.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 88 от общо 88
    Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Музика и чакам да ми мине

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Еми не съм тъжен често, но когато съм просто лягам да поспя малко и след това си пускам някаква успокояваща музичка и така! Бързо ми минава обикновено.

Град
    I'd tell you but I have to kill you
    Слушам някоя бавна песничка или играя някоя игра.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Амииииииииии...по4ти нищо не правя Слушам си музика...гледам тв...и страня от хората,защото,когато ми е кофти говоря глупости и гадни неща за всеки,който ми каже нещо ...слу4вало се е и да рогаля(моми4е съм )такива неща...

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Когато мие тъжно....си режа вените!

По принцип когато ми е тъжно рисувам и слушам музика....не обичам да плача...аз по принцип плача супер рядко!И туй то...старая се да се разведря....особено ако имам среща с някого...няма да сдухвам хората за тва, че съм слаба и ми е скимнало, че ми е тъжно я!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Когато ми е тъжно,а 4есно казано това е доста 4есто Слушам някоя весела песни4ка по вероятност Техно или хаус или сядам да си изкарам си4ко на ЦС или сядам слушам тъжни песни и си малко и след 15-20 мин съм в суперформа зависи какъв е слу4ая заради който съм тъжен !!!
    МАЧОКА НА САПУН !

Голям фен Аватара на CaSsIe
    emii naposledyk rqdko mi e sduhano ama ako tfa stane si puskam nekfa super qka muzika i se obajdam na edin fr koito vinagi mi opraq nastroenieto s nekfi ligni

Като ми е тъжно?
    Гледам тъпо,слушам някви жици,рисувам...имам един странен период на ядене,спане,ядене,спане...
    Като ми е супер гадно понякога и пуша Странно как тая гадост успокоява понякога...+ бира... ( :

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    puskam si nqkakva qko sduhva6ta muzika..sduhvam se o6te pove4e,reva cql den .... sduhvam se cql den po vsevuzmojni na4ini i na sledva6tia den sam ve4e OK,daje sam mnogo sveji4ka
    И аз само, че на следващия ден пак съм така...

Повече от фен
    хааааехахе.....'когато ми е тъжно пускам бавна музика, затварям се и рева'....многоточие................ ахехахеа.Хипер депреша е тфа. ...
    Когато ми е тъжно пуша едно слимче, пускам си обратното на бавна, спокойна, сдухваща и депресирана музика а.к.а. хард-техно хехех , а може и накфа габица и си лежа...блуждая някъде.Рядко плача, само ако съм в хипер дупка. Може дори да изляза и да се разхождам сама , а може и да съм сред хора, зависи за какво съм тъжна.Плача и съм сама само ако ми е тъпо за нещо лично, мое, което не е свързано с никой и нищо от заобикалящият ме свят...нещо дълбоко...Става когато изпадам в някви дълги дълбоки размисли за кофти , но истински неща...по-често гледам да се отърва от тези мисли, щото няа смисъл и нещата са си просто така.
    ... тфа са едни мега-редки моменти от моя живот, гледам да не тъжа за нищо и да приемам всичко с усмивка, стига да го позволява.

Град
    Dryanovo
    Ами когато ми е тъжно се прибирам вкъщи(където никой не знае,че съм тъжна).Обикновено там е брат ми.Слушаме музика,ядем,лигавим се и т.н. Понякога пък си пея някоя песен(тъъжна )или пък си мисля за възможно най-гадните неща,които може да станат(това е обикновено нощем)и рева по цяла нощ.Абе предпочитам да се лигавя с брат ми. И тъй.Откачени работи.

Slu6am tajni pesni i si mislq za tajni ne6ta,no mn rqdko mi stava tajno.Poprincip sam mn vesela i kogato mi e tajno prosto mi e mn,ama mn kofti.....
    Just haters make me famous! εĭз

Повече от фен
    risyvam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си