- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- na kolko godini zagubihte devstvenosta si?
14
Когато бях още пичлигар чикиджия (демек в детската градина). Ена мома ми вика че сум бил симпатичен и аз и викам ела мацо под масата. И така стана работата от тогава се пристрастих кум а..... секс.
Любя Вскички АНИта по света.
Навлезте дълбоко в тях за да ги обикнете и вие!
Проблем имаш ли??? Не мога да разбера къф ви е проблема на всички и кфа е тая мания да се ровите в живота на другите...щом тя е сметнала че е готова за тфа какъв подяволите ти е на теб проблема?? Времената се менят за добро или за лошо и това е невъзвратим процес не можеш да спреш времето ..... принципите и моралните норми се променят както и всичко друго...вече не се прави секс само след женитбата!! И според мен 13 години е твърде рано но това си е тяхна работа!(трес)!(трес)!(трес) Ако и не съжаляват за това тогава ти нямаш никакво право на глас по въпроса!!Първоначално написано от DitmataMC
15
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
na 19
Imagination is the only weapon against reality!
na16,no o6te ne
az puk moga da ti kaja 4e q zagubih na 14 i NE SAJALQVAM a ti na 16 i qvno sujalqva6 makar i malko....i sry mn ama kuv e izvoda??? ne zavisi ot vazrastta a ot pri4inata poradi koiato go pravi6 ako e ot lubopitstvo i na 30 da e pak 6te e tupo dokato ako go napravi6 za6toto obi4a6 nqkogo za6toto iska6 da mu dostavi6 udovolstvie i da dostavi6 udovolstvie i na sebe si i se 4ustva6 gotova togava nikoga ne e rano!prosto ne e vajna vuzrastta a naglasata! hora ne moga da razbera za6to sexa trqq se priema edva li ne kaot ne6to lo6o i ne6tu keoto trqq se izbqgva i otlaga... az ne mislq taka i spored men kogato se 4ustvate gotovi i naistina go iskate ne se pritesnqvaite i pravete kakvoto 4ustvate 4e e pravilno se pak...jivota e kratukПървоначално написано от luda_glava_f
p.s. sry ako sum obidila nqkoi no prosto izrazih mnenie peace
На 15 и две седмици![]()
![]()
Всичко започва с началото на края....
17
Don't ever leave the one you love for the one you like, because the one you like will leave you for the one they love!
na 15
На 15![]()
П.П. Към автора на темата: можеше поне анкета да сложиш вместо всеки да поства мнение с цифра![]()
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
emi az bqh na 14![]()
![]()
Az o6te ne sym q izgubila.No mnogo sym liubopitna da razbera kakwo e!Nqkoi 6te mi kaje liiii?
na 12 i dva meseca,no ne sajelqvam
![]()
Vdigni o4i vij tozi svqt,jivotat dnes varvi napred a ne na zad!
на 15
Az sum na 16 godinki---otvori mi se 1 vuzmojnost kogato bqh na 15- oba4e priatelkata mi spe6no trqqshe da se pribere i ne stana rabotata no kakto i da e smqtam 4e trqq go napraish koga se 4ustvash gotov a ne da se praish na Gazar i da se ebesh kato si oshte lape!
na 15 i 4 meseca![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Не помня, бях много пиян![]()
Ям, Пия, Еба, Бия!!!
zavisi dali momi4eto e gotovo psihi4eski.Tuk godinite ne sa vajni!![]()
ina4e az na 15![]()
епа аз на 5 еба го тогава се самойзнасилих , по4наа да ме помпат у газо на 12 ебаа го кур за гасо
Точка 11 от правилника!
Благодаря.
Moderated by BABY_SEXY_GIRL
epa ebaaa go az sam tap na gaz mai!
Хора как на 12 ще се ебете бе много сте малки , не че сам ви баща или някъв роднина ама замислете се на 12-13 и мислете за секс ами представете си ако презерватива му се скъса и кво става после ...Майтапа на страна това последното е малко тъпо но на един приятел му се скъса найстина ... Но какво ви занимавам ебете се на колкото искате
![]()
На 15...и аз нз дали съжелявам...Може би единствената причина,че съжелявам, е че не го направих с някого,когото обичам,ама нз дали такъв човек ще има някога.А и на 30 да бях щеше да ме е малко яд че съм изгубила тази малка психическа част от себе сиНо май се връщам само с пеперудки в стомаха към този спомен...