- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Среща в Бургас
яхахаха
аз имам честта да пиша първа след срещата
йееззз![]()
срещата мина страхотно според мен , всичко беше точно , имаше награда (втори сладолед) за този , който първи се оригне мощно ( от пръстите на краката)
и познайте кой спечели бонус втори сладолед![]()
![]()
аз естествено
![]()
после бих Анто на дарц , но това е друг въпрос
всичко беше супер , надявам се скоро да има още една среща![]()
![]()
и Мад Кат да не закъснява толкова
![]()
Хахахахаха и аз останах доволна от срещатасамо....кога ли ше ни сложат снимките да се смеем? :P
А тези които не дойдоха - Пукайте се от яд беше мноу яко! :P![]()
![]()
Мило..аз ...незнам..кaк..дa ти гo..кaжa..aмa мaй...aз..такoвa..aз..тe...OБИЧAM!
Аз...ъ-ъъъ-ъ
,такова..си мислех,че утре сме 13 ..ии тъй като преди обяд ме караха да върша "домашни задължения" вкъщи...и бях много измореничка...и към 14ч. си легнах да подремна малкуу..![]()
Ама..ме събуди Грахче,Аврилката,Криса...ли нз вече кои говориха с менииии отначало..не разбрах кой се обажда и за какво ме търси...
и малко я набутах Грахче..няколко минути само задавах в-си от вида на : А?Ква среща бе?Днес кой ден сме?Къде сте?Аз...аз спа...неее... и т.н.
![]()
Съжалявам и тука пред всички...че така закъснях...и благодаря все пак,че ме събудиха..да отида да се запозная с всички![]()
Беше мноооого фън![]()
Хехехе... На мен страшно много ми хареса. С Венци се спукахме от лиготия, но така става като се съберем двамата. То после ще се види на снимките за какво става въпрос![]()
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Срещата мина страхотно!
Очарована съм. И съм много щастлива, че се запознах с толкова много готини хора.
Радвам се и че успяхме да се съберем толкова много (15 човека).
За тези, които им е любопитно какво сме правили накратко: ходихме на ресторантче (на по бира и пържени картофки) -> сладоледче -> плажче -> смях -> много снимки)))
Абе колкото и да ми се иска да ви опиша колко ми беше приятно и весело не мога...
Е, все пак ако можете да си добиете някаква представа от снимките. Заповядайте: http://photos.yahoo.com/anton_896
П.П.
Да отбележа само, че това са снимките само от единия апарат!
Чакаме и останалите от Алекс)
Много беше готинко на срещата. И аз супер се радвам, че се запознах с толко хораЖалко за ЛунаТрик и Монка единствено
Обаче беше яко зарибено верно
![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Я вземете кажете кои кои е, че аз само Уто, Криса, Линкито, Алекс и Ива познах...
другите кои са? Ааа и Cyber... познах :P
А момичето с бялата блузка май е Mad Cat
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Аз съм откачалката с тениска TeenProblem. Последната снимка е... моят бюст.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Аз всичките ва познах пък :P :P :P :P
Спешъл тенкс на Хот Гърл деТя имаше търпението да ми каже кой кое от тези дето незнаех
![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
яхахаххаа
ся гледам снимките от апарата на Анто и се пукам от смях , с нетърпение чакам и тези от Алекс яхаххах лудница![]()
MIHHahhAAAhhAaA :))~
koi iska oshte sladoled? :)~
Пий Бира За Да Станеш Човек
Samo da uto4nq:
1.Aparata e na Utopia(Venci) a ne moi
2.Snimkite nqma kyde da gi ka4a taka 4e da gi teglite
3.Tezi na saita v yahoo sa mnogo mnogo umaleni.Prepory4vam da si gi vzemete s originalnata golemina (obshto sa 135 MB).
4.Za horata ot BS i regiona ... moje da mi zvynnete na 0887/089128 i da se ugovorim nqkyde da vi donesa CD sys snimkite ... shte piinem po 1 kafe i taka :P
http://photos.yahoo.com/anton_896/ - tam sa snimkite v umalen, kofti vid.
Poslepis:
ako nqkoi nameri kyde da sloja 135 MB s udovolstvie shte gi upload-na![]()
PS: LiNkiN4eTo ae se vidim pak nqkoi den da te biq i na darts i na biliard ... az prosto bqh razseqn togava ... vse pak cql den na work ... ne sym kato vas kurotist :P
AnTo Аааз искам снимкитеее!!! Кажи кога ще се видим да ми ги дадеш![]()
А това момиче кое е? Симпатяга е:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anton_...71.jpg&.src=ph
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anton_...85.jpg&.src=ph
Айде някой да каже отляво-надясно кой кой е на онази снимка, на която сте всички!![]()
Аз познах само 5-6 човека![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Ми това мисля, че е MaD CaT ако не ме лъжат очичките.
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Анто няма проблем , когато кажеш0899 66 15 22 - за всички , които искат да се видим
![]()
BABY_SEXY_GIRL това е Мад Кат![]()
LiNkiN4e, айде плс ми кажи на тази снимка отляво-надясно кой кой еПЛС!
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Такам ... Най-вляво е Грахче, да нея ^AvRiL^LaViGnE^, с червената тениска е Ollas, с бялата рокличка Ingrid, до нея Alex, онуи горе съм аз, до мен със синия потник е LiNkiN4eTo, после са DiEsEl_GiRl4eTo и Поля, най-долу в ляво Главен Готвач на ТОХ-Бс, до него е MaD_CaT, с шапката е aBnOrMaL_BaBy, този долу е AnTo, а над него е Utopia
май сме това![]()
BABY_SEXY_GIRL
Обяснявам:
Първата от ляво надясно със синьото потниче и дънките е Грахче; до нея съм аз; до мен с тениската на ТийнПроблем е StrangerGirl (Оля); до Оля с бялата рокличка е Ignis (Ивето); до Ивето е нашия обичан админ Алекс; до Алекс отгоре със синьото потниче и черната пола е откаченото Линкинче; най-отгоре е Malko_Momiche; долу до Линкинчето е Diesel_Girl4eto (Другото Иве); до нея е Поля (тя не влиза в сайта); отдолу първото седнало момченце със шарената ризка е Готвач от ТОХ Б-с; до него е MaD_CaT* (Мониту
); а в нея е седнала Криска (aBnOrMaL_BaBy); отдясно с дънкито и бялата блузка с зелени ръкавчета е АнТо; над него е Утопиа (Венциииии
)
Еми това бяхме май...
Надявам се, че успяхте да разберете кой кой е![]()
ae .. koit bil bil ..
koit ql sladoled, ql :) vseki imashe vyzmojnoshnost da se urigne malcina uspqha :)~
revansh na bilqrd i dart vinagi :)
sledvashtiq pyt na bilqrd-a mislq da vi razbiq .. ;)))
naprao shte vi .... napukam topkite ;)
Пий Бира За Да Станеш Човек
Malko^Momiche vseki den ot 9:00 do 16:30 (bez nedelq) moje da me namerish na 056/810214 - tva mi e slujebniq telefon.A 24 4asa na 0887/089128.Zvynni da se ugovorim ... shtoto az da ti kaja neshto ... ti moje da ne mojesh ... po-dobre da imame direktna vryzka v realno vreme.Na slujebniq telefon sym samo az.Nqma problem da zvynnesh
![]()
Главен готвач от ТОХ, Б-с Samo ti imash tozi problem s snimkite.Moeto mnenie e ... ne se zanimavai ... zvynni mi na telefonite koito sym ostavil prez 1 tema i shte ti gi dam na CD ... ili si donesi nqkvo RW.![]()
AnTo хуу щи звънна![]()
Ами...дам,разкрихте ме![]()
аз съм с бялата блузка..с полата и със сините кецки![]()
Ам...АнТо аз искам реванш за билярда...тогава просто не бях във форма..а пък и бързах за среща :P ...тъй че следващия път The Victory will be mine![]()
Та на този реванш може и снимчиците да ми донесеш...аз ще си изчакам реда спокойно![]()