Аз едно 90% ги познавам, но е имало случеи когато не познавам рожденника, но все пак му пожелавам нещичко да се радваИ това не е мазнене, защо да не проявя уважение и към някой нов тук, пък с времето ще го опозная
А за какво ми е да се мазня, какво ще спечеля от това
Не виждам нищо доходно от тази "работа"
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
неееееее,кога е било рд.то тиПървоначално написано от morsmordre
![]()
Не говоря за мазнене, а за парадиране.Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Божичко никога ли не ти се е случвало да кажеш Добър ден на непознат , да му честитиш нещо ами ако не общуваш с тези непознати как те щ ти станат познати!?
И какво изобщо имаш в закоравялата си глава подяволите?
Вървиш на сам на там даваш акъл протестираш срещу всички и всички!
Немога да те разбера!?![]()
Първоначално написано от Sportexz
А аз говоря и за двете![]()
Щом не ти допада, предполагам, че като имаш ден ден не желаеш никой да ти го четити и главно някой с който си пишеш, а "не те познава"И аз не те разбирам, но хора всякакви
...
Аз лично много се зарадвах на темата за мен, някакси ме накара дори само за ден да се почувствам важна тук :P А как ми се иска да пусна тема за теб на рд-то ти, за да видя как ще реагираш![]()
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Ами няма да има таква тема, защото не съм написал кога съм роден и не мисля, че трябва. Това за мен е просто форум, където се обсъждат разни работи и понякога се опитвам да помагам на някой.Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Mislq,4e nqma ni6to lo6o!
Dori si e gotinko za samiq rojdennik!
I...ne 4e vi pravq maneci,ama 01.11.![]()
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
Абе за глупости могат да се пускат по куп теми, пък за да честититш рождения ден на някого не може...Тъпо!
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!