- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- na kolko godini zagubihte devstvenosta si?
az sym na 13.Devstvena sym i 4esno da vi kaja se gordeq s tova.Mnogo hora kazaha 4e na tazi vyzrast e rano-podkrepqm gi.No az nikogo ne moga da spra![]()
za6to pita6 be da ne bi.......
Първоначално написано от a6li_33
4eta i se 4udq da se smeq li, da pla4a li... Koy se proebava na 13, be da vi takovam u zaycite eblivi!
Az sum na 15, devstvena i toq fakt ne me pritesnqva (:
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
на 10![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе, дяца бива ли така по на 12год до оня ден се напикавахте в гащите ми и секс почнахте да правитеАз на 12 бех футболистче и исках да стана като Стоичков и въобще не ми е минавало през главата за момичета и др. такива работи. Атрофирате
![]()
ахХАХАха
15 i polovinaa
e are stiga de takiva temi s lopata da gi rinesh ...na 13 ....shto
![]()
Колкото по-малко знаеш,толкова по-дълго живееш!!!Obojavam da Lizkam picheta....
Vie ne ste na red!!! Kakvo e tfa sex na 12-13?!!?
Spored men ste niamali detstvo(tia,deto sa go pravili tolkova rano)... Ili 50%lajete ili ne6to vi hlopa daskata... Az ne bih se gordiala s podoben fakt i 6tiah da se sramuvam ot tapotata si...
Е, освен ако не си момчеАз на 14, сега съм на 17, и го направих със една по-голяма от мен и доста по-красива... Е, това ако не е за изфукване
![]()
Ами...всеки го прави тогава когато се почувства готов и когато намери човека...или по-просто от любопитство. Аз бях на 14 и все още смятам, че ако бях изчакала поне още малко време щеше да е по-добре....
П.С. Съветвам момичетата на по 13 14 годинки да не избързват...има време за всичко.
На 10
на 15
Az na 14.. i ne6to ot men..iz4akaite podhodq6tiq i go napravete samo,ako go jelaete istinski.. vazrasta ne e ot zna4enie..
на 9 със съседкатаи до сега на 29 още не съм правил
прочетох всички мнения и ето какъв е резултата за сега:
на 9год.-1човек
на 10-3ма
на 11-4ма
на 12-4ма
на 13-15 човека
на 14-30 човека
на 15-50 човека
на 16-17 човека
на 17-6 човека
на 18-3ма
на 19-1
тфа са до тук
po4ti 18
Mi az, se pak az na 19 s edna jena na 65, no kakvo da pravim,taka se sluchi,.. no taka i ne namerih jena do sebe si, ...
se pak,.. moga da pomogna s nekoi savet,.. neznam, no na 14 ili 15 ili do 18 ne go razbiram tova , iavno zashtot az na 19 i to s po - golqma i s po - golemi problemi.
Kogato iskate i po vsqkfi vaprosti, moje da gi obsadim.Anonimnostta e garantirana
Първоначално написано от Хаш консун
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Vie ste ludi!!!!!!!!!!!!!!!
Беше много яко с едно кучеПървоначално написано от sweet love
Днес на рождения ми ден, на 21. Готин подарък.
Само че не изпитвах любов към момичето (по-скоро ми е приятелка) и явно не бях достатъчно отпуснат и възбуден, мислех за други неща, и не можах много да го надървя. Малко неприятно в началото, но тя помогна, и накрая си свърших работата.
Тоест, не е задължително първия път да свършиш за секунди.
am az na 18 godini
Jenite ne sa hora!!! Imam i dokazatesltvo!!! Q kaji 4ovek v jenski rod !?!?! :Pppp bY SaD-MaN
sweet love i az kato teb s brat4edka mi na 12 o6te zagubih devstvenosta si ama si be6e ot lubopitstvone e ot drugo a sega ne se 4uvstvam hi4 dobre . kakvo ot tva kato se ..takova6 na 12 ili 13 4e tova da ne vi e 6eker maalata we ili STOLIPINOVO. tam cqloto semeistvo si pravi orgii. na 16 e nai dobre spored men a za mom4e na 17 da se e**
ROCK will save the world
e vqrno 4e koi kogato se po4uvstva gotov,no tva na 9 ili na 10 i 11 12 13 14 pak mi se vijda malko!!ta nie ne sme se razvili o6te be!az na 9 voob6te ne sam znaela kvo e tva hui sigurno e moje da vi se struvam staromodna no tva ne go razbiram!savet:izjiveite si detsvoto be hora tolkova e cenno 6e se 4uklqvite cql jivot!!