.
Затворена тема
Страница 9 от 11 ПървиПърви ... 567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 261
    Фен
    Град
    taina maina
    Цитирай Първоначално написано от SanDRo
    basi... kolko momcheta sa si zagubili devstvenosta, pazete si guzovete we, kak moje da dawate da wi ebat... az moq (GUZ) si go pazq i oshte mi e devstven ))
    Брао уа, юнак Аферим, пази го
    Нали знаеш как да процедираш с химикалчето. Бъркаш си в п******... абе ти си знаеш Ще спестиш от аспирин.
    Горди сме, че сме пловдивчани и с това, което правим за града си!!!
    Admin-Coki:
    Големината на снимката в подписа ти е недопустима!

Фен
    Град
    Varna
    Bravo vce jeni ovajaam va ma i na mene mi sa struva mnogo stranno na 12 godini katsi naprailo sefteto onova to 4ak grozna raota ve ta6ak li si praite
    [Admin-Coki:
    системно използване на няколко снимки с неподходящи размер.
    /забрана за ползване на такъв - 2ра
    / 3-то нарушение с неподходящ размер на аватар
    / забрана на ползване на такъв

Повече от фен
    Град
    В СьРчИцеТо На Fuelman :P {}
    am na 15

He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P

By_my_side_f
    Guest
    pochti sym na 17 i oshte ne sym go pravila.imah nqkolko preki vyzmojnosti no ne stana po edna ili dr prichina,sega opredeleno ne syjalqvam-imam da otkrivam oshte mnogo neshta v jivota(syshto i sexa) i vsichko e pred men!

Фен
    Град
    В мечтите и спомените
    Цитирай Първоначално написано от elince_belince
    na 16
    Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
    Вълкът никога не се оглежда на зад.
    Вие виждате онова, в което сте убедени.
    Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.

Guest
    na 15 i 3 meseca i 15 dena :P
    demek toq mesec

i az zaedno s kushata_91

Guest
    Само така момичета! Кака ви подкрепя! За тези дето били на 19 девствени - момичета миля ви.После ще трябва HILTI да ви бутнат оградата.Пак и какав срам ще берете - ще си все смят с глас.КОЛКОТО ПО-РАНО ЗАПОЧНЕШ ТОЛКОВА ПО-РАНО СЕ НАУЧАВАШ ДА ИЗВЛИЧАШ УДОВОЛСТВИЕ ОТ СЕКСА! ОРГАЗМА Е НЕЩО НА КОЕТО СЕ УЧИШ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Повече от фен
    Град
    Burgas
    16

LovE,PeAcE 'n' HarMonY

Guest
    въййййййййй ми аз съм на 18 и до ся карам само на свирки май

malka_ve6tica
    Guest

Re: na kolko godini zagubihte devstvenosta si?

Цитирай Първоначално написано от mis_marry_jane_13
    mislq 4e temata e qsna napi6ete otgovora si
    na 13

Guest
    na 11 batko me otvori za parvi pat!

Guest
    епа аз на 5 еба го тогава се самойзнасилих , по4наа да ме помпат у газо на 12 ебаа го кур за гасо

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от Sexy_Boy_16
    Az sum na 16 godinki---otvori mi se 1 vuzmojnost kogato bqh na 15- oba4e priatelkata mi spe6no trqqshe da se pribere i ne stana rabotata no kakto i da e smqtam 4e trqq go napraish koga se 4ustvash gotov a ne da se praish na Gazar i da se ebesh kato si oshte lape!
    Е то и аз съм имал възможности от преди бая време, но несъм се възползвал...може би защото ме е било страх...въпреки че съм го искал

Цитирай Първоначално написано от mary_jane_666
    po4ti 16
    Чакай бе...че ти навършваш 16 след 1 седмица...а казваш скоро...явно е било съвсем скоро...е ясно защо спря вече да ми пишеш....не че се сърдя де

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    az se o6te ne
    na 12 sam :>
    Недей хленчи...доста ти е рано още..има време и за тези неща

Цитирай Първоначално написано от adinceto
    az sled 20 dena 6te praq 15 no o6te ne sym si izgubila detsvenostta!No poneje si imam pr otdavna i mnogo go obi4am i toi mene a pyk toi ima den den edin den predi men i mislq 4e togava moje da stane ne6ty ..
    Недей го планува...нагласените неща не се получават както искаш, а и е по-приятно да е непринудено

Цитирай Първоначално написано от покахонтас
    На 16. Смятам, че не съм сбъркала, наистина го исках. Ама съм съгласна, че не е хубаво твърде рано, преди 15-16 е просто глупаво, твърде малки сте още. А да не говорим,ч е колкото по-рано почнете, толкова повече се изхабявате. Сексът няма да ви се размине, закъде бързате?
    е то изхабяване...проблемът идва от там, че в тази възраст се оформяме като структура, а секса..не е полезен тогава и е по-добре да се сдържаме от това (само по това време де)

Цитирай Първоначално написано от Th3_Wish
    Аз скоро прая 16 ама не съм забърсал още за сичко си има време и място...
    Точно така...по-приятно е само като си дойде, а не като го търсиш и това да ти се превърне във фикс идея

Цитирай Първоначално написано от milkshake
    Ми на 15 и половина съм,но съм девствено,пък и изобщо не ме е срам от това.Смятам,че бързането е лишено от абсолютно всякакъв смисъл.Все пак имам още около 50 години за секс-за къде да бързам?Е,сигурно ще ми е скоро,но поне ще го направя с любов,а не един вид като задължение.
    Ако наистина мислиш така..много добре..а и няма от какво да те е срам ГОРДЕЙ СЕ С ТОВА...ВЕЧЕ НЕ ОСТАНАХТЕ МНОГО ТАКИВА (което е трагично)

аз пък като стана на 28 да речем изобщо няма да мисля за 13-15 годишни момичета... то аз сега съм на 16 и ми е тъпо да ми се натиска някоя 12-13 годишна нз що... ама според мен ако си под 18 години границата е 2 до 3 години не повече
    Е и аз немога да си го представа да го правя това..а и съм бил винаги с по-големи от мен...

Цитирай Първоначално написано от dudeto_sy
    Еми аз ще я загубя довечера така че...
    И фукаш ли се с това?

Цитирай Първоначално написано от lina15
    bqh mnogo malka-10
    Дано не съжеляваш, но едва ли си знаела тогава какво правиш

Цитирай Първоначално написано от borche
    Ебах на 13 за пръв път!
    Е много жалко че "ебеш"
    Аз пък много се зарадвах като ми казаха "Ти не ебеш...ти правиш любов"

Цитирай Първоначално написано от BaBy^DoLl^
    боже аз ли изоставам, щото съм на почти на 16
    Е не изоставаш...поколенията се менят с дни...

Цитирай Първоначално написано от zeleni_o4i
    maleee na 13-14 da pochnesh da pravish sex. tva ne e li malko izburzano, pone za momichetata...
    е те си знаят..какво можеш да направиш..знаят, че не е хубаво, но...тяхна си работа

Цитирай Първоначално написано от Chiana
    mda vee az sam durta ve4e 4ak na 17 si izgubix devstvenostta - izostanax xaxaxa... za kade ste se razbarzali momi4eta? samo se xabite!
    Ем..да се оправят..след време ще проумеят, че не е трябвало (дано де)..пък и едвали ще ръкопляскат на децата си ако направят същото нещо (за възрастта говорим, а не за самото действие)

da opredelno izostavam
    Не, не изоставаш..просто си различна..радвай се

Цитирай Първоначално написано от SuPeR_Pi4
    Бааахти курволята тука ве... ем то в тая курвенска държава!

По темата: преди 2 седмици!!!
    И как реши, че едно момиче след като е имало сексуален контакт на възраст между 13-15 годишни е курва? А и какво е "курва" все пак?
    Еми..радвай си се на сефтето си...а и в темата се пита на каква възраст..а не преди колко време..такаче не си мисли, че си писал "По темата"

Цитирай Първоначално написано от wan`a`doo
    Който когат си иска шса Ибе...кво толко ви грее друиге не моа да разбера...
    Да бе и аз това се чудя..защо се месите в живота на хората..да си чукат главите...да правят каквото си искат живота си е техен

Цитирай Първоначално написано от Стеснителната
    На 12 ме спукаха, щото тогава си бях много еблива, сега като че ли не чак толкова...са си падам по редовен но само 3-4 пъти в седмицата но за дметка на това го правя с часове .
    Еми..добре..ако някой се интересува...не ми харесва това което си правила..а и мяй правиш

Цитирай Първоначално написано от bitch_16
    mi na 13 gonapravix
    Е от какво се срамуваш..искала си го - направила си го...късно е да промениш нещата..продължавай напред

Цитирай Първоначално написано от Finley
    На 16 съм и още не съм я изгубил, пък и не бързам защото искам да го направя с някое момиче което обичам, а не с някоя "квартална подметка"
    Сега ще кажете "Виж го тоя е супер задръстен" аз мога да ви каже че не ме е*е какво мислите.
    Общо взето както четох темата какво да видя.
    Всички на 15 са се прое*али.Започнали сме за приличаме на мангали в това отношение те се праскат по на 13-14 години.Не ми е ясно какав секс прави дете на 10-11 години, то още не му е идвало за първи път секс тръгва да прави.
    Какво съм тръгнал да ви пиша всеки да прави каквото иска последиците ще си го носи той/тя.
    Нямам какво да добавя

О боже какво е това? 11,12,13 годишни правят секс...Накъде върви тази държава!? Аз съм на 18 и съм все още девствен.
    На къде върви държавата ли ?!?!... Към Европа..

Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
    Аз пъ съм на 16 и си е при мен.Не съм я губила!
    Браво...радвам се за теб (не те ебавам..чесно)

Цитирай Първоначално написано от NumSkull
    Лелеле бахти к*рварника е тука бе......как на 12 год бее,ти на толкова имаш ли п*тка или само няква цепка.........имам чувстовто,че при вас няма нищо на 2-рия етаж
    Какво целиш с тези обиди ?!

Цитирай Първоначално написано от nqkoi si
    awe ne moga da razvera tuka nadprevarvane li stava koi po rano basi rabotata
    Така е.."Пенка са я наебали..дайте да въря и мен да ме изчукат, че да несъм различна"

на 14 и половина сам ама не сам я загубила още и се радвам от този факт!Парвия пат е най-ценен затова трябва да внимаваш кога го пропиляваш и с кого!
    Харесвам мисленето ти, дано не се промени с времето

Цитирай Първоначално написано от s-E-x-Y G-i-R-l
    На 13 и мисля че беше прекалено рано но ми беше много интересно.
    Е то интереса какво ли неправи

Цитирай Първоначално написано от MrAsNiKa
    Цитирай Първоначално написано от adi_crazy
    Аз още съм девствена.Еми на 12 години съм, но чесно ви казвам,че ми се иска да съм на повече....искам да съм голяма пък
    Не бързай да порастваш.
    А след "първият път" ставаш голям/а ли? Това ли е определението ... девствен ли си -малък, не си - голям !!! Да ви имам мисленето (това не си го пожелавам наистина)

Цитирай Първоначално написано от Malko^Momiche
    Ъм.... аз таковата.... ама чесно ли трябва??
    Ем дубре ще ви кажа.... Неска на 15 години
    Малиииии ма мноу булеши
    Хехехе .. едно мнение да ме развесели..ххм..ко да ти кажа..надявам се да ти е харесало и да не е било грешка

Цитирай Първоначално написано от blood_dodo
    Малиииии ма мноу булеши
    Кое? По темата - на 15 - миналата година

Greets
    Като ми го таковаше отпред :P отзад по-малко болеше :P хихихихихихихи
    Че ти ощя първият път бая неща явно си пробвала вече

basi... kolko momcheta sa si zagubili devstvenosta, pazete si guzovete we, kak moje da dawate da wi ebat... az moq (GUZ) si go pazq i oshte mi e devstven ))
    Е от тази страна на въпроса несъм "заставал"

И ся вече да споделя с Вас за себе си..еемми... на 30.10 навърших 16, а девствеността си "загубих" на 12.09

Град
    Po priroda ot Venera,no obstoiatelstvata me zavedoha kam Mars
    na 11 bratov4ed mi i edin negov priatel priklu4iha s devstvenosta mi,ne po moe jelanie,no tova e drug vaprod....
    A istinskia Parvi pat(ne nasilstven) be6e na 14 i 9 meseca-varhovno prejiviavane....

Guest
    на 13г. [/b]

maikooo tuka vsi4ki na 12-13 sa se eb*li!ujas dano ne sajelqvate sled vreme!

Голям фен
    сега съм на 15, загубих девствеността си преди 4 месеца
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Dread
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NeNaSiTnA_TA
    maikooo tuka vsi4ki na 12-13 sa se eb*li!ujas dano ne sajelqvate sled vreme!
    Има 2 обяснения - едното е или над 50% от хората, които са писали тук лъжат, или са стигнали вижша степен на морална деградация. Обяснете ми, нормално ли е ДЕТЕ на 10-13 ГОДИНИ ( да, дете, защото те реално са деца още ) да прави секс ? Та на тази възраст момичетата още нямат цикъл. А ако това е педофилия !! Ще ме простите, ама това, че сте го правили на 12 ( примерно ) не си е за хвалене. То е за оплакване ? И какво ? Много ли беше кеф ? Сигурно е било мноро приятно... Или по-скоро не? С риск да прозвуча като някакъв пенсионер, "накъде върви обществото"...

За протокола: на 16 съм !

Guest
    епа всеки да си прави каквото му е дошло на акъла в оня "хубав" момент... аз не го планирам тва да става много скоро...
    (почти на 17)

хехе тва горе бях аз

АЛКОХОЛИК
    Guest
    ами според мен е това е доста комплексарска тема , едва ли 10% от хората са написали истината , но всички са ебачи и ебачки от малки...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Цитирай Първоначално написано от Sexy_Boy_16
    Az sum na 16 godinki---otvori mi se 1 vuzmojnost kogato bqh na 15- oba4e priatelkata mi spe6no trqqshe da se pribere i ne stana rabotata no kakto i da e smqtam 4e trqq go napraish koga se 4ustvash gotov a ne da se praish na Gazar i da se ebesh kato si oshte lape!
    Е то и аз съм имал възможности от преди бая време, но несъм се възползвал...може би защото ме е било страх...въпреки че съм го искал

Цитирай Първоначално написано от mary_jane_666
    po4ti 16
    Чакай бе...че ти навършваш 16 след 1 седмица...а казваш скоро...явно е било съвсем скоро...е ясно защо спря вече да ми пишеш....не че се сърдя де

az se o6te ne
    na 12 sam :>
    Недей хленчи...доста ти е рано още..има време и за тези неща

Цитирай Първоначално написано от adinceto
    az sled 20 dena 6te praq 15 no o6te ne sym si izgubila detsvenostta!No poneje si imam pr otdavna i mnogo go obi4am i toi mene a pyk toi ima den den edin den predi men i mislq 4e togava moje da stane ne6ty ..
    Недей го планува...нагласените неща не се получават както искаш, а и е по-приятно да е непринудено

Цитирай Първоначално написано от покахонтас
    На 16. Смятам, че не съм сбъркала, наистина го исках. Ама съм съгласна, че не е хубаво твърде рано, преди 15-16 е просто глупаво, твърде малки сте още. А да не говорим,ч е колкото по-рано почнете, толкова повече се изхабявате. Сексът няма да ви се размине, закъде бързате?
    е то изхабяване...проблемът идва от там, че в тази възраст се оформяме като структура, а секса..не е полезен тогава и е по-добре да се сдържаме от това (само по това време де)

Аз скоро прая 16 ама не съм забърсал още за сичко си има време и място...
    Точно така...по-приятно е само като си дойде, а не като го търсиш и това да ти се превърне във фикс идея

Цитирай Първоначално написано от milkshake
    Ми на 15 и половина съм,но съм девствено,пък и изобщо не ме е срам от това.Смятам,че бързането е лишено от абсолютно всякакъв смисъл.Все пак имам още около 50 години за секс-за къде да бързам?Е,сигурно ще ми е скоро,но поне ще го направя с любов,а не един вид като задължение.
    Ако наистина мислиш така..много добре..а и няма от какво да те е срам ГОРДЕЙ СЕ С ТОВА...ВЕЧЕ НЕ ОСТАНАХТЕ МНОГО ТАКИВА (което е трагично)

аз пък като стана на 28 да речем изобщо няма да мисля за 13-15 годишни момичета... то аз сега съм на 16 и ми е тъпо да ми се натиска някоя 12-13 годишна нз що... ама според мен ако си под 18 години границата е 2 до 3 години не повече
    Е и аз немога да си го представа да го правя това..а и съм бил винаги с по-големи от мен...

Цитирай Първоначално написано от dudeto_sy
    Еми аз ще я загубя довечера така че...
    И фукаш ли се с това?

Цитирай Първоначално написано от lina15
    bqh mnogo malka-10
    Дано не съжеляваш, но едва ли си знаела тогава какво правиш

Цитирай Първоначално написано от borche
    Ебах на 13 за пръв път!
    Е много жалко че "ебеш"
    Аз пък много се зарадвах като ми казаха "Ти не ебеш...ти правиш любов"

боже аз ли изоставам, щото съм на почти на 16
    Е не изоставаш...поколенията се менят с дни...

Цитирай Първоначално написано от zeleni_o4i
    maleee na 13-14 da pochnesh da pravish sex. tva ne e li malko izburzano, pone za momichetata...
    е те си знаят..какво можеш да направиш..знаят, че не е хубаво, но...тяхна си работа

Цитирай Първоначално написано от Chiana
    mda vee az sam durta ve4e 4ak na 17 si izgubix devstvenostta - izostanax xaxaxa... za kade ste se razbarzali momi4eta? samo se xabite!
    Ем..да се оправят..след време ще проумеят, че не е трябвало (дано де)..пък и едвали ще ръкопляскат на децата си ако направят същото нещо (за възрастта говорим, а не за самото действие)

da opredelno izostavam
    Не, не изоставаш..просто си различна..радвай се

Цитирай Първоначално написано от SuPeR_Pi4
    Бааахти курволята тука ве... ем то в тая курвенска държава!

По темата: преди 2 седмици!!!
    И как реши, че едно момиче след като е имало сексуален контакт на възраст между 13-15 годишни е курва? А и какво е "курва" все пак?
    Еми..радвай си се на сефтето си...а и в темата се пита на каква възраст..а не преди колко време..такаче не си мисли, че си писал "По темата"

Цитирай Първоначално написано от wan`a`doo
    Който когат си иска шса Ибе...кво толко ви грее друиге не моа да разбера...
    Да бе и аз това се чудя..защо се месите в живота на хората..да си чукат главите...да правят каквото си искат живота си е техен

Цитирай Първоначално написано от Стеснителната
    На 12 ме спукаха, щото тогава си бях много еблива, сега като че ли не чак толкова...са си падам по редовен но само 3-4 пъти в седмицата но за дметка на това го правя с часове .
    Еми..добре..ако някой се интересува...не ми харесва това което си правила..а и мяй правиш

Цитирай Първоначално написано от bitch_16
    mi na 13 gonapravix
    Е от какво се срамуваш..искала си го - направила си го...късно е да промениш нещата..продължавай напред

Цитирай Първоначално написано от Finley
    На 16 съм и още не съм я изгубил, пък и не бързам защото искам да го направя с някое момиче което обичам, а не с някоя "квартална подметка"
    Сега ще кажете "Виж го тоя е супер задръстен" аз мога да ви каже че не ме е*е какво мислите.
    Общо взето както четох темата какво да видя.
    Всички на 15 са се прое*али.Започнали сме за приличаме на мангали в това отношение те се праскат по на 13-14 години.Не ми е ясно какав секс прави дете на 10-11 години, то още не му е идвало за първи път секс тръгва да прави.
    Какво съм тръгнал да ви пиша всеки да прави каквото иска последиците ще си го носи той/тя.
    Нямам какво да добавя

О боже какво е това? 11,12,13 годишни правят секс...Накъде върви тази държава!? Аз съм на 18 и съм все още девствен.
    На къде върви държавата ли ?!?!... Към Европа..

Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
    Аз пъ съм на 16 и си е при мен.Не съм я губила!
    Браво...радвам се за теб (не те ебавам..чесно)

Цитирай Първоначално написано от NumSkull
    Лелеле бахти к*рварника е тука бе......как на 12 год бее,ти на толкова имаш ли п*тка или само няква цепка.........имам чувстовто,че при вас няма нищо на 2-рия етаж
    Какво целиш с тези обиди ?!

Цитирай Първоначално написано от nqkoi si
    awe ne moga da razvera tuka nadprevarvane li stava koi po rano basi rabotata
    Така е.."Пенка са я наебали..дайте да въря и мен да ме изчукат, че да несъм различна"

на 14 и половина сам ама не сам я загубила още и се радвам от този факт!Парвия пат е най-ценен затова трябва да внимаваш кога го пропиляваш и с кого!
    Харесвам мисленето ти, дано не се промени с времето

Цитирай Първоначално написано от s-E-x-Y G-i-R-l
    На 13 и мисля че беше прекалено рано но ми беше много интересно.
    Е то интереса какво ли неправи

Цитирай Първоначално написано от MrAsNiKa
    Цитирай Първоначално написано от adi_crazy
    Аз още съм девствена.Еми на 12 години съм, но чесно ви казвам,че ми се иска да съм на повече....искам да съм голяма пък
    Не бързай да порастваш.
    А след "първият път" ставаш голям/а ли? Това ли е определението ... девствен ли си -малък, не си - голям !!! Да ви имам мисленето (това не си го пожелавам наистина)

Ъм.... аз таковата.... ама чесно ли трябва??
    Ем дубре ще ви кажа.... Неска на 15 години
    Малиииии ма мноу булеши
    Хехехе .. едно мнение да ме развесели..ххм..ко да ти кажа..надявам се да ти е харесало и да не е било грешка

Цитирай Първоначално написано от blood_dodo
    Малиииии ма мноу булеши
    Кое? По темата - на 15 - миналата година

Greets
    Като ми го таковаше отпред :P отзад по-малко болеше :P хихихихихихихи
    Че ти ощя първият път бая неща явно си пробвала вече

Е от тази страна на въпроса несъм "заставал"

И ся вече да споделя с Вас за себе си..еемми... на 30.10 навърших 16, а девствеността си "загубих" на 12.09
    Eto 4e edin 4ovek ni obqsni dosta!

samosval40
    Guest
    Ако става дума за секс-а, в който са учасвали само момичета, тогава възрастта, на която го направих бе 14. Иначе съм си девствен, мен не са ме таковали .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си