.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 80
    Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Momchence
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Хаха, Momchence, отлично знам за тази функция, но защо да се занимавам с излишни глупости като има ай си кю :evil: :!: Спирам до тук, който разбрал разбрал :D
    Аз не разбрах обясни ми още :lol:
    nqma kvo da se obqsnqva .. vmesto da ostoqva iskaniqta i poziicite si .. tq bqga!

ne che i v icq ne e pylno s invaiteri, zoofiili, nekrofili i vsqkakva tvar!
    navsqkyde se .. moje dori dokato si chakash na opashkata za hlqb nqkoi zad teb da e s .... po nestandartni naklonnosti! ot kyde mojesh da znaesh ?

no se otklonihme qko ot temata
    ot sreshat samo za seks organizirana prez mirc

se prenesohme v mirc funkciite .. tova koi gi razbira i koi ne .. otidohme v icq, .. otidohme i v pedofiliqta ...

istinata e che na koito mu se pravi seks, .. ne vijdam zashto da ne predloji, .. na koito mu se pravi seks .. nqma zashto da otkazva ..
    kakto kazah i myjete i jenite iskat edno i syshto .. vyprosa e veche .. da si dopadnat dvete lichnosti i .. da pravqt tova koeto iskat ;)

nali zaradi tova se e orgarnizirala, vodila, systoqla, pobedila !!! SEKSUALNATA REVOLUCIQ!! sega kvo .. shepa 14godishni se syrdqt che imat svoboda!
    i to .. naistina svoboda

a kakvo da kajat turcite v toq sluchai! pri tqh .. pone za po golqma chast religioznite zakoni sa pred dyrjavnite.
    jenata nqma pravo da pravi seks predi da e omyjena.
    e .. ne che q karat na rychna .. pak se plushtat .. analno :} edva li e priqtno sefteto da e analno :? ne znam. ima kompetetni madami koito mogat da dobavqt komentar po tozi vypros!

ta ne razbira sega .. kakvo vi vyzmushtava!?
    no v edno sym ubeden .. sled 10 godini .. nito edno ot vas momicheta .. nqma da e syglasna s kazanoto ot neq sega!
    Пий Бира За Да Станеш Човек

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Utopia
    istinata e che na koito mu se pravi seks, .. ne vijdam zashto da ne predloji, .. na koito mu se pravi seks .. nqma zashto da otkazva ..
    kakto kazah i myjete i jenite iskat edno i syshto .. vyprosa e veche .. da si dopadnat dvete lichnosti i .. da pravqt tova koeto iskat
    Принципно е така. Харесват се 2ма души в IRC виждат се правят секс и повече никога не се виждат. Реално звучи готино, но според мен това си е работа за един улегнал човек. Не мога да си представя един 30 годишен да подхване няква 14годишна пикла, че да се срещнат и... А малките са прости и наивни и ако той я умае без проблем тя ще се съгласи. Ама това са още деца!!! На такива трябва да им се забарни чата... Секса с непознати не е за вчерашни лапетии. Иначе все пак мисля, че няма нищо лошо в това да правиш с някой секс по уредена среща в чата. Нормално нещо същото е като да се запознаеш с някой в трамвая и да отидете и да правите луд секс 15 минути след запознанството ви. Просто в нашата държава всичко свързано със сеска си е едно табу и само не мога да разбера защо..
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Цитирай Първоначално написано от DaVId b3CkHAm
    [20:56] <malk070^p0Ny> a az sum.. ...... efrosin
    [20:57] <m-iska-m> imeto li ti e tova
    [20:57] <malk070^p0Ny> da kajem da tova mi e
    [20:57] <malk070^p0Ny> to az ako se kazwah efrosin
    [20:57] <malk070^p0Ny> trea6e da se obrqzvam
    Мухахах тва ме уби.. :P И ти и LiNkiN4eTo мн яко сте ги наредили тея двамата..
    И на мен ми се случва често да ми пишат такива било то момичета или момчета тъй като ника ми в mIRC е леко ягодов^_- ... А най обичам ако са от Вн ореждам си срещи с тях пред една зала до която живея и си гледкам през терасата^^
    П.С.Но аз вообще не съм зла..:Р

Голям фен
    Град
    United We Love You
    ma kvi sa teq mega prostotii.. tva saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nqkvi absoliutni tapanarshtini.. nqkoi kato ti napishe taka .. ignore i ko she se zanimaash..
    т. 2, 9

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    къф игнор ве , нали тряя да си поемат наредбите ...

pazim sa spx buahhahahah)
    BSB THE BEST & FOREVER!!!

Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от aBeP4eTo
    Цитирай Първоначално написано от Utopia
    kakto kazah i myjete i jenite iskat edno i syshto .. vyprosa e veche .. da si dopadnat dvete lichnosti i .. da pravqt tova koeto iskat ;)
    Принципно е така. Харесват се 2ма души в IRC виждат се правят секс и повече никога не се виждат. Реално звучи готино, но според мен това си е работа за един улегнал човек. Не мога да си представя един 30 годишен да подхване няква 14годишна пикла, че да се срещнат и... А малките са прости и наивни и ако той я умае без проблем тя ще се съгласи. Ама това са още деца!!! На такива трябва да им се забарни чата... Секса с непознати не е за вчерашни лапетии. Иначе все пак мисля, че няма нищо лошо в това да правиш с някой секс по уредена среща в чата. Нормално нещо същото е като да се запознаеш с някой в трамвая и да отидете и да правите луд секс 15 минути след запознанството ви. Просто в нашата държава всичко свързано със сеска си е едно табу и само не мога да разбера защо.. :?
    v chata nqma samo 14godishni pikli i 30 godishli ulegnali tipove...
    raznoobrazieto ot vyzrastovi granici i harakteri e super golqmo.
    + tova .. tozi vid zapoznanstva ne sa vseki.
    nqkoi prosto ne go mogat .. priemat neshtata tvyrde dylboko!:)
    Пий Бира За Да Станеш Човек

xx
    Guest
    ia mi kajete molia vi za slu4aia s tova 8godishno momichence ot dobrich, za koeto spomena LiNkIn4eTo 4e bilo iznasleno i ubito
    plss

Голям фен
    Град
    големото село софия
    Цитирай Първоначално написано от xx
    ia mi kajete molia vi za slu4aia s tova 8godishno momichence ot dobrich, za koeto spomena LiNkIn4eTo 4e bilo iznasleno i ubito
    plss
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=14703
    ...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
    we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...

LiNkiN4eTo aм а ти може ли да дадеш да ти скифтам снимката плс...

:)

abe 4oveka si prai bazik kvo tolko se stqgate be? i az sam si praila takav bazik..dai sq da se vtrisame
    Не е важно дали някой говори зад гърба ми.Важното е като се
    обърна да млъкне!!

bahti pedofilite ne e nikakav bazik da ti kaja ima gi takiva i triabva da se pazite za6toto sa mnogo opasni

Цитирай Първоначално написано от chupacabra:)
    DaVId b3CkHAm, като гледам ти му се пускаш сам, така че...
    puska se .... maika ti; kude sum mu se puskal az be, nali sa trea6e da sum v intenzivnoto i ranimaciqta v pirogof na invalidna koli4ka s tapa v anusa ako mu se puskah...

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна

Re: МОМИЧЕТА , ПАЗЕТЕ СЕ !!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo
    Най-пресния случай е този с 8 годишното момиченце от Добрич , което било изнасилено и убито ...

Живял съм там четири години...Не знаех...Тази новина ме потресе като прочетох целия ти пост...
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

край..сега няма да спя от страх заради един комплексиран льольо
    Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
    Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Цитирай Първоначално написано от mira_
    край..сега няма да спя от страх заради един комплексиран льольо
    много ти е смешно ама ако тоя комплексиран лъолъо те разфасова някъде , ще спиш ли спокойно

xx
    Guest
    morsmorde kade si jivial po-to4no v dobrich i koga, zashtoto i az sam ot tam i moje da se poznavame

Цитирай Първоначално написано от xx
    morsmorde kade si jivial po-to4no v dobrich i koga, zashtoto i az sam ot tam i moje da se poznavame
    hah vikam poredniq pedofil

Супер фен
    По-опасно е когато примерно цяла седмица се правят на възпитани и културни и те зарибят да излезнеш с тях. Но и в двата случая си трябва голяма предпазливост. Все пак никога не знаеш кой стои отсреща

Супер фен
    стара тема....ама това продължава да си е вярно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си