.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Marku4a
    Guest

Imam problem s prodaljitelnostata na shibaneto

Predi nqkokolko sedmici se sabrahme u nas s moqta priqtelka i tq predloji da se ......az sa saglasih estestveno tq e super.No kato po4nahme az go vkarah i sled 5-6 izkarvaniq az svarshih.Tova mislq 4e ne e normalno zashtoto sam 4uval 4e nqkoi na moqta vuzrast-15 prodaljavat po 1:30
    Molqvi Kajete mi neshto posavetvaite me

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    spored men si e suvsem normalno ne k'vo kato nqkoi drug svurshva sled 5 ili 10 min naprimer a ti sled 5 6 izkarvqwniq moje da si po4nal ot skoro krevatnoto djudo i za tva da e taka spoko ne se pritesnqvai susvem norlano e malko pove4ko trenirovki i 6te se opravish !

Град
    В един тъп смотан град или с една дума голямо село
    Няма проблеми.Тва е нормално.Не си дефектен.Споко.
    Мога да покоря всички върхове,защото притежавам необходимите качества.

Айде стига митове и легенди на 15 години Час и полувина, те са виждали женски полови органи само на снимка и се правят на много велики! Постепенно ще придобиеш опит и ще се научиш да задържаш еякулацията, всичко с времето си! И най-важното - НЕ ВЯРВАЙ НА ОЧЕВАДНИ ЛЪЖИ, не че е невъзможно да се издържи толкова, но ако ми покажеш някой на 15 който да го направи ти давам каквото си пожелаеш
    FORZA JUVE !!!
    SAMO CSKA

Guest
    ам за таз цел прайш следното:
    нали там си са е.е.ш с приятелката си и кат усетиш че ша свършваш си вадиш патката ама не я докосваш и не пускаш смермата да излиза след 10-20 секунди няя да изпразниш и пак си продължаваш да си я е.е.ш райш пак аку не мойш да гу напрайш бий си чекий повече и са упражнявай поечко !! райш?

Главен готвач от ТОХ, Б-с
    Guest
    Сао като ти ивдях заглаваието и ми стана ясен Имам проблем с продължителността на шибането Ох, мале Някак се чуствам депресиран от такива ебачи..

Ае синко преди да задаваш олигофренски въпроси, земи някоя книжка...пфф кво е тва книга е Хуу разрови интернета и се образовай малко Пък и кво искаш ? Ти си (ся тва ше се модерира, ама ше си кажа) малък пикльо. Има още и още да учиш докат са отракаш у сексу

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точки 2 и 6 от правилника!
    Благодаря!

Град
    У нас
    После приятелката ти какво каза?(не че е важно , но да знам).. И мен ме е страх да го правя за 1 път че може пак така да стане и при мен... Нормално ли е? Как ли ще реагира приятелката ми??

liohman
    Guest
    Искам само да споделя, че след като го правих за 3-ти път на 17г. мина цяла нощ( някъде от 1-2 до 5:30) и така и не свърших, затова се радвайте че свършвате въобще и да не ви пука колко време е минало важното е накрая да се чувствате добре.

Град
    4-ти километър 2-ри етаж 3-та стая до прозореца
    Цитирай Първоначално написано от liohman
    Искам само да споделя, че след като го правих за 3-ти път на 17г. мина цяла нощ( някъде от 1-2 до 5:30) и така и не свърших, затова се радвайте че свършвате въобще и да не ви пука колко време е минало важното е накрая да се чувствате добре.
    е ти като ебеш за какво си мислиш че не свършваш сигурно за мъртви мишки ахахаха
    как така не свършваш доста нереално ми звучи на мен ми трябват 5-10 мин зависи от момичето и свършвам но никога не оставям момичето ами я задоволявам дкато не свърши и тя
    различията между минало,настояще и бъдеще са само една илюзия.
    [А.Айнщайн]

Супер фен
    Град
    Sofia
    oh leleeee...otnovo golemite filosofi!
    mi moga da vi kaja 4e ponqkoga i na mom4eto mu se 6te da svur6i po-burzo no ot pritesnenie ne uspqva do kum 4as ako ne i pove4e!
    taka 4e spoxo - produljitelnostta 6e se normalizira s vremeto!
    koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka

Guest

liohman

Нищо лошо не си мисля просто момичето иска почивка по някое време на няколко пъти и колкото и да ми е било хубаво в началото после ми писва и не ще да ми става кофти проблем е ако ти се случи само тогава ще разбереш , пък тя май свърши 1-2 пъти

spored men e mn got da q vidish i 4uesh kak vie ot udovolstvie ...
    MAG 786PF pureflat

И аз имах тоя проблем преди време
    Ама с времето всичко става все по далго
    А пак колкото до теб,пробваи да не барзаш толкова много иии
    има една тренировка на мускулите отдолу
    която задаржа изпразването,просто тряа да се научиш да ги стискаш
    виж в www.sex.start.bg разрови се там,мисля че там беше описано мн добре

IF YOU ARE A DOG - BE A DOG 4 LIFE

Guest
    Abe normalno si e be pi4 na mene sefteto mi beshe na 14 priqtelkata mi beshe na 15 togava da sam ebal nai mnogo 2 3 min demek ne 5 6 ama 20 30 vkarvaniq koeto e mnogo blizko i sas vremeto parvite 4 5 pati pak svarshvah za 5 10 min no s vremeto se opravqt nestata nema se plashish samo

Re: Imam problem s prodaljitelnostata na shibaneto

Цитирай Първоначално написано от Marku4a
    Tova mislq 4e ne e normalno zashtoto sam 4uval 4e nqkoi na moqta vuzrast-15 prodaljavat po 1:30
    Moito mom4e nqkoi jestoko te e izlygal. Obiknoveno prodyljitelnostta na poloviq akt zavisi ot opita koito si pridobil. Kolkoto pove4e sex pravi6 s daden 4ovek tolkova po-trudno 6te svyr6va6 i 6te se nau4i6 da se vladee6. A vinagi kogato pravi6 sex s 1 4ovek za pyrvi pyt vinagi svyr6va6 po-lesno i po-byrzo.

Град
    Nqkude V Bulgaria
    bravo bravo)tuka vsqkakvi se izrediha!!!!spokoino man sled vreme pove4e vreme 6te trae6
    Shte Te Blasna Na Zemqta I Shte Ti Razbiq Az Ustata I Shte Opraskam Posle S Taq Krav Stenata!!!
    Moje Da Me Namerite v IRC: Channel- #Shut`Up`Bi7cH s nick- ^EyeLeSs^

Re: Imam problem s prodaljitelnostata na shibaneto

Цитирай Първоначално написано от Marku4a
    Predi nqkokolko sedmici se sabrahme u nas s moqta priqtelka i tq predloji da se ......az sa saglasih estestveno tq e super.No kato po4nahme az go vkarah i sled 5-6 izkarvaniq az svarshih.Tova mislq 4e ne e normalno zashtoto sam 4uval 4e nqkoi na moqta vuzrast-15 prodaljavat po 1:30
    Molqvi Kajete mi neshto posavetvaite me
    eMii...ak0 ti e seftaka brat0oo.. samo da go natyrkash na kylkite...shi sa izpraznish da zn)sht0m e takaa putka det mi q falish
    "Expect Me NiGGa LikE u eXPeCT JeSus 2 c0Me baCk, Expect Me NiGGa, I'M c0MiNG" (2Pac)

NiGGa I HiT 'eM uP...!!!
    "FuCk Bad Boyz's cRew!!!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си