.
Затворена тема
Страница 5 от 11 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 261
    KaHaPa
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Според мен,който 20-28 годишен ходи с момиче на 13-14-15 години е доста недорасъл или пък с някакви педофилски наклонности.Защото какво общо може да намери в едно дете ако не секса.Аз самата съм момиче и никога,ама никога не са ме привличали по този начин момчета,които са над 5 години по-големи от мен(не харесвам по-малки от мен,спокойно),въпрекич че вече съм на 18,а след тази възраст разлика от толкова години въобще не може да се смята за фрапантна,както ако си на 14-15.За връзка винаги съм търсела човек,с който да имаме общи интереси,теми за разговор,а затова е най-добре с момчето да сме на близки възрасти.Защото една връзка не се крепи само на секса,сексуалното привличане и нещата около него.Приятелството е важен елемент ако искате да сте дълго по-заедно.
    Може би мисля така,защото през целия си живот съм предпочитала за приятели момчетата и почти не имала приятелки,може би си е мое виждане за нещата.

Браво, за мене ти си една жена с ясно изразени цели и най-вече характер! Незнам но почти винаги е било така по малки момичета с по-големи момчета лошото е само че това продължава...Добре секса и материалното ще го забравим, но си помислете един ден, за момичетата, като станете на по 20-25 години и искате да ходите с някои на вашата възраст а той ходи с някоя на 15-16 години... какво ще си кажете за него или още по добре запитайте се как ли е изглеждало вашето поведение когато той самия е бил на толкова и е гледал с какви ходите ... Извинявам се на модератора че пиша вече 2 поредни мнения без да съм се регистрилар и че това няма нищо общо с темата ! За мен разликата 2-3 години се приема но не повече а да загубиш девствеността си от 14-15 годишни нз 14 години ми се виждат твърдо рано ( не казвам че и аз не искал но вече някак ми се преобърна мисленето ) За мене 16-18 години е напълно нормално да почнеш полов живот но не и постоянен ... П.П. Мое мнение

Град
    Пловдив
    на 16

дам тва е чистата истина, но за сажаление това ни е мисленето на младите хора,ставаш на 14 и почваш яко полов живот.и кво после се хвали на приятелките си ето на вече не сам девствена нешо повече съм от вас.Но и ние момчетата имаме до някаде вина де, и тя е че неможим в някои случаи да отказваме на такива работи.даже има случаи когато момчето настоява да го направят и тя кво да праи нали си мисли че го обича и тои уж нея и му дава и накрая аи шута и чао.

п.с.това си е лично мое мнение въз основа на това което сам видял и пробвал.

KaHaPa
    Guest
    Абе честно казано до сега не познавам такива който вече не са девствени и да се хвалят, изглежда в такава среда сам попаднал, но след като изгубиш девствеността си ставаш друг човек, пробразяваш се и трябва да имаш психика(поне така мисля де) на едно 14 годишно дете едва ли му е развита психиката толкоз добре.

Голям фен
    Град
    Gabrovo
    Na 17 i nqkolko meseca

"Да oбичаш е да изпитваш удоволствие от щастието на oбичания човек!":КuP4eB OБИЧАМ TE!!!

baTkoTo
    Guest
    Ave bahti kurvetata ima tuka .. kak na 14 - 15 6e po4vatre da praite sex be da ne govorq za nqkoi na 13 .. to na taz vuzrast sigurno o6te iskate razre6enie ot mama i tatko kato izlizate nqkude

e i az na 14
    Don`t try to fix me i`m not broken!
    [/url]

az o6te sym si devstvena :P :P :P az sym o6te nevinna hihihi

Град
    sofia
    azo6te ne sam a sam na 15 strah me e
    OUT...СтРаХ мЕ Е оТ пРаЗнОтАтА В СъРцЕтО оБиЧах вСе БеЗ оСтАтЪк,нЕ мИ оСтАнА нИщО иСтИнСкО,нЕ вЯрВаМ В НиКоГо и нИщО,нЕ сМеЯ вЕчЕ дА оБиЧаМ ~!~

Цитирай Първоначално написано от QuEeN_of_SoRroW
    e i az na 14
    И някой ти повярва...? Мислиш ли

na 14
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

miss_beauty
    Guest
    na 14. s edno mom4e, koeto poznvah ot skoro no mnogo se obichahme

mi ilqnke kvo da ti kaja na 13 q zagybix

...

Еми аз ще я загубя довечера така че...

=-dove-=
    Guest
    Momicheta, neznam ama me strqskate...Zamislete se zashtom om4eta na 15 godini i nagore vi kazvatche ste kurvi zashtoto ste praili sex na 13-14... Azsamata zagubih 'pogreshka' devstvenostta si na 13,no znaeh che ne mi evremeto oshte i izchakah da stana na 16 predi da pochna redovno da go pravq.i se chuvstvam superdobre nikoi ne mie kazval che sum zadrustena....Sega naistina obicham sexa.

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    bqh mnogo malka-10

dudeto_sy 4esno mnooo mi haresa otgovorati.razbima napravo

Град
    24`23 i 25` 45 ...18 meridqn ,,4 paralel

otg po tema kak ...

mi na 13 ..beshe valnuvashto i navivashto i nishto osobenno deto e po sladko i po barzo se svarshva...ina4e sex kato sex be...
    Pravq vsi4ko s lubov i kef ,ako nqma jelanie nqma nujda da opitvame sladoto mi momi4e...kolkoto po -malko znaesh -tolkova po-dalgo jiveesh

vst
    Guest
    na 14 i MNOGO SAJELQVAM !To si be6e po4ti iznasilvane de...

Ебах на 13 за пръв път!
    Мъжа се познава по делата!
    *
    Бъди Мъж и на думата си дръж!
    *
    Думата е равна на договор!
    *
    Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!
    *
    Само Благородните и ШироСкроените хора успяват!
    *** БАННАТ, НО ХИТЪР КАТО Щирлиц -е това е БОРЧЕто!

Tonchos
    Guest
    emm..az na 14 sushto to e neshto kato tradiciq taka kato 4eta mneniqta

Na 15...
    Don't cha wish your girlfriend was a freak like me? :P

Град
    Югославия
    Една лелка ме бутна зад щанда на хоремага на село и ми сабу гащетата,когато бях на 11.Честно казано...травмите още не се преминали.
    БИЗНЕСМЕН-ПАТРИОТ

365 ama oshte ne sam siorna

11 g v 4 klas na edin kupon.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си