- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- lubov kym trieneto na mneniq!
imam nqkolko osnovni vyprosi kym moderatorkata ..
koqto qvno ima mnogo golqma lubov kym oni buton "iztriite tova mnenie"
poneje se pravish na mn dobre obrazovano momiche, s visoko samochustvie, jelqzna logika, .. ne mislish li che e bi trqbvalo da e pod dostonstvoto na edin chovek da zabranqva na drugite da kajat tova koeto iskat ?!
ti kvo .. moderator li si ili mutra ?!
zashtoto na vsichki e qsno kak deistvat mutrqgite, .. ne govorqt(sigurno si ima prichina), a napravo shamarqt.
ako si mutra, po dobre da ti smenqt nadpisa .. da ne pishe moderator a mutra, .. zada ne se byrkat horata.
mislq, .. a i ne samo az go mislq, .. siguren sym che oshte mnogo hora vyv tozi forum sa na tova mnenie! che forumyt, ... bil toi v internet ili forum kakto sa praveli rimlqnitem, f2f
ta forumyt, kato zamisyl e horata svobodno da se izkazvat! da se provejda diskusiq,.. vseki ima pravo da dade mnenie, i da si zashtiti tvyrdenieto, vseki ima pravo da obori poziciqta na drugiq!
qvno obache, .. tova ne ti e poznato. a direktno cykash na vylshebnoto butonche.
e vij .. tova ne e tvoqta staichka zada kazvash koe e bokluk i koe cvete!
tova e jilishte na mnogo hora :) 95% ot koito: ne znaesh kak se kazvat, kakvo iskat, kakvo mislqt... i pr.
predqvqvam iskane na temata da byde otgovoreno!! :)~
Пий Бира За Да Станеш Човек
I az taka mislq be chovek..zabelqzvam
che dosta ot mneniqta sa mi iztriti..
a f tqh ne se e narushavalo nito edno ot pravilata
na foruma..neznam zashto se taka stava..
qvno moderatorkata ne me haresva :>
Hm... ne vqrvam napuk da go e napravila.
Navqrno ima nqkakva pri4ina...znam li-flood ili necenzurni dumi![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
kakvo e tova fluud! i nqkoi moje li da mu dade definiciq .. fluud vyv forum!Първоначално написано от sherry
necenzurirani dumi vseki polzva v ejednevieto si!
nqkoi neshta prosto trqbva da se izkazvat s istinskite im imena! :)~ ne e li taka ?!
kak shte narechesh glupaka?! glupak .. ili moje bi .. slaboobrazovana i silno slaboumna tvar ?!
Според мен тия модератори имат прекалено голяма власт
Преди пишех в форумите на кефчето и някав гаден метал постоянно ми триеше всичко квото пуснех,без причина,оказа се че мразел рапа,мн тапо
просто някои хора се мислят за незнам си какви като има някои прави
Аиде дано не сам обидил някои модератор![]()
IF YOU ARE A DOG - BE A DOG 4 LIFE
Модовете в стремежа да се покажат колко са добри трият и неща, които не трябва. Не са сигурни дали да се трие ама що пък не - "ниет мниние ниет проблем"![]()
абе детска му работа...
Death gotta be easy, 'cause life is hard
А вие усерите мислите ли си ,че е лесно да си модератор особено на такъв голям форум... децка му работа "даи да нафулим тия модератори" нема форум-а стане 12312312321 мнения от които 231231 еднакви...
Питаите никои не ви спира но все пак и попрочетете някоя по старичка тема..![]()
![]()
fen, ako ne e po silite na moderatora da si kaje!Първоначално написано от Azlan
nqma hora koito sa idealni za vsichki vidove rabota!:)
Според мен щом са изтрити мненията значи е нарушено някое правило или пък модератора е допyснал грешка,но все пак е човешко.
sigurno shte da e neshto takova ..Първоначално написано от girlpower
no edva li trqbva da e prostena greshkata koqto e napravena nad 20 pyti!
v razlichni temi!
kvo znachi .. che kato dadeno mnenie ne syvpada s misleneto na shefkata znachi toq user misli greshno taka li?
Hah,Boje!Syshtiq mod i na men mi iztri 1 mnenie bez da e razbral za kakvo stava duma,az prosto sym ubedena,che taka mu se e vidqlo po-dobre.Ne sym narushila nikoe pravilo,prosto ako bqha vidqli prednoto mnenie shtqha da razberat,che otgovarqm na gorniq chovek,no za tova se iziskva usilie!Da sym se otklonila ot temata?Vyv vsichki temi ima pone nqkolko izrecheniq ot vsqko mnenie,koeto sa otklonenie ot temata.Ne moje chovek da se pridyrja striktno kym vsqka dumichka.Nevermind,glas v pustinq...
Когато почувстваш нужда да критикуваш,си спомни,че не всички хора на този свят са имали предимствата,които ти си имал.
Interesen vypros!kvo znachi .. che kato dadeno mnenie ne syvpada s misleneto na shefkata znachi toq user misli greshno taka li?
Na men edna moderatorka ne se se6tam koq,mi be6e promenila zaglavieto na temata!Edno 4e go be6e promenila OK!Ama to promeneno sys pravopisni gre6ki!Ei tva mnogo me qdosa.
Необръщам особенно внимание на този въпрос но щом "Utopia"-та го повдига значи има нещо.
Слушайте го какво приказва, не е от вчера в тоя форум човека, него познавам лично само от постовете му но РЕСПЕКТ Utopia !! :)
Иначе можеби Модерките и Модерите (забелязах че са момичета повечето) се престарават малко, но сигурно неим е лесно предвид средната възраст на пишещите по тези форуми, ама все пак който го е страх от мечка ... :)
Не разбрах за коя модераторка точно говорите, но лично няколко пъти съм забелязвала, че някой мненийца ми изчезват ей така като проверя за втори път темата и кфо да видя - нещо моя пост точно липсва!Безобразие!
az bqh pusnala edna tema bez da ima greshki naroshenia tova beshe problem na koito se nadqvah da polu4a otgovori!!! ama pro4etoh dva i tva beshe!! temata ve4e mi q namshe!!!qdosah se ama....kvo ??? Ni6to nemoga da napravia!! Osven da si napregna mozuka 4e da izmislia tema koiato 6te se haresa na moderatorite za da ne se trie!!!Vse pak naistina tuka se pishat mnenia problemi no samo se pishat a otgovorite ostavat neizvestni!!!zashtoto temata iz4ezva!!
ne vinagi no v pove4eto slu4ai!!!!
ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли
Mdam...Az postoqnno gubq svoi mneniq.Naprimer skoro se se6tam za edno,v koeto otgovorih na Sportexz,s koito se bqhme zaqli za tova ,dali e hubavo da se pi6at stihove na gadjeto, ili ne(kato iznenadka,edno momi4e be6e pomolilo za syvet),ta na drugiq den gledam negovite mneniq stoqt,a moqt otgovor go nqma.I sega kajete mi,4e tova e spravedlivo i to4no.Ami ako 6te trie,da trie vsi4ko,a ne da hvyrlq po edin pogled i hop,sim-salabim,iz4ezni na nqkoi.
Razbiram da mahat tejkite psuvni,izli6nite komentari,koito nqmat vryzka i t.n.,no imam 4uvstvoto,4e vyob6te ne 4etat cqlata tema.Dai im da triqt pyk...
Ne na moderatorskiq proizvol!
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
Срещу моите мнения се извършва геноцид.И на всичкото отгоре мисля, че модераторите не ме харесват
Сигурно и това допринася за изчезването на постовете.
Ама нищо. На всяко изтрито от тях - по две от мен :P
Aз от писане няма да се откажа, а вие от модериране не знам :P
![]()
genocid, ili antiuseriska kampaniq ima .. ne znam. no ne e osobeno priqtno kato nqma spor :)
uj tova e celta, da sporim i da osporvame :)
ako ne pishem .. nqma forum! i nqma i rabota za moderatorite. ... e qvno ima prichina v trieneto.
moje bi ot myrzel za chetene .. ne znam .. samo predpolojenie.
btw, kurabiika ;) gotin podpis ;)
Яя някой да ми каже на лично, коя е тази модераторка ...
Амм може би според нея дадено мнение е нарушавало правилата. Все пак администраторите и имат доверие и са я направили мод -> тоест тя може да трие и модерира, каквото реши за добре. В случая тя е решила.
Друг въпрос е, че е гадно да видиш, че ти няма мнението.
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
mnenieto da gi to nqma opredeleno e gadnoПървоначално написано от Breakaway``
mneniqta da gi nqma .. opredeleno ne po priqtno
oshte poveche bez prichina!
tova opredeleno kachva situaciqta na n-ta stepen nervnost!
Vsi4ki sa saglasni 4e moderatorite sa nespravedlivi ima 2-3 izkliu4enie de..
no nito edin moderator ne kaza ni6to nali?
tva ot 4uvstvo za vina li e ili kvo?
И може ли да попитам коя е тази модераторкаЩото на този раздел има цели 3 и дори и аз не мога да знам кой ти е изтрил мненийцата
![]()
освен ако не съм аз, но да ти кажа право на теб най-много 3 мнения да съм ти изтрила, с които не си помагал на потребителя, а само си коментирал
Трябва да се допиташ до всяка от 3-те ни, като събереш общия брой може и да се получи голям брой мнения, знам ли
И все пак темата ще я преместя защото не е за тук
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Като на някой не му харесва, има решение:
http://www.teenproblem.net/f/login.p...24162452b0a528
И на мен са ми трили мнения и модерирали част от тях и какво.. голяма работа, нали това им е работата. В една тема ги псувате, защото не били редовни, пък в друга се оказва, че прекалено често са тук..![]()
Няма угодия.
Лека вечер.
offtopicПървоначално написано от Главен готвач от ТОХ, Б-с
Кво като не те харесват, аз те харесвам ебаси
Само не разбирам какво толкова лошо си казал, не ти следя обсойно всичките мнения, но това което видях, е точно казано, по малко по-циничен или вулгарен начин, което ме кара да се усмихвам, което е добре. Спорен въпрос е обаче, дали аз съм единствената която реагира така, на постовете ти. Иначе Утопия, пак ше вдигаме форума на бунт викаш, мани но това от оня път, е забранено със законТака че скоро те/ни, очаква бан. Както и да е, а на мене не ми пука дали който и да е ми трие мненията, истината е че не си ги следя ама въобще, даже не знам на колко мнения съм....Тва мнение дано оживее
Give me your best shot motherfucker!
Мдаа...И аз съм потърпевша.Не че пиша много редовно де,ама забелязвам,че някои мои мнения биват ей така изтрити.;P Даже мислех да пиша едно ЛС на едната модераторка,но се отказах.Та и аз като готвача ми мина през ума,че госпожицата не ме харесва нещо.Сега като чета-не съм единствена и сигурно причината е друга.;]
I'm sorry for the times that I made you scream
For the times that I killed your dreams
For the times that I made you cry
For the times that I told you lies...
It's too bad, but that's me!