.
Затворена тема
Страница 7 от 11 ПървиПърви ... 34567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 261
    Цитирай Първоначално написано от Finley
    На 16 съм и още не съм я изгубил, пък и не бързам защото искам да го направя с някое момиче което обичам, а не с някоя "квартална подметка"
    Сега ще кажете "Виж го тоя е супер задръстен" аз мога да ви каже че не ме е*е какво мислите.
    Общо взето както четох темата какво да видя.
    Всички на 15 са се прое*али.Започнали сме за приличаме на мангали в това отношение те се праскат по на 13-14 години.Не ми е ясно какав секс прави дете на 10-11 години, то още не му е идвало за първи път секс тръгва да прави.
    Какво съм тръгнал да ви пиша всеки да прави каквото иска последиците ще си го носи той/тя.
    Точно така! Уважавам момчетата, които мислят по този начин като теб. На същото мнение съм.

Аз също съм си девствена, но все пак съм си на 14...

"Hominem te esse memento"

Guest
    na 13 no bqh sigurna 4e go iskam i bqh gotova sega sam na 17

Guest
    Начи тука почти всичките ЛЪЖЕТЕ МНОГО ЗДРАВО(както казаха преди мен). Е неска излизам от даскало и лапешниците се струпали пред вратата, чакат да влязат. Просто не мога да ви опиша колко малки ми изглеждат. Те по кинта и 20, 40 кила с мокрия халат на баща си и ще се ебат. Лъжете ама много брутално. Момичето мензис не виждало, па момчето не знае де му е пишока а ще ми се клатят. Мамоооо трябва като се регистрирате хора да не пише 13 години ами 15. Всичките или не сте се ебали или ментате с поне година-две. Първо момче съм и си загубих девствеността на 16(почти 17)години. Да ви кажа познавам супер газета и мадами дето са на по 17-18години и са девствени. Даже съботата като слизах на диско и приятелките на аверката ми дофтасаха с едно 14 годишно момиченце мамоооооо аз като я видях и ми приличаше на 10 годишна. Много малка ми се стори наистина и охраната даже се заяде. Ама казвам ви лапе не ами направо от децката градина ще кажеш идва. Такова момиче е НЕВЪЗМОЖНО да мисли за секс и да са я изпрали вече. Ама просто е невъзможно, тя още с барбита си играе сигурно.

Аиде спреде та лъжете, предлагам автора на темата да я напише още веднъж с една анкета и хората да си кажат истината, никой няма да разбере, че да видим какви са резултатите.

Град
    Dolno Uinovo
    Evala batko hiper prav si!!!
    Finley sydeiki ot tvoito mnenie i napisanoto i izhojdaiki ot vytre6nata individualna nravstvenost kato poznav4 na use6taniqta i kopnejite na mladej roden 88/89 godina moje da izhodq do izvoda 4e:
    1) ili si gei brato i nikoi ne ti se e vyrzal
    2) ili prosto si s dylga kosa, 5 diopter pensionerski ramki, s obratna zahapka i teji6 120 kila i prosto nikoq ne i se iska. 6ot povqrvai mi mnogo mnogo mnogo mnogo malko sa mom4etata na 16 deto ne si mislqt za ebane ne ima se iska ebane ne prikaat za ebane i 4akat nekva zubyrka(liubovta na jivota im) da kaje 4e e 'gotova' na 28 godi6na vyzrast.
    moq syvet e: kakto kazvat vsi4ki vyv vseki otgovor: 'Otidi na lekar' ili naprao v dispanser

Лелеле бахти к*рварника е тука бе......как на 12 год бее,ти на толкова имаш ли п*тка или само няква цепка.........имам чувстовто,че при вас няма нищо на 2-рия етаж

Guest
    Цитирай Първоначално написано от DeRiL
    Evala batko hiper prav si!!!
    Finley sydeiki ot tvoito mnenie i napisanoto i izhojdaiki ot vytre6nata individualna nravstvenost kato poznav4 na use6taniqta i kopnejite na mladej roden 88/89 godina moje da izhodq do izvoda 4e:
    1) ili si gei brato i nikoi ne ti se e vyrzal
    2) ili prosto si s dylga kosa, 5 diopter pensionerski ramki, s obratna zahapka i teji6 120 kila i prosto nikoq ne i se iska. 6ot povqrvai mi mnogo mnogo mnogo mnogo malko sa mom4etata na 16 deto ne si mislqt za ebane ne ima se iska ebane ne prikaat za ebane i 4akat nekva zubyrka(liubovta na jivota im) da kaje 4e e 'gotova' na 28 godi6na vyzrast.
    moq syvet e: kakto kazvat vsi4ki vyv vseki otgovor: 'Otidi na lekar' ili naprao v dispanser
    Не че искам да те обидя но ако беше по-умен преди да говориш за мен поне да ме беше видя за да има по ясна представа за това което съм(говоря за това че съм си спретнал един личен сайт и може да хвърлиш едно око там).Не съм гей ХЕТЕРОСЕКСУАЛЕН съм.Никога не съм казва че не съм си милсли за ебане, но просто умея да контрулирам чуствата и не изразявам това че ми се е прие*ало публично.
    Аз съм си поснавил други цели в момента а не да се чуда как да се напия коя да неба и т.н.

nqkoi si
    Guest
    awe ne moga da razvera tuka nadprevarvane li stava koi po rano basi rabotata

Предишния пост е писан от мен.
    Просто не бях пред компа известно време а вече бах започнал да пиша по темата и ....

Град
    Dolno Uinovo
    jivei zdravoslovno e pi4. ne pii ne ebi ne qj ni6to ne rpavi! ma ne e normalno pusni edna anketa ako ne mi vqrva da se udebi6 ili sa verni teq raoti deto sa opisal ili si nekoi det jivee v 70-te

Прав си ще зема да те послушам, НИКОГА имам си собствен начин на мислене.След време ще видим резулатът от моето мислене.
    И да ти кажа аз пия, не пуша защото не ми харесва.Естестено като всеки нормален мъж се възбуждам но не съм тръгнал да си търся сефтето мисля, че всичко ще си дойде с времето.
    И не съм с някаво старовремески разбирания като например да каже че трябва първата брачна нощ да ти отнемът детствеността.Просто съм се оставил на течението на където ме занесе.

Re: na kolko godini zagubihte devstvenosta si?

Emi 15 .
    Ot mene tolko.

Guest
    на 14 и половина сам ама не сам я загубила още и се радвам от този факт!Парвия пат е най-ценен затова трябва да внимаваш кога го пропиляваш и с кого!

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    edin den predi da navar6a 17!

17

17
    BeCaUse I CaN!

На 13 и мисля че беше прекалено рано но ми беше много интересно.

BE YOU!

Guest
    16

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Цитирай Първоначално написано от adi_crazy
    Аз още съм девствена.Еми на 12 години съм, но чесно ви казвам,че ми се иска да съм на повече....искам да съм голяма пък
    Не бързай да порастваш.

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    На 18 (преди няколко месеца0 тогава защото едва тогава срещнах момичето с което исках да го направя.Преди това възможности много ама чуства никакви за ко ми е такъв секс.На 18 тогава съм намерил любовта та тогава

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

intro:)
    Guest
    Докат забивах само малки момиченца нищо не стана просто не са дорасли за това се прехвърлих на каки и от тогава животът е злато на 16 съм и секс колкото искаш

Hmmmm
    Guest
    И освен това оставам с впечатление, че момичетата губят девствеността си по-рано от момчетата... по едно време беше обратното ся така .. бе няма проблем колкото повече толкова повече няма да се оплаквам сега

Повече от фен
    Град
    ямбол
    аз съм на 17 и още не съм... не че няма с кого напротив ,а защото не смятам че съм готова за полов живет а от там почват и притесненията ако някога не ми дойде а аз каквото съм най мн да откача

Hmmm
    Guest
    Постинор Дуо Двете хапчета гълташ и заминаваш
    Аз в началото на 16 се изкефих за пръв път на секса в най-чистата му форма А полов живот всеки си определя кога му е времето светла намери си майстора и се оправяй

MoMu4e_Me4Ta
    Guest

:)

na 13 i polovina

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Цитирай Първоначално написано от Стеснителната
    На 12 ме спукаха, щото тогава си бях много еблива, сега като че ли не чак толкова...са си падам по редовен но само 3-4 пъти в седмицата но за дметка на това го правя с часове .
    Ama, sukrovi6te! Deset se pi6e "10", a ne "12"...

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Guest
    На 15

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си