- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Koe predpo4ita6 da pu6i6 ili ne
Moeto mnenie e 4e cigarite sa vredno ne6to.ZATOVA PREDPO4ITAM DA NE PU6A![]()
az pak predpo4itam da ne pu6a, 6toto da ne si davam pari4kite za nekvi gluposti ot koito miri6a na vmirisan por, a za fitnes, kafenca, qdene i t.n:P
![]()
![]()
![]()
![]()
abe znae6 li kak da si ocvetqvam bukvite i da si ogolemqvam 6rifta![]()
TO nikoi ne te pita dali predpo4ita ili ne!zapo4ne6 li vednuj hodi posle gi spirai!![]()
LOVE IS LIKE WAR!EASY TO START,HARD TO END,IMPOSSIBLE TO FORGET!
ми аз преди доста време пуших ма спрях щот разбрах 4е е тъпо а и няма смисъл.
Ми аз пуша само зелено![]()
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Cigarite sa gadost
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
Първоначално написано от Black Girl
И аз съм на същото мение и не водят до нищо добро така,че не искам да пуша и не пуша.
ne pu6a
никои не те пита харесва ли ти или не ..по4не6 ли един пат и няма6 избор ве4е ....може6 да ги спре6 но се иска стра6но голяма воля ..и много силен характер ....
избирам... избирам... избирам...
да пуша от цигарите на наште, че да не си 'абя седмичните....
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
moito mnenie,e 4e cigarite sa mnogo vredni za zdraveto na 4oveka vseki si re6ava kakvo da pravi dali da py6i ili da ne py6i pove4eto ot tineijarite go pravqt ot kazariq ne za drygo s edna dyma vseki si ima glava na ramenete az li4no predpo4itam da ne py6a,za6toto ne mi xaresva![]()
![]()
![]()
az predpo4itam da ne se trovq
и двете си имат плюсчета
да не пушиш има плюсове за живота ти
а да пушиш си има плюс ,който само ти разбираш![]()
![]()
![]()
Ами ... аз пушех до преди месец , пушил съм в от 12-13 годишна възраст сега съм почти на 17, не са хубави последствията и се радвам че ги отказах :P
Wh0 LeT ThE DoGs 0uT...
ахх по добре е да не се пуши...ама за сега няма да ги спирам..по лични причини :Р
ЖеНиТе , Вятърът и КъСмеТа Се ПроМенят Най - БъРзо ! ! !
Щом пуша начи предпочитам да пуша.![]()
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
predpo4itam da pusha dostawq mi udowolstwie
pu6a ot 6 godini i nqmam absoliotno nikvo namerenie da gi spiram ba6ta mi pu6i ot 14 godi6e sega e na 52 i kato gop pusna do nekoi hija e kato kon nagore taka 4e pu6ete ili ne pu6ete si4ko si e za vas![]()
Твърдо да НЕ пуша![]()
Добре, като си започнал да пушиш и не можеш да ги откажеш кое предпочиташ ?! ?! Приятно е да пушиш, бих казал доста, става навик, продължава да ти харесва...След време е само по навик и от кефа няма и помен, затова ако не сте почнали не почвайте, а ако сте не мога да ви кажа откажете ги, защото аз самият не мога!