- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- оправете тва, че чак мен ме срам... :)
в любимия ни правилник... хахахахаа, много ми е забавно....
нека да видим кво извадих (п.с. сигурно има още)
1.окей, ще го преживеем, грешка по невнимание1.Да публикуват своите теми и мнения в правилната категория.
Потребители, които нарушават системно това, ще бъдат предупреждаване.
2.тва ако някой може да ми го обясни, евала6.Да НЕ прекаляват с използването на главни букви, цветен текст, емоций и
пунктуации(!!!, ????? или .......)
3.пак нелогична грешка11. Да НЕ публикуват теми или мнения с несериозен характер.
Подобни, теми или мнения, ще бъдат модерирвани или премахвани, по преценка на модераторите.
1л. модерирам
2л. модерираш
3л. модерира
1л. модерираме
2л. модерирате
3л. модерират
4.12. Да НЕ публикуват теми или мнения, които подстъргават по какъвто и да било начин към употреба на наркотици, педофилия или насилие. Подобни теми или мнения, ще бъдат модерирвани или премахвани, по преценка на модераторите.
някой ще ме светне ли за какво става въпрос? кой -кого стърже?
да не би подстрекават (грешка, която не ми прави впечатление само на мен)
не 2 в 1 ами трез (така е на спениш, нали?)
за модерИРАНЕто се разбрахме вече![]()
айде оправете тези глупави грешки, че някой наивен нов потребител ще реши да прочете правилника, ще се ужаси и ще избяга.![]()
![]()
гуд лък
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Еее ти пъкТихУ ся
![]()
окей де, нито се карам, нит нищо.. просто ги съветвам да си оправят смешните грешкиПървоначално написано от Главен готвач от ТОХ, Б-с
![]()
най разбиващи са подстръгавам и модерирвамхахахах тфа си е напрао за "фън, фън и пак фън"
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Охохохо аз откога съм казалАма погледни от веселата страна
![]()
Смех, смех, смех
за този, който го е писал
Пък и да не мислиш, че някой забелязва
Неграмотността е царица напоследък
![]()
[b]Ама стига,бе!Някой ще вземе да си помисли,че грешките са от неграмотност...А то не е тка!Естествено,че "подстрегавам" (или какт се пише там)e от невнимание!![]()
П.С. Чувствам,че тва ще е поредното ми изтрито мненийце!![]()
I'm sorry for the times that I made you scream
For the times that I killed your dreams
For the times that I made you cry
For the times that I told you lies...
It's too bad, but that's me!
Добре ще е да се оправят грешките, все пак това не е някое тъпо мненийце, а са си правилата на форума![]()
Подстъргават рулз![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Първо думата е "подстрекавам". "Модерирвани", "емоций" са си от чиста неграмотностТука няма измъкване
Вярно грешките са малко, но тези неща трябва да се проверяват
Тва е правилник, а не халваджийски тефтер...
Сега кой спазва правила и кой не е тема за други дискусиЙ
![]()
![]()
буахахахахахахахахаха...ед а ги прочетох от смях...да вземат да си оправят грешките, че така ще настържат феновете от смях![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BSB THE BEST & FOREVER!!!
Щеше да е смешно, ако не беше трагично. Не е толкова сложно да се проверява написаното.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Ама то и да провериш,ако просто си си неграмотен-оправия няма!![]()
I'm sorry for the times that I made you scream
For the times that I killed your dreams
For the times that I made you cry
For the times that I told you lies...
It's too bad, but that's me!
А забелязали ли сте, че при изпращане на лс на прозорчето пише "Върнете се обратно в Входящи"? Аз им казах да го оправят, ама...А за правилника знам, споменавала съм, ама...
Много ама-та станаха, затова млъквам
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
ма кво ше млъкваш ... ще мърморим до победен край![]()
хората ще се отвратят от тая неграмотност...
абе така е във всички phpBB форумиПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Saglasna sam,mnogo glupavi gre6ki sa dopusnati,no ne se li pi6e емоции vmesto емоций ili az ne6to se barkamПървоначално написано от chupacabra:)
![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
не, шери, не се бъркаш![]()
eh,ama az sam bila umna,breПървоначално написано от chupacabra:)
(kakva iluziq)
![]()
Ne,naistina 6te e dobre da se opravqt gre6kite,mnogo sme6no izglejda taka ,vse pak tova e pravilnika
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Тъй е Бейбис.. Това е грешка в превода на цялото phpBB. И може да се оправи доооста трудно.Първоначално написано от amy lee
А въпросните смехотворни грешки не прилича да се допускат от администратори /или който ги е писал/, хайде, всички сме хора, но трябвало да се оправят до сега..![]()
ПП. Благодарете се, че няма думи като 'модерНатори' и модерниране... всякакви форми на думата съм срещал..![]()
Изложи шефовете бе! Не тъ е срам! Ти да не би да подстъргаваш към подигравка! Еи сега ще модерирне някой! Ох емоцийте ми дойдоха в повече!!Първоначално написано от chupacabra:)
Ся си ги представям как са си заровили главите в пясъкаПоне така бих направил аз ако го бях писал
явну от phpBB са любители на качествения алкохол
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Така и така ми изтриха моята тема за една граматична грешка, ще я постна отново тук
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Отново ще повторя, че това е грешка в самия форум! Мога да ти извадя цитат /един човек се потруди да намери всички допуснати грешки в превода на phpBB/ и ще останеш смаян/а колко неграмотен човек го е правил.Първоначално написано от morsmordre
Но това се оправя много трудно и никой администратор няма да седне да си играе, с голям риск да затрие цялата база с данни за форума, за да оправя грешките, допуснати от друг.
Ще е стъпка напред просто да оправят настоящите грешки в Правилата.
Приятен ден.
Емм..наистина е тъпо са се хвалим че сме супер, мега, гига, тера много посештаван сайт, а да сме бъкани с правописни грешки
Priznavam,4e nikoga do sega ne bqh obry6tala vnimanie...Moje bi za6toto prosto ne bqh 4ela pravilata vnimatelno,ama to tova ,hora,ne se znae za smeh ili za rev e ...
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...