- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- na kolko godini zagubihte devstvenosta si?
15
Edno e da si WANKSTA drugo e da si GANSTA!!!
Bratleta molq vi sexa ne e na 1-vo mqsto a na 2-to.....
Na 1-vo e sexa s lubov!!!
ми то е малките селца и в големите градове сичко е възможноПървоначално написано от SuperGlue{F}
аномалий сякви![]()
На 13 с една дето беше на 24още ми е непонятно как стана тоя номер ама...а за проебаването на момичетата от рано...въпрос на личен избор.Вече повечето морални ценности и задръжки ги няма в днешният свят и това голямо знаение няма освен за родителите.Важното е да се пазиш,че гафовете на такава възраст не са много приятни.Единственото гадно е когато някоя на 13-14 години се изчука с някой на 25 и нагоре...
аз на 14 той на 16...детска радост, бенгалски огън![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
mi as na 14![]()
Kakvoto i da stava na men vse mi stava:}
Eми и аз като тебеПървоначално написано от х
![]()
![]()
eeeee...ne na 12 e ve4e opasno be momi4e...ne 4e si izpitala ne6to,daje ni6to,osven bolkata,ama vajnoto e,4e si go napraila..to tva e bil i povodat.Az na 14 i ne sajalqvam,za6toto be6e s nai-dobrata mi priqtelka i si izkarahme strahotno,daje i sega si izkarvame ponqkoga kato sme na zor)) samo vnimavaite i izpolzvaite prezarvativi(samo ne Lifestyles)
Еми ръката ми още беше малка!-простичко и ясно
Бог взел от другите за да даде на мен !!!100%-ов,НАТУРАЛЕН, ИСТИНСКИ МЪЖ ,миришещ едновремено на скъп парфюм и ПОТ - ТОВА СЪМ АЗ,човек с вкус[ям секви помии] - Ако те кефя [ама на МАКС] - пиши ми на ЛС ако не - запази мнението си за теб!!!
i az takaПървоначално написано от not_perfect_f
na mene qko mi se prai oba4e v Sand nema momi4eta det sa gotovi kato pove4eto ot foruma(ne 4e iskam da vi obida)
i o6te na 15 ne sam go pril i si karam na qkio 4ikii
vie ste ludi be. Moita pishka na 13-14 godini beshe 7-8 santa. Kak moe se ebete na takaa vuzrast![]()
ti llud li si e... as ot kam 5-ti klas na sam se radvam na daljini nad 13sm...
--- Been so long whit the best that I am no longer like the rest ... I've become the best ---
Suvsem seriozno ti govorq we pich, az do 13-14 godi6na vurrast mi beshe mnogo malka pishkata i mnoo se pritesnqvah. Daje edin put sluchaino mi praiha nqkaf pregled , deto gledat po ochite i kazvat kfo ti ima. I nqkaf lekar kat me pregleda i vika "Zabelqzal li si che testisite ti sa po malki ot na vrustnicite ti", kaza mi che imam problem i mi predpisa nqkfi hapcheta Jult kantarion i oshte nqkfi gluposti. TOgaaa mnoo se pritesnih, ama men po princip po kusno me hvana puberteta i ei go na ... sq sym na 17 i kura mi e blizo 18Първоначално написано от kaise
. Dosta kachih poslednite godinki
, nadqvam se da ne e sprql oshte rasteja :P
amm v noshtan a 15/16 godinadosta dobre se poly4i
mQL az na 15![]()
koGat0 sLyncEt0 sprE dA izGrQvA aZ spIryM dA 0bIChyM.. stUdEn0 tI E aZ s 0bICh tE ubLiChyM...
mm az na 15 :P![]()
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
na 15
na 16![]()
badgirl
да бе а аз на 10 без 11 месеца..ай стига.13 години..сестра ми е на 13 тя изобщо не мисли за такива работи.и кво дет сте се ебали на 14 години сте мноо готни а другите девтсвените са задръстенияци/чки.изживейте си детството недейте мислете за такива неща още има време за сичкоpeace
![]()
на 13 и малко
na 15 ...( na rojdenniq mi den po to4no :}} )
az se o6te ne![]()
na 12 sam :>
14 i poluvina nqkade
КАЗВАМ ГУ САМУ ДА ЗНИТИ
ДЕМЕК БЕЗ ДА СЕ МАИИТИ /маете/
ДА НЕ КАЖЕТЕ ЧЕ НЕ САМ ВИ ПРЕДОПРЕДИЛ
АКО С НЕЩО САМ ВИ ДОСАДИЛ
ТУИИ Е ЩОТ САМ СЕ НАПИЛ
DEMEK STIHOPLETEC SAM GOLQM
DA ZNAISH IMAM JELANIE DA TE IZQM
ee huav podarak sa ti izbarali weПървоначално написано от ScooTeR
![]()