- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kaкво правите, когато сте тъжни?
Kakvo pravite kogato ste tujni i kak se razveseliavate?
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Byrkam bulama4i i slu6am ork. Kristal i Toni Da4eva. Tva me vry6ta v zorata na 4algata i kulinarnite mi umeniq. Staa mi veselo na du6ata![]()
пускам want на disturbedе тая песен напрао ме подлудява
))или гледам някоя комедия
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
iiii da stra6na pesen, ludnica (kato si4ki na Disturbed) ama ne ne... te sa mi za drugi slu4ai
![]()
Когато ми е тъжно, се затварям в стаята ми и слушам няква мноол депресираща музика. Или пък отивам да пуша на терасата и да гледам звездите(ама това само ако е нощеска). СЪщо мноол ме успокоява да отида на морето вечер, като няма хора, пусто, празно, тъмноСамо гадните чичковци педофили ме стряскат
Или пък почвам да си подмятам някой нож, ако се набуча, набуча, ако не ставам все по-добра(това обаче не тряа да ми е само тъжно. ами и ядосано едновременно или само ядосано)...
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Затварям се в стаята си и почвам да рева или си пускам яка музика и се надъхвам..ся мии сдухано и си пуснах ретро и ша подлудя съседите сичко на макс..)) иначе когато мии спекано тъйи разговарям с приятелките си ама ся няя нито една ф града и караме на смс-и ама не е същото тъй че музиката ме спасява
![]()
Ми като ми е тъжно обикновенно се затварям в стаята си, лягам си на леглото и си пускам някви депресиращи песнички. Поне да си изплача очите и после да ми олекне![]()
Because you know just what to say
And you know just what to do
And I want to tell you so much
I love you
пускам си некви балади и обикновено се натъпквам със шоколад или сладолед и гледам да съм сама някъде.![]()
слушам оркестрова музика със силно изразено пиано. с дълбок и плътен немски глас (имам си една група на акъла) или някакъв ембиънт и рева сърцераздирателно. зависи за какво съм тъжна. моето "тъжно" е по-скоро някаква депресия, в която изпадам понякога. тъпо ... общо взето![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
puskam si nqkakva qko sduhva6ta muzika..sduhvam se o6te pove4e,reva cql den .... sduhvam se cql den po vsevuzmojni na4ini i na sledva6tia den sam ve4e OK,daje sam mnogo sveji4ka![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Az kogato se 4uvstvam tujna se usamotqvam,puskam si bavna muzika,gu6kam si pliu6enoto ku4e i reva na volq.A ako ne mi e tolkova sduhano moje i da si izleq du6ata na nqkoq friend-ka.
Look before you leap!
Gledam da ostana sama i nikoi da ne mi se mqrka pred o4ite. Posle gledam nqkoq komediq ili drama (zavisi koq e pri4inata poradi koqto mi e stanalo tujno) Ponqkoga si puskam i muzika...baladi nai ve4e. Drug put puk, ako e hubavo vremeto, izlizam da karam baika sama za da se razvedrq malko...Takiva ne6ta ob6to vzeto
Let`s fly away up high, from here to paradise, the sky is glad to see both of us together
Когато ми е тъжно си хващам чантичката и ако времето го позволява отивам при приятелката ми,която обикновено е в кафето на родителите си.Там 100 % ще се запозная с някого помагайки им да се справят с работата и така...Иначе се обаждам или пиша SMS на гаджето ми,който почти никога не отговаря щото е на работа...Пък в краен случай си пускам няква музика,от която може да се сдухам още повече ама общо взето тия моменти не траят дълго...или поне аз се старая да е така
![]()
Аз оставам за малко сама,взимам си сладолед или шоколад(наистина помага) и после гледам да излязя някъде..
Слушам песнички![]()
Гледам да остана сама,слушам някви здухани песниили се затварям у банята да ревъ
през това време пуша кът...
![]()
След това една разходка и понякога има действие,понякога не....
Слушам музика или играя футбол !
Обикновено,когато съм тъжна споделям проблемите си с най-добрата ми приятелка,тя ми дава съвети и не позволява да остана тъжна.А когато нея я няма обикновено започвам да си пиша в дневника.Развеселявам се по най-различни начини:например ако изляза по центъра и съм в някоя забавна компания или пък ако намеря някой смешен филм по TV-то...всеки път различно!![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
PEQ
Може да сменяш целите си хиляди пъти, но никога не се отказвай от тях!
Puskam si nqkoq pesen otgovarq6ta na nastroenieto mi, gledam da ostana sama, kato mi omrazne muzikata, izlizam nqkade(pak sama) i si mislq za tova koeto me e nakaralo da 4uvstvam po tozi na4in.POsle kato po4ne da mi minava otivam nqkade s priqtelite, da me razveselqt i taka.A i dokato slu6am muzika 4esto se slu4va da izkaram red salzi, red sopoli...
I CAN'T GET NO SLEEP
izlizam s nai dobrata si priqtelka ili slu6am muzika no vtoroto nai ve4e
Ами по принцип започзавам да късам,да хвърлям,когато съм ядосана...Ако съм едновременно тъжна и ядосана...започвам да крещя,да слушам музика на мах,да дразна всички...да ям до пръсване и така![]()
![]()
Почти винаги седя и чета книга това най-много ме разсеива. Не си пускам музика, защото това значи съвсем да се сдухам.
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.