.
Затворена тема
Страница 4 от 11 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 261
    Фен
    Град
    sofia
    на 13год.

Голям фен
    na po4ti 15 godini bqh
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Guest
    Тука 99 % лъжете като дърти цигани. Ебали сте се с ръчичките ви само Кой се опитвате да излъжете не ми е ясно. На 13-14 сичк исте се изебали хахахаха,да бе да. Некви дето пишат още "ас",вместо "аз" се били ебали

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    na 15 i malko
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Фен Аватара на adi_crazy
    Град
    само ЛЕВСКИ обичаме те
    Аз още съм девствена.Еми на 12 години съм, но чесно ви казвам,че ми се иска да съм на повече....искам да съм голяма пък

Град
    kv. Sarafovo
    az sled 20 dena 6te praq 15 no o6te ne sym si izgubila detsvenostta!No poneje si imam pr otdavna i mnogo go obi4am i toi mene a pyk toi ima den den edin den predi men i mislq 4e togava moje da stane ne6ty ..
    PraVete LuBov, a Ne VoiNa!!!

azzzzz
    Guest
    17

Цитирай Първоначално написано от Анонимен
    на 14
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

На 16. Смятам, че не съм сбъркала, наистина го исках. Ама съм съгласна, че не е хубаво твърде рано, преди 15-16 е просто глупаво, твърде малки сте още. А да не говорим,ч е колкото по-рано почнете, толкова повече се изхабявате. Сексът няма да ви се размине, закъде бързате?
    Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.

Guest
    na 14!

Аз скоро прая 16 ама не съм забърсал още за сичко си има време и място...

Ми на 15 и половина съм,но съм девствено,пък и изобщо не ме е срам от това.Смятам,че бързането е лишено от абсолютно всякакъв смисъл.Все пак имам още около 50 години за секс-за къде да бързам?Е,сигурно ще ми е скоро,но поне ще го направя с любов,а не един вид като задължение.

Ам се закрепих за 17-те и все си чакам.Имам си приятел,скойто ходим бая,но не сме правили секс.И все пак за мен не е на-важно дали ше имам дупка с бандерол както се изрази едно момиче или без.Според мен това е монт на любов,а не просто за бройка
    Passiontide
    An angel by my side
    But no Christ to end this war
    To deliver my soul from the sword
    Hope has shown me a scenery
    Paradise poetry
    With first snow I`ll be gone
    ~!You never told me goodbye~

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Тука 99 % лъжете като дърти цигани. Ебали сте се с ръчичките ви само Кой се опитвате да излъжете не ми е ясно. На 13-14 сичк исте се изебали хахахаха,да бе да. Некви дето пишат още "ас",вместо "аз" се били ебали

KaHaPa
    Guest
    Моето скромно мнение е че повечето моммиче бързат да си хванат още на 13-14 годинки някой "батко за да им разкаже играта на кратко" ама както и да, говорил сам си с момичета по тази тема и те са ми казвали че те били по улегнали ( "батковците" ) и затова ходили с тях а на 14-15-16 години били недорасли...Вярно е че момичетата се развиват по бързо но си помислете какво правите ... според вас какво ще намери един на 20-28 години във вас което не може да намери в негова врастница ? Според мен лесно се мамите и сте готови почти на всичко за него ... огледайте се по-добре и ще видите че няма само недорасли момчета от вашия набор а дори и ако поговорите на някоя сериозна тема може дори да се изумите от тях... До сега сам питал някои момичета кога са загули девственоста си почти всички отговориха на 14 години( винаги с по големи от тях ) а тези които са прекрачили тази възраст повечето все още са девствени... Незнам какво да кажа но обществото все по бързо се развива- миналия век на момичетата им идвал мензиса на 16-18 години в средата кам 15-17 а сега е кам 13-14 ... направете си изводите за развитието на днешното общество...Та сега по темата аз загубих девственоста си на 16 години и първоначално бях много объркан но с времето се свиква и всеки които е решил да си загуби девственоста еди си кога да забрави , нека да го направи на момента, да се отдаде напълно ... Дано сте силни психически и бързо преодолеете първите 2-3 пъти ... след това почва постепенно насладата ... но все пак на възраст 14-16 години да правиш редовно секс е малко пресилено защото докато станеш на едно достойна възраст колко опит и "бройки" ще имаш до тогава ... П.П. Не съм искал с никой нищо да засегна просто си изразих мнението надявам се поне на някои да му е харесало и да се замисли !

Ами реално погледнато аз имам какво да кажа върху въпроса с възрастта!Моя приятел е с 9 години по-голям от мен на 26 ,а аз съм на 17.Бях на 16,когато тръгнах с него и бих казала,че съвсем не е само за секса.Но зависи от човека,който е до теб!Така де
    Passiontide
    An angel by my side
    But no Christ to end this war
    To deliver my soul from the sword
    Hope has shown me a scenery
    Paradise poetry
    With first snow I`ll be gone
    ~!You never told me goodbye~

Guest
    Според мен,който 20-28 годишен ходи с момиче на 13-14-15 години е доста недорасъл или пък с някакви педофилски наклонности.Защото какво общо може да намери в едно дете ако не секса.Аз самата съм момиче и никога,ама никога не са ме привличали по този начин момчета,които са над 5 години по-големи от мен(не харесвам по-малки от мен,спокойно),въпрекич че вече съм на 18,а след тази възраст разлика от толкова години въобще не може да се смята за фрапантна,както ако си на 14-15.За връзка винаги съм търсела човек,с който да имаме общи интереси,теми за разговор,а затова е най-добре с момчето да сме на близки възрасти.Защото една връзка не се крепи само на секса,сексуалното привличане и нещата около него.Приятелството е важен елемент ако искате да сте дълго по-заедно.
    Може би мисля така,защото през целия си живот съм предпочитала за приятели момчетата и почти не имала приятелки,може би си е мое виждане за нещата.

всичко си е до човека,но както казах вече в някоя друга тема беше "батковците" винаги са бели на мода и сте продалжават да са.днескашно то мислене на 13-16 годишните е на виж какав батко си намерих, давами парички разкарваме с лъскавата кола, купувами каквото си поискам.що пак да не са наеба с него че да мога по далго да сам с него. еи това е днескашната младеш.сичко се оценява по материалното.а и зависта между девоиките е голяма всяка гледа да е над другата без значение на каква цена го получава.

п.с.кога ли сте се промени мисленето на тес хора.ако продалжават така НИКОГА.

аз пък като стана на 28 да речем изобщо няма да мисля за 13-15 годишни момичета... то аз сега съм на 16 и ми е тъпо да ми се натиска някоя 12-13 годишна нз що... ама според мен ако си под 18 години границата е 2 до 3 години не повече

хаха само таки си мислиш човек.една девоика на 15-16 кадо доиде при теп сас 5 см. пола и с големи гарди и като ти хареса не сте и обарниш внимание ами даже сте е 4ерпиш с цел да е вкараш в леглото макар и за една вечер

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^PAVE^
    всичко си е до човека,но както казах вече в някоя друга тема беше "батковците" винаги са бели на мода и сте продалжават да са.днескашно то мислене на 13-16 годишните е на виж какав батко си намерих, давами парички разкарваме с лъскавата кола, купувами каквото си поискам.що пак да не са наеба с него че да мога по далго да сам с него. еи това е днескашната младеш.сичко се оценява по материалното.а и зависта между девоиките е голяма всяка гледа да е над другата без значение на каква цена го получава.

п.с.кога ли сте се промени мисленето на тес хора.ако продалжават така НИКОГА.
    Просто времената са такива.Не мисля,че това щес е оправи бързо,тъй като тези девойки ще учат един ден и дъщерите си така.Повечето жени водят паразитно съществуване,за съжаление.

Фен Аватара на UnBornKb
    Град
    Ямбол
    на 15
    At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!

Голям фен
    Град
    Ямбол
    15

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си