
И Поля май също ще дойде. Е, добре, че беше Крисито да вкара малко ред в тая тема
![]()
mi chakam gi uj da kajat nqkva tvyrda data. zada moga da ti kaja dali shte te chakam tam :)`Първоначално написано от Ignis
vse pak ne sym tuka za mesec :)
inache .. za 13ti sym syglasen .. na mqsto sym :)
shte doida s krisi(nadupkaniq ezik) :)
и аз такаПървоначално написано от MaD_CaT*
![]()
a tebe te znaem .. vinagi .. "vyv kluba" :)
aa .. snoshti obache kvo izpusna .. :) neveroqten skok napravih .. :) shefa tam iskashe da me vzema za reklamno lice :P~
Някой ше
носи ли фотоапарат ? Или да взема ДигиТо на брата ?![]()
аз не можах да си намеря превоз и компания. затова ще трябва да ви разочаровам.
П.П. ето заради такива случаи не обичам да обещавам...
Но затова пък Главния реши да се изсипе![]()
йеезззПървоначално написано от Главен готвач от ТОХ, Б-с
![]()
И аз май ще дойда![]()
Е гледайте да се засечете с форумците от EgmontBulgaria ... И те имат среща днес в Бс пък може да се обедините![]()
![]()
![]()
moq paparak shte e v men :)Първоначално написано от MaD_CaT*