- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- na kolko godini zagubihte devstvenosta si?
Първоначално написано от Анонимко
Браво, за мене ти си една жена с ясно изразени цели и най-вече характер! Незнам но почти винаги е било така по малки момичета с по-големи момчета лошото е само че това продължава...Добре секса и материалното ще го забравим, но си помислете един ден, за момичетата, като станете на по 20-25 години и искате да ходите с някои на вашата възраст а той ходи с някоя на 15-16 години... какво ще си кажете за него или още по добре запитайте се как ли е изглеждало вашето поведение когато той самия е бил на толкова и е гледал с какви ходите ... Извинявам се на модератора че пиша вече 2 поредни мнения без да съм се регистрилар и че това няма нищо общо с темата ! За мен разликата 2-3 години се приема но не повече а да загубиш девствеността си от 14-15 годишни нз 14 години ми се виждат твърдо рано ( не казвам че и аз не искал но вече някак ми се преобърна мисленето ) За мене 16-18 години е напълно нормално да почнеш полов живот но не и постоянен ... П.П. Мое мнение![]()
на 16
дам тва е чистата истина, но за сажаление това ни е мисленето на младите хора,ставаш на 14 и почваш яко полов живот.и кво после се хвали на приятелките си ето на вече не сам девствена нешо повече съм от вас.Но и ние момчетата имаме до някаде вина де, и тя е че неможим в някои случаи да отказваме на такива работи.даже има случаи когато момчето настоява да го направят и тя кво да праи нали си мисли че го обича и тои уж нея и му дава и накрая аи шута и чао.
п.с.това си е лично мое мнение въз основа на това което сам видял и пробвал.
Абе честно казано до сега не познавам такива който вече не са девствени и да се хвалят, изглежда в такава среда сам попаднал, но след като изгубиш девствеността си ставаш друг човек, пробразяваш се и трябва да имаш психика(поне така мисля де) на едно 14 годишно дете едва ли му е развита психиката толкоз добре.
Na 17 i nqkolko meseca![]()
"Да oбичаш е да изпитваш удоволствие от щастието на oбичания човек!":КuP4eB OБИЧАМ TE!!!
Ave bahti kurvetata ima tuka .. kak na 14 - 15 6e po4vatre da praite sex be da ne govorq za nqkoi na 13 .. to na taz vuzrast sigurno o6te iskate razre6enie ot mama i tatko kato izlizate nqkude![]()
![]()
![]()
e i az na 14![]()
Don`t try to fix me i`m not broken!
[/url]
az o6te sym si devstvena :P :P :Paz sym o6te nevinna hihihi
![]()
![]()
![]()
azo6te ne sam a sam na 15strah me e
OUT...СтРаХ мЕ Е оТ пРаЗнОтАтА В СъРцЕтО оБиЧах вСе БеЗ оСтАтЪк,нЕ мИ оСтАнА нИщО иСтИнСкО,нЕ вЯрВаМ В НиКоГо и нИщО,нЕ сМеЯ вЕчЕ дА оБиЧаМ ~!~
И някой ти повярва...? Мислиш лиПървоначално написано от QuEeN_of_SoRroW
na 14![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
na 14. s edno mom4e, koeto poznvah ot skoro no mnogo se obichahme
mi ilqnke kvo da ti kaja na 13 q zagybix![]()
Еми аз ще я загубя довечера така че...
Momicheta, neznam ama me strqskate...Zamislete se zashtom om4eta na 15 godini i nagore vi kazvatche ste kurvi zashtoto ste praili sex na 13-14... Azsamata zagubih 'pogreshka' devstvenostta si na 13,no znaeh che ne mi evremeto oshte i izchakah da stana na 16 predi da pochna redovno da go pravq.i se chuvstvam superdobre nikoi ne mie kazval che sum zadrustena....Sega naistina obicham sexa.
mi na 13 ..beshe valnuvashto i navivashto i nishto osobenno deto e po sladko i po barzo se svarshva...ina4e sex kato sex be...
Pravq vsi4ko s lubov i kef ,ako nqma jelanie nqma nujda da opitvame sladoto mi momi4e...kolkoto po -malko znaesh -tolkova po-dalgo jiveesh
na 14 i MNOGO SAJELQVAM!To si be6e po4ti iznasilvane de...
![]()
![]()
![]()
Ебах на 13 за пръв път!
Мъжа се познава по делата!
*
Бъди Мъж и на думата си дръж!
*
Думата е равна на договор!
*
Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!
*
Само Благородните и ШироСкроените хора успяват!
*** БАННАТ, НО ХИТЪР КАТО Щирлиц -е това е БОРЧЕто!
emm..az na 14 sushto to e neshto kato tradiciq taka kato 4eta mneniqta![]()
Na 15...![]()
Don't cha wish your girlfriend was a freak like me? :P
Една лелка ме бутна зад щанда на хоремага на село и ми сабу гащетата,когато бях на 11.Честно казано...травмите още не се преминали.![]()
![]()
БИЗНЕСМЕН-ПАТРИОТ
365 ama oshte ne sam siorna![]()
11 g v 4 klas na edin kupon.