.
Затворена тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 136
    Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    яхахаха
    аз имам честта да пиша първа след срещата
    йееззз
    срещата мина страхотно според мен , всичко беше точно , имаше награда (втори сладолед) за този , който първи се оригне мощно ( от пръстите на краката )
    и познайте кой спечели бонус втори сладолед аз естествено
    после бих Анто на дарц , но това е друг въпрос
    всичко беше супер , надявам се скоро да има още една среща и Мад Кат да не закъснява толкова

Хахахахаха и аз останах доволна от срещата само....кога ли ше ни сложат снимките да се смеем? :P

А тези които не дойдоха - Пукайте се от яд беше мноу яко! :P

Мило..аз ...незнам..кaк..дa ти гo..кaжa..aмa мaй...aз..такoвa..aз..тe...OБИЧAM!

Повече от фен
    Град
    sOmEwErE iN mY dReAmS
    Аз...ъ-ъъъ-ъ
    ,такова..си мислех,че утре сме 13 ..ии тъй като преди обяд ме караха да върша "домашни задължения" вкъщи...и бях много измореничка...и към 14ч. си легнах да подремна малкуу..
    Ама..ме събуди Грахче,Аврилката,Криса...ли нз вече кои говориха с мен ииии отначало..не разбрах кой се обажда и за какво ме търси... и малко я набутах Грахче..няколко минути само задавах в-си от вида на : А?Ква среща бе?Днес кой ден сме?Къде сте?Аз...аз спа...неее... и т.н.
    Съжалявам и тука пред всички...че така закъснях...и благодаря все пак,че ме събудиха..да отида да се запозная с всички
    Беше мноооого фън

Хехехе... На мен страшно много ми хареса. С Венци се спукахме от лиготия, но така става като се съберем двамата. То после ще се види на снимките за какво става въпрос
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

Guest
    Срещата мина страхотно!
    Очарована съм. И съм много щастлива, че се запознах с толкова много готини хора.
    Радвам се и че успяхме да се съберем толкова много (15 човека).
    За тези, които им е любопитно какво сме правили накратко: ходихме на ресторантче (на по бира и пържени картофки) -> сладоледче -> плажче -> смях -> много снимки)))
    Абе колкото и да ми се иска да ви опиша колко ми беше приятно и весело не мога...
    Е, все пак ако можете да си добиете някаква представа от снимките. Заповядайте: http://photos.yahoo.com/anton_896

П.П.
    Да отбележа само, че това са снимките само от единия апарат!
    Чакаме и останалите от Алекс)

Много беше готинко на срещата. И аз супер се радвам, че се запознах с толко хора Жалко за ЛунаТрик и Монка единствено Обаче беше яко зарибено верно
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Супер фен
    Я вземете кажете кои кои е, че аз само Уто, Криса, Линкито, Алекс и Ива познах...
    другите кои са? Ааа и Cyber... познах :P
    А момичето с бялата блузка май е Mad Cat
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Аз съм откачалката с тениска TeenProblem. Последната снимка е... моят бюст.
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

Повече от фен
    Град
    Ямбол
    Аз всичките ва познах пък :P :P :P :P
    Спешъл тенкс на Хот Гърл де Тя имаше търпението да ми каже кой кое от тези дето незнаех
    In such ugly times, the only true protest is beauty!

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    яхахаххаа
    ся гледам снимките от апарата на Анто и се пукам от смях , с нетърпение чакам и тези от Алекс яхаххах лудница

Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна
    MIHHahhAAAhhAaA :))~

koi iska oshte sladoled? :)~
    Пий Бира За Да Станеш Човек

Фен
    Град
    Sozopol/Varna
    Samo da uto4nq:
    1.Aparata e na Utopia(Venci) a ne moi
    2.Snimkite nqma kyde da gi ka4a taka 4e da gi teglite
    3.Tezi na saita v yahoo sa mnogo mnogo umaleni.Prepory4vam da si gi vzemete s originalnata golemina (obshto sa 135 MB).
    4.Za horata ot BS i regiona ... moje da mi zvynnete na 0887/089128 i da se ugovorim nqkyde da vi donesa CD sys snimkite ... shte piinem po 1 kafe i taka :P

http://photos.yahoo.com/anton_896/ - tam sa snimkite v umalen, kofti vid.

Poslepis:
    ako nqkoi nameri kyde da sloja 135 MB s udovolstvie shte gi upload-na

Фен
    Град
    Sozopol/Varna
    PS: LiNkiN4eTo ae se vidim pak nqkoi den da te biq i na darts i na biliard ... az prosto bqh razseqn togava ... vse pak cql den na work ... ne sym kato vas kurotist :P

AnTo Аааз искам снимкитеее!!! Кажи кога ще се видим да ми ги дадеш

А това момиче кое е? Симпатяга е:
    http://pg.photos.yahoo.com/ph/anton_...71.jpg&.src=ph
    http://pg.photos.yahoo.com/ph/anton_...85.jpg&.src=ph
    Айде някой да каже отляво-надясно кой кой е на онази снимка, на която сте всички!
    Аз познах само 5-6 човека
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Супер фен
    Ми това мисля, че е MaD CaT ако не ме лъжат очичките.
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Анто няма проблем , когато кажеш 0899 66 15 22 - за всички , които искат да се видим
    BABY_SEXY_GIRL това е Мад Кат

LiNkiN4e, айде плс ми кажи на тази снимка отляво-надясно кой кой е ПЛС!
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Такам ... Най-вляво е Грахче, да нея ^AvRiL^LaViGnE^, с червената тениска е Ollas, с бялата рокличка Ingrid, до нея Alex, онуи горе съм аз , до мен със синия потник е LiNkiN4eTo, после са DiEsEl_GiRl4eTo и Поля, най-долу в ляво Главен Готвач на ТОХ-Бс, до него е MaD_CaT, с шапката е aBnOrMaL_BaBy, този долу е AnTo, а над него е Utopia

май сме това

Guest
    BABY_SEXY_GIRL
    Обяснявам:
    Първата от ляво надясно със синьото потниче и дънките е Грахче; до нея съм аз; до мен с тениската на ТийнПроблем е StrangerGirl (Оля); до Оля с бялата рокличка е Ignis (Ивето); до Ивето е нашия обичан админ Алекс; до Алекс отгоре със синьото потниче и черната пола е откаченото Линкинче; най-отгоре е Malko_Momiche; долу до Линкинчето е Diesel_Girl4eto (Другото Иве); до нея е Поля (тя не влиза в сайта); отдолу първото седнало момченце със шарената ризка е Готвач от ТОХ Б-с; до него е MaD_CaT* (Мониту); а в нея е седнала Криска (aBnOrMaL_BaBy); отдясно с дънкито и бялата блузка с зелени ръкавчета е АнТо; над него е Утопиа (Венциииии)
    Еми това бяхме май...
    Надявам се, че успяхте да разберете кой кой е

Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна
    ae .. koit bil bil ..
    koit ql sladoled, ql :) vseki imashe vyzmojnoshnost da se urigne malcina uspqha :)~

revansh na bilqrd i dart vinagi :)
    sledvashtiq pyt na bilqrd-a mislq da vi razbiq .. ;)))
    naprao shte vi .... napukam topkite ;)
    Пий Бира За Да Станеш Човек

Фен
    Град
    Sozopol/Varna
    Malko^Momiche vseki den ot 9:00 do 16:30 (bez nedelq) moje da me namerish na 056/810214 - tva mi e slujebniq telefon.A 24 4asa na 0887/089128.Zvynni da se ugovorim ... shtoto az da ti kaja neshto ... ti moje da ne mojesh ... po-dobre da imame direktna vryzka v realno vreme .Na slujebniq telefon sym samo az.Nqma problem da zvynnesh

Фен
    Град
    Sozopol/Varna
    Главен готвач от ТОХ, Б-с Samo ti imash tozi problem s snimkite.Moeto mnenie e ... ne se zanimavai ... zvynni mi na telefonite koito sym ostavil prez 1 tema i shte ti gi dam na CD ... ili si donesi nqkvo RW.

AnTo хуу щи звънна

Повече от фен
    Град
    sOmEwErE iN mY dReAmS
    Ами...дам,разкрихте ме
    аз съм с бялата блузка..с полата и със сините кецки
    Ам...АнТо аз искам реванш за билярда...тогава просто не бях във форма..а пък и бързах за среща :P ...тъй че следващия път The Victory will be mine
    Та на този реванш може и снимчиците да ми донесеш...аз ще си изчакам реда спокойно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си