- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Честит Рожден Ден , tedo_davis !!!
Честит рожден ден Тедо !!!
Тедо , бъди винаги усмихнат и щастлив , нека не се отървеш от приятни изживявания и силни емоций![]()
![]()
Нека най-големите ти мечти са най-малкото , което ти се случва![]()
![]()
4estitoPojelavam ti ot cse sarce vsi4ko nai-hubavo i mnogo usmivkii i dokolkoto razbrah vie s Elitooo ste dvoika,pojelavam vi 6tastlivi migove prekarano zaedno
![]()
![]()
I edno malko podara4e
![]()
Ч.Р.Д
Пожелавам ти много здраве,щастие и алкохол в големи дози и секс в различни пози![]()
4estitoi ot mene
peteto
4estito Tedo!
Честито и от менЖив, здрав иииии все хубави неща да ти се случват
![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
А честито и от мен!![]()
Пожелавам ти да си животен,имотен и между женските крака потен!![]()
![]()
![]()
Chestito i ot men! Neka vsichkite ti mechti se sbydnat, no si ostavi edna za da ima trypka![]()
Метална нежност в плътта ми се впива, без кръв, без болка, но убива!!
4естито и от мен мн щастие и любов
4rd i ot men,
vsi4ko nai-hubavo ti jelaq![]()
ЧРД!Най-важният знак,че остаряваш,е,когато за пръв път не можеш да го вдигнеш втори път,а си вече стар,когато за втори път не можеш да го вдигнеш от първия път!
ei,Tedo,4estit rojden den we {{}}
mnogo zdrave,6tastie,kusmet,LOVE,gadjeta
iiiii prosto neka jivotut ti bude OK![]()
priatno prekarvane dneska :P :P
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Айде Честито и от мене....да си жив и здрав..много здраве,щастие,късмет и любов ти желая!
![]()
![]()
![]()
![]()
Хей,хей ЧРД
Честит рожден ден и от мен!Пожелавам ти многооо здраве,любов,щастие,късмет и успех.И както казват всички твои желания са мои пожелания!
![]()
Emi toi Tedo imashe v4era rojden den , ama az ne mojah da vlqza vav foruma za tova sega pisha!
Tedo, Da si mi jiv i zdrav , vsi4ko nai-nai hubavo , mn shtastie i lubov , i te 4akam da si doidesh {{}}![]()
Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
Позволи ми аз да ти я дам!
4.R.D
na paterici, no po-dobre kusno, otkolkoto nikoga...vse pak izvinenieto priema li se![]()
ami pak shte vi go napisha shtoto i sutrinta go bqh pisal - naistina mnogo blagodarq na vsi4ki za pozdravleniqta ... bylgar4e izvinen si razbirase ... vbse pak si mi shef-4e \hehe
ami jivi i zdravi da sme vis4ki pak drugoto i sami mojem da si go napravim - stiga da znaem kak.