.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Аз едно 90% ги познавам, но е имало случеи когато не познавам рожденника, но все пак му пожелавам нещичко да се радва И това не е мазнене, защо да не проявя уважение и към някой нов тук, пък с времето ще го опозная А за какво ми е да се мазня, какво ще спечеля от това Не виждам нищо доходно от тази "работа"
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от morsmordre
    Цитирай Първоначално написано от BaT_GirL
    Ей,
    т'ва че сигурно на тебе не са ти честитили с тема не значи че на друг не може!Пише Новини и Съобщения,мойто момче,а рд-то на съфорумец е НОВИНА!!!А при тема става Съобщение!Още от преди ти да си чул за тоя форум т'ва го е имало!Не може някакъв си пикльо регистрирам предо има няма 10 дена,да ми дава "умни" изказвания,за неща съществуващи аз като се записах,пък и по-рано!Това че не знаеш какво да пожелаеш-или не искап.не значи че другите немогат да гоправят!Темата и мненията в нея,са уважение към рожденника!!!

И съм сигурна че и ти предпочиташ темичка за рожденния ти ден,а не просто едно ЛС!
    Правилно, правилно!Напълно съм съгласен с теб.То и аз исках тема за рд-то си, ама никой не се сети
    неееееее,кога е било рд.то ти

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Аз едно 90% ги познавам, но е имало случеи когато не познавам рожденника, но все пак му пожелавам нещичко да се радва И това не е мазнене, защо да не проявя уважение и към някой нов тук, пък с времето ще го опозная А за какво ми е да се мазня, какво ще спечеля от това Не виждам нищо доходно от тази "работа"
    Не говоря за мазнене, а за парадиране.
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Божичко никога ли не ти се е случвало да кажеш Добър ден на непознат , да му честитиш нещо ами ако не общуваш с тези непознати как те щ ти станат познати!?
    И какво изобщо имаш в закоравялата си глава подяволите?
    Вървиш на сам на там даваш акъл протестираш срещу всички и всички!
    Немога да те разбера!?

Цитирай Първоначално написано от Sportexz
    Не говоря за мазнене, а за парадиране.

А аз говоря и за двете
    Щом не ти допада, предполагам, че като имаш ден ден не желаеш никой да ти го четити и главно някой с който си пишеш, а "не те познава" И аз не те разбирам, но хора всякакви ...
    Аз лично много се зарадвах на темата за мен, някакси ме накара дори само за ден да се почувствам важна тук :P А как ми се иска да пусна тема за теб на рд-то ти, за да видя как ще реагираш
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL

А как ми се иска да пусна тема за теб на рд-то ти, за да видя как ще реагираш
    Ами няма да има таква тема, защото не съм написал кога съм роден и не мисля, че трябва. Това за мен е просто форум, където се обсъждат разни работи и понякога се опитвам да помагам на някой.
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Mislq,4e nqma ni6to lo6o!
    Dori si e gotinko za samiq rojdennik!
    I...ne 4e vi pravq maneci,ama 01.11.
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Абе за глупости могат да се пускат по куп теми, пък за да честититш рождения ден на някого не може...Тъпо!
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си