- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- na kolko godini zagubihte devstvenosta si?
Брао уа, юнакПървоначално написано от SanDRo
Аферим, пази го
![]()
Нали знаеш как да процедираш с химикалчето. Бъркаш си в п******... абе ти си знаешЩе спестиш от аспирин.
Горди сме, че сме пловдивчани и с това, което правим за града си!!!
Admin-Coki:
Големината на снимката в подписа ти е недопустима!
Bravo vce jeni ovajaam va ma i na mene mi sa struva mnogo stranno na 12 godini katsi naprailo sefteto onovato 4ak grozna raota ve ta6ak li si praite
![]()
[Admin-Coki:
системно използване на няколко снимки с неподходящи размер.
/забрана за ползване на такъв - 2ра
/ 3-то нарушение с неподходящ размер на аватар
/ забрана на ползване на такъв
na 16
am na 15
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
pochti sym na 17 i oshte ne sym go pravila.imah nqkolko preki vyzmojnosti no ne stana po edna ili dr prichina,sega opredeleno ne syjalqvam-imam da otkrivam oshte mnogo neshta v jivota(syshto i sexa) i vsichko e pred men!
Първоначално написано от elince_belince
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.
na 15 i 3 meseca i 15 dena :P
demek toq mesec![]()
i az zaedno s kushata_91![]()
Само така момичета! Кака ви подкрепя! За тези дето били на 19 девствени - момичета миля ви.После ще трябва HILTI да ви бутнат оградата.Пак и какав срам ще берете - ще си все смят с глас.КОЛКОТО ПО-РАНО ЗАПОЧНЕШ ТОЛКОВА ПО-РАНО СЕ НАУЧАВАШ ДА ИЗВЛИЧАШ УДОВОЛСТВИЕ ОТ СЕКСА! ОРГАЗМА Е НЕЩО НА КОЕТО СЕ УЧИШ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
въййййййййй ми аз съм на 18 и до ся карам само на свирки май![]()
na 13Първоначално написано от mis_marry_jane_13
![]()
![]()
![]()
na 11 batko me otvori za parvi pat!
епа аз на 5 еба го тогава се самойзнасилих , по4наа да ме помпат у газо на 12 ебаа го кур за гасо
Е то и аз съм имал възможности от преди бая време, но несъм се възползвал...може би защото ме е било страх...въпреки че съм го искалПървоначално написано от Sexy_Boy_16
Чакай бе...че ти навършваш 16 след 1 седмица...а казваш скоро...явно е било съвсем скоро...е ясно защо спря вече да ми пишеш....не че се сърдя деПървоначално написано от mary_jane_666
Недей хленчи...доста ти е рано още..има време и за тези нещаПървоначално написано от Анонимко
Недей го планува...нагласените неща не се получават както искаш, а и е по-приятно да е непринуденоПървоначално написано от adinceto
е то изхабяване...проблемът идва от там, че в тази възраст се оформяме като структура, а секса..не е полезен тогава и е по-добре да се сдържаме от товаПървоначално написано от покахонтас
(само по това време де)
Точно така...по-приятно е само като си дойде, а не като го търсиш и това да ти се превърне във фикс идеяПървоначално написано от Th3_Wish
Ако наистина мислиш така..много добре..а и няма от какво да те е срам ГОРДЕЙ СЕ С ТОВА...ВЕЧЕ НЕ ОСТАНАХТЕ МНОГО ТАКИВА (което е трагично)Първоначално написано от milkshake
Е и аз немога да си го представа да го правя това..а и съм бил винаги с по-големи от мен...Първоначално написано от Th3_Wish
И фукаш ли се с това?Първоначално написано от dudeto_sy
Дано не съжеляваш, но едва ли си знаела тогава какво правишПървоначално написано от lina15
Е много жалко че "ебеш"Първоначално написано от borche
Аз пък много се зарадвах като ми казаха "Ти не ебеш...ти правиш любов"
Е не изоставаш...поколенията се менят с дни...Първоначално написано от BaBy^DoLl^
е те си знаят..какво можеш да направиш..знаят, че не е хубаво, но...тяхна си работаПървоначално написано от zeleni_o4i
Ем..да се оправят..след време ще проумеят, че не е трябвало (дано де)..пък и едвали ще ръкопляскат на децата си ако направят същото нещо (за възрастта говорим, а не за самото действие)Първоначално написано от Chiana
Не, не изоставаш..просто си различна..радвай сеПървоначално написано от BaBy^DoLl^
И как реши, че едно момиче след като е имало сексуален контакт на възраст между 13-15 годишни е курва? А и какво е "курва" все пак?Първоначално написано от SuPeR_Pi4
Еми..радвай си се на сефтето си...а и в темата се пита на каква възраст..а не преди колко време..такаче не си мисли, че си писал "По темата"
Да бе и аз това се чудя..защо се месите в живота на хората..да си чукат главите...да правят каквото си искат живота си е техенПървоначално написано от wan`a`doo
Еми..добре..ако някой се интересува...не ми харесва това което си правила..а и мяй правишПървоначално написано от Стеснителната
Е от какво се срамуваш..искала си го - направила си го...късно е да промениш нещата..продължавай напредПървоначално написано от bitch_16
Нямам какво да добавяПървоначално написано от Finley
На къде върви държавата ли ?!?!... Към Европа..Първоначално написано от Анонимко
Браво...радвам се за теб (не те ебавам..чесно)Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
Какво целиш с тези обиди ?!Първоначално написано от NumSkull
Така е.."Пенка са я наебали..дайте да въря и мен да ме изчукат, че да несъм различна"Първоначално написано от nqkoi si
Харесвам мисленето ти, дано не се промени с времетоПървоначално написано от Анонимко
Е то интереса какво ли неправиПървоначално написано от s-E-x-Y G-i-R-l
А след "първият път" ставаш голям/а ли? Това ли е определението ... девствен ли си -малък, не си - голям !!! Да ви имам мисленето (това не си го пожелавам наистина)Първоначално написано от MrAsNiKa
Хехехе .. едно мнение да ме развесели..ххм..ко да ти кажа..надявам се да ти е харесало и да не е било грешкаПървоначално написано от Malko^Momiche
Че ти ощя първият път бая неща явно си пробвала вечеПървоначално написано от Malko^Momiche
Е от тази страна на въпроса несъм "заставал"Първоначално написано от SanDRo
И ся вече да споделя с Вас за себе си..еемми... на 30.10 навърших 16, а девствеността си "загубих" на 12.09
na 11 bratov4ed mi i edin negov priatel priklu4iha s devstvenosta mi,ne po moe jelanie,no tova e drug vaprod....
A istinskia Parvi pat(ne nasilstven) be6e na 14 i 9 meseca-varhovno prejiviavane....
на 13г.[/b]
maikooo tuka vsi4ki na 12-13 sa se eb*li!ujas dano ne sajelqvate sled vreme!
сега съм на 15, загубих девствеността си преди 4 месеца![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Има 2 обяснения - едното е или над 50% от хората, които са писали тук лъжат, или са стигнали вижша степен на морална деградация. Обяснете ми, нормално ли е ДЕТЕ на 10-13 ГОДИНИ ( да, дете, защото те реално са деца още ) да прави секс ? Та на тази възраст момичетата още нямат цикъл. А ако това е педофилия !! Ще ме простите, ама това, че сте го правили на 12 ( примерно ) не си е за хвалене. То е за оплакване ? И какво ? Много ли беше кеф ? Сигурно е било мноро приятно... Или по-скоро не? С риск да прозвуча като някакъв пенсионер, "накъде върви обществото"...Първоначално написано от NeNaSiTnA_TA
За протокола: на 16 съм !
епа всеки да си прави каквото му е дошло на акъла в оня "хубав" момент... аз не го планирам тва да става много скоро...
(почти на 17)
хехе тва горе бях аз![]()
ами според мен е това е доста комплексарска тема , едва ли 10% от хората са написали истината , но всички са ебачи и ебачки от малки...
Eto 4e edin 4ovek ni obqsni dosta!Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Ако става дума за секс-а, в който са учасвали само момичета, тогава възрастта, на която го направих бе 14. Иначе съм си девствен, мен не са ме таковали.