- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kaкво правите, когато сте тъжни?
Еми не съм тъжен често, но когато съм просто лягам да поспя малко и след това си пускам някаква успокояваща музичка и така! Бързо ми минава обикновено.![]()
Слушам някоя бавна песничка или играя някоя игра.![]()
Амииииииииии...по4ти нищо не правя![]()
Слушам си музика...гледам тв...и страня от хората,защото,когато ми е кофти говоря глупости и гадни неща за всеки,който ми каже нещо
![]()
...слу4вало се е и да рогаля(моми4е съм
)такива неща...
Когато мие тъжно....си режа вените!![]()
По принцип когато ми е тъжно рисувам и слушам музика....не обичам да плача...аз по принцип плача супер рядко!И туй то...старая се да се разведря....особено ако имам среща с някого...няма да сдухвам хората за тва, че съм слаба и ми е скимнало, че ми е тъжно я!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Когато ми е тъжно,а 4есно казано това е доста 4есто Слушам някоя весела песни4ка по вероятност Техно или хаус или сядам да си изкарам си4ко на ЦС или сядам слушам тъжни песни и сималко и след 15-20 мин съм в суперформа зависи какъв е слу4ая заради който съм тъжен !!!
МАЧОКА НА САПУН !
emii naposledyk rqdko mi e sduhano ama ako tfa stane si puskam nekfa super qka muzika i se obajdam na edin fr koito vinagi mi opraq nastroenieto s nekfi ligni![]()
Като ми е тъжно?
Гледам тъпо,слушам някви жици,рисувам...имам един странен период на ядене,спане,ядене,спане...![]()
Като ми е супер гадно понякога и пушаСтранно как тая гадост успокоява понякога...+ бира... ( :
И аз само, че на следващия ден пак съм така...Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
хааааехахе.....'когато ми е тъжно пускам бавна музика, затварям се и рева'....многоточие................ахехахеа.Хипер депреша е тфа.
...
Когато ми е тъжно пуша едно слимче, пускам си обратното на бавна, спокойна, сдухваща и депресирана музика а.к.а. хард-техно хехех , а може и накфа габица и си лежа...блуждая някъде.Рядко плача, само ако съм в хипер дупка. Може дори да изляза и да се разхождам сама , а може и да съм сред хора, зависи за какво съм тъжна.Плача и съм сама само ако ми е тъпо за нещо лично, мое, което не е свързано с никой и нищо от заобикалящият ме свят...нещо дълбоко...Става когато изпадам в някви дълги дълбоки размисли за кофти , но истински неща...по-често гледам да се отърва от тези мисли, щото няа смисъл и нещата са си просто така.
... тфа са едни мега-редки моменти от моя живот, гледам да не тъжа за нищо и да приемам всичко с усмивка, стига да го позволява.![]()
![]()
Ами когато ми е тъжно се прибирам вкъщи(където никой не знае,че съм тъжна).Обикновено там е брат ми.Слушаме музика,ядем,лигавим се и т.н.Понякога пък си пея някоя песен(тъъжна
)или пък си мисля за възможно най-гадните неща,които може да станат(това е обикновено нощем)и рева по цяла нощ.Абе предпочитам да се лигавя с брат ми.
И тъй.Откачени работи.
Slu6am tajni pesni i si mislq za tajni ne6ta,no mn rqdko mi stava tajno.Poprincip sam mn vesela i kogato mi e tajno prosto mi e mn,ama mn kofti.....![]()
Just haters make me famous! εĭз