- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- na kolko godini zagubihte devstvenosta si?
Точно така! Уважавам момчетата, които мислят по този начин като теб.Първоначално написано от Finley
На същото мнение съм.
Аз също съм си девствена, но все пак съм си на 14...
"Hominem te esse memento"
na 13 no bqh sigurna 4e go iskam i bqh gotova sega sam na 17![]()
![]()
Начи тука почти всичките ЛЪЖЕТЕ МНОГО ЗДРАВО(както казаха преди мен). Е неска излизам от даскало и лапешниците се струпали пред вратата, чакат да влязат. Просто не мога да ви опиша колко малки ми изглеждат. Те по кинта и 20, 40 кила с мокрия халат на баща си и ще се ебат. Лъжете ама много брутално. Момичето мензис не виждало, па момчето не знае де му е пишока а ще ми се клатят. Мамоооо трябва като се регистрирате хора да не пише 13 години ами 15. Всичките или не сте се ебали или ментате с поне година-две. Първо момче съм и си загубих девствеността на 16(почти 17)години. Да ви кажа познавам супер газета и мадами дето са на по 17-18години и са девствени. Даже съботата като слизах на диско и приятелките на аверката ми дофтасаха с едно 14 годишно момиченце мамоооооо аз като я видях и ми приличаше на 10 годишна. Много малка ми се стори наистина и охраната даже се заяде. Ама казвам ви лапе не ами направо от децката градина ще кажеш идва. Такова момиче е НЕВЪЗМОЖНО да мисли за секс и да са я изпрали вече. Ама просто е невъзможно, тя още с барбита си играе сигурно.
Аиде спреде та лъжете, предлагам автора на темата да я напише още веднъж с една анкета и хората да си кажат истината, никой няма да разбере, че да видим какви са резултатите.
Evala batko hiper prav si!!!
Finley sydeiki ot tvoito mnenie i napisanoto i izhojdaiki ot vytre6nata individualna nravstvenost kato poznav4 na use6taniqta i kopnejite na mladej roden 88/89 godina moje da izhodq do izvoda 4e:
1) ili si gei brato i nikoi ne ti se e vyrzal
2) ili prosto si s dylga kosa, 5 diopter pensionerski ramki, s obratna zahapka i teji6 120 kila i prosto nikoq ne i se iska. 6ot povqrvai mi mnogo mnogo mnogo mnogo malko sa mom4etata na 16 deto ne si mislqt za ebane ne ima se iska ebane ne prikaat za ebane i 4akat nekva zubyrka(liubovta na jivota im) da kaje 4e e 'gotova' na 28 godi6na vyzrast.
moq syvet e: kakto kazvat vsi4ki vyv vseki otgovor: 'Otidi na lekar' ili naprao v dispanser
Лелеле бахти к*рварника е тука бе......как на 12 год бее,ти на толкова имаш ли п*тка или само няква цепка.........имам чувстовто,че при вас няма нищо на 2-рия етаж
Не че искам да те обидя но ако беше по-умен преди да говориш за мен поне да ме беше видя за да има по ясна представа за това което съм(говоря за това че съм си спретнал един личен сайт и може да хвърлиш едно око там).Не съм гей ХЕТЕРОСЕКСУАЛЕН съм.Никога не съм казва че не съм си милсли за ебане, но просто умея да контрулирам чуствата и не изразявам това че ми се е прие*ало публично.Първоначално написано от DeRiL
Аз съм си поснавил други цели в момента а не да се чуда как да се напия коя да неба и т.н.
awe ne moga da razvera tuka nadprevarvane li stava koi po rano basi rabotata
Предишния пост е писан от мен.
Просто не бях пред компа известно време а вече бах започнал да пиша по темата и ....
jivei zdravoslovno e pi4. ne pii ne ebi ne qj ni6to ne rpavi! ma ne e normalno pusni edna anketa ako ne mi vqrva da se udebi6 ili sa verni teq raoti deto sa opisal ili si nekoi det jivee v 70-te
Прав си ще зема да те послушам, НИКОГА имам си собствен начин на мислене.След време ще видим резулатът от моето мислене.
И да ти кажа аз пия, не пуша защото не ми харесва.Естестено като всеки нормален мъж се възбуждам но не съм тръгнал да си търся сефтето мисля, че всичко ще си дойде с времето.
И не съм с някаво старовремески разбирания като например да каже че трябва първата брачна нощ да ти отнемът детствеността.Просто съм се оставил на течението на където ме занесе.
Emi 15.
Ot mene tolko.
на 14 и половина сам ама не сам я загубила още и се радвам от този факт!Парвия пат е най-ценен затова трябва да внимаваш кога го пропиляваш и с кого!![]()
edin den predi da navar6a 17!
17
BeCaUse I CaN!
На 13 и мисля че беше прекалено рано но ми беше много интересно.
BE YOU!
16![]()
Не бързай да порастваш.Първоначално написано от adi_crazy
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
На 18 (преди няколко месеца0 тогава защото едва тогава срещнах момичето с което исках да го направя.Преди това възможности много ама чуства никакви за ко ми е такъв секс.На 18 тогава съм намерил любовта та тогава
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
Докат забивах само малки момиченца нищо не стана просто не са дорасли за това се прехвърлих на каки и от тогава животът е златона 16 съм и секс колкото искаш
![]()
И освен това оставам с впечатление, че момичетата губят девствеността си по-рано от момчетата... по едно време беше обратното ся така .. бе няма проблем колкото повече толкова повече няма да се оплаквам сега![]()
аз съм на 17 и още не съм... не че няма с кого напротив ,а защото не смятам че съм готова за полов живет а от там почват и притесненията ако някога не ми дойде а аз каквото съм най мн да откача![]()
Постинор ДуоДвете хапчета гълташ и заминаваш
Аз в началото на 16 се изкефих за пръв път на секса в най-чистата му формаА полов живот всеки си определя кога му е времето светла намери си майстора и се оправяй
![]()
na 13 i polovina![]()
Ama, sukrovi6te! Deset se pi6e "10", a ne "12"...Първоначално написано от Стеснителната
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
На 15